Sunuculardakı Yaratıkların Hızı

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Sakirpasali
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Fast Lane

Re: Sunuculardakı Yaratıkların Hızı

Mesaj gönderen Sakirpasali »

amirogllu yazdı: 08 Şub 2018 18:22 açtığın saçma konudan dolayı kınıyorum !
Bende post kasmak için önüne gelen her şeye saçma sapan şeyler yazdigin için kınıyorum bak sinirlendim yine
Resim
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Kullanıcı avatarı
OZHANBEY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Özgürlük İçin Savaş

Mesaj gönderen OZHANBEY »

Delpize yazdı: 08 Şub 2018 15:23 Merhaba,

Oyun dünyasında grup bölgeleri veya diğer bölgelerde yaratıkların hızlı olması, sunucu tabanlı bir durumdur ve yaratık hızları da şu an normal durumdadır. Yapılan bakım çalışması sonrası da tüm sunucularda bu durum stabil hale getirilmiştir. Grup bölgeleri, sadece büyücülerin tüm bölgeyi bitireceği şekilde tasarlanmamıştır.

Bilgi ve dikkatinize.
Tamam sığınakları 1 y2 tek başına kesmesin eyvallah ta.. Çemberli taş ta ne yapacaz ? Tanklı giriyoruz zaten bir taaruz için tanktan hs mi bekliyecez...bazen hiç vurmadan yakalıyor slotlar. Bari bölgeye göre bir hız düzenlemesi yapsaydınız.
🏹 ÖZHANBEY
💉 DrÖZHAN
🔪 ÖZHAN
Hiçkimse göründüğü kadar iyi , anlatıldığı kadar kötü değildir... ;)
Kullanıcı avatarı
amirogllu
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen amirogllu »

Sakirpasali yazdı: 08 Şub 2018 18:41
amirogllu yazdı: 08 Şub 2018 18:22 açtığın saçma konudan dolayı kınıyorum !
Bende post kasmak için önüne gelen her şeye saçma sapan şeyler yazdigin için kınıyorum bak sinirlendim yine
Öyle yapma gibi bir niyetim olsa İfade bırakır çıkarım oldu ki yapıyorum bu seni alakadar etmez
Sinirlenmene de gelirsek kaldıramıyorsan git süt iç ne diyebiliriz yani önüne gelen yönetmeliği eleştirecek
utanmasa Argo cümlelerden bile kaçınmayacak ve oyunun düzeninden söz edecek bence siz ve sizi gibi
sayko kafalılara engel koymak lazım !
Resim
Kullanıcı avatarı
ezel
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ezel »

Herkezin isteğine göre hareket etselerdi ohooooo ':)
Ben kendi kendimle aklım karışık..
Kullanıcı avatarı
noctiluca
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Lonca: Son Kaptan

Mesaj gönderen noctiluca »

Konuya saçma diyenleri takip ediyorum her açılan konuyu eleştiriyorlar çok merak ediyorum foruma neden girdiklerini.. Sanırım post kasmak ve muhalefet etmek
Resim
IKV Maden Haritalari Yazilimi: incele (250 kez indirildi)

IKV VIDEOLARI ICIN TIKLA!
LadyGAGA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen LadyGAGA »

Kimse mükemmel değildir internet ve PC iyi olmasına rağmen cs:go da donma kasma meydana geliyor burada kimse üstünde değil hop şunu istiyom bu olsun diye , bu oyun laglarıyla güzel donmalarıyla güzel ,gir çık gir çık ne anladım bu işten
En son LadyGAGA tarafından 08 Şub 2018 19:26 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Resim
Kullanıcı avatarı
scorper
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen scorper »

noctiluca yazdı: 08 Şub 2018 19:17 Konuya saçma diyenleri takip ediyorum her açılan konuyu eleştiriyorlar çok merak ediyorum foruma neden girdiklerini.. Sanırım post kasmak ve muhalefet etmek
bencede kendileri çok mutlu sanırım oyun hayatlarından :)
eleştiriyi yetkiliye görmeleri için yapıyorum zaten ilk başlığımdaki yazıyı anlayan anladı zaten oyuna demekki ilgilenilmiyor anca düşünülmüş bir şey zaten oyun adaletli değilki kardeşim madem böyle bir şey olcaktı bende diyorumki 5 savaşçı 1 şifacı girsin 6 şifa girsin 5 büyü 1 şifa girsin bu sistemde olsaydı tüm sınıflar eşit ve adaletli olurdu ama bu hız olmadan önce herkes büyüydü zaten büyüsüz bişey yapılamazki adaletten bahsederler ozaman y2 tılsımı niye çıkardınız. Bence yapılması gereken madem böyle bu düzen hız düşürülmeli büyücüler sınıfları dizmeli
Kullanıcı avatarı
ASALAK
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım
Lonca: HİTAP

Mesaj gönderen ASALAK »

noctiluca yazdı: 08 Şub 2018 19:17 Konuya saçma diyenleri takip ediyorum her açılan konuyu eleştiriyorlar çok merak ediyorum foruma neden girdiklerini.. Sanırım post kasmak ve muhalefet etmek
+1000000000000000

Örnek:Agahefendi nickli forum kullanacısı. (''her açılan konuyu eleştiriyorlar'')
Kullanıcı avatarı
Boribars
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Jitem

Mesaj gönderen Boribars »

Iki tarafında haklı yönleri var elbette lakin tüm sınıfların grup bölgesinde olması gerektiği ile bu konuyu açan arkadaşın bahsettiği olay farklı. Oyunda yapılacak başka bir düzenleme olabilir sadece yaratıkların hızları düşünülemez ise buz yeteneği de bir tılsım ile beraber çok az da olsa tüm hedefleri yavaşlatabilir böylelikle buz yeteneği yan yetenek olmaktan da çıkarılabilir.
DuMaNiSTT / Boribars ve Niceleri...
Kullanıcı avatarı
kandemir
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Yok

Mesaj gönderen kandemir »

Herkes yönetimin hatalarını görmezden gelmez eleştirenler olmaz ise hatalar düzelmez düzen hep aynı gider eleştirmekte yönetimin ilgilenmesi gereken noktalara vurgu yapılıyor.. Ve eleştirenlerin çoğu kişi buna bendr dahil olmak üzere sebepleri var bazılarımızın kişisel bazılarımızın oyun geneli sebeplerden ötürü eleştiriyor
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII

Since 2007 © BeyazKöşk
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön