İKV 29 SEVİYE İKEN OYNAYANLAR SORULARİM VAR

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ExpectoPatronuS
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: İKV 29 SEVİYE İKEN OYNAYANLAR SORULARİM VAR

Mesaj gönderen ExpectoPatronuS »

betaya yetisemedim 39 lw de vardim o bile 49 dan daha zevkliydi kimbilir 29 nasildir keske yetisebilseydim yazilanlara bakilirsa ikv altin cagindaymis ozamanlar :mrgreen:
Resim
Resim
Resim
▂▂ ▃ ▄ ▅ ▆ ▇ █ExpectoPatronuS █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▃ ▂▂
Kullanıcı avatarı
ByCeLLaD
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen ByCeLLaD »

GBM 0 nezaman cıktıgını bılmıyorum ben betadan hemen sonra baslamıstım ozaman vardı.Ama çok pahalıydı ozamanlar zaten piyasa para ile dönmezdi para ile item alınmazdı APA ve KRİP ile ticaret yapılırdı madenleri full dolu olurdu hızlı olan kazanır hesabı :) Misal ozamanlar en moda meteor itemlerdi bi meteor eldiven 2 apa 1 krip veya 3 apa 1 krip 2 krip 2 apa gibi değişirdi.Görevler kolay yapılmazdı.Toplanıp yapılırdı ozellikle labirent görevlerinin sonlarına dogru zorlaşırdı.Tabi toplanıp yaparsan sorun olmaz.Ozamanlar dostluk herşeyden önemli oldugu ıcın zorda olsa eglenceli geçerdi.Ben yaklasık 8-9 yıldır online oyun oynuyorum.Knight, cabal, metin2, warrock, crossfire, cs 1.6 online, SA:MP, trko vesaire vesaire...Ama en çok eglendiğim oyun İKV nin 29 lvlkenki zamanlarıdır.39 cıktıktan sonra yavaş yavaş çöktü oyun.Dostluk kalmadı herşey paraya dönüştü.Eskiden bi maden basında sabahlardık 2-3 saf cıksa havalara ucardık.Nerde şimdi o emekler, o emeklerin sonucunda aldıgın o müthiş haz...Hatırladıkça bi hoş olurum ozamanki arkadaşların hepsi bırakmıs(drwhiskenghost,azarcini,pittxbull,pinkxbull vb.).Oyunun şimdiki haline bakıyorumda...Keşke hep eminönünde kalsaydıkda eski ortam olsaydı ...
Kullanıcı avatarı
YaLnIzKaLp
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen YaLnIzKaLp »

Az Oyuncu Vardı... 2. Sunucu Teşkilat'tı.. Görevler Zordu Kızgın Kum Görevine Saatlerce Uğraşırdık :D

GBM Makinası 29 LvLde 1 M du Plussuzlar için :)

O zamanlar Para dan Çok 4 Madene Sarardı Herkes. KRİPRAZ , AÇIK PEMBE AMETİST , KOBALT , SAF KROM

Labi de Salona Gidebilmek İçin Gruplar Kurulurdu..Tılsım görevini 1 Hafta Yapamayanlar Oluyordu .. :D

Yetenek Sisteminde Yeteneğe Puan Vermek Sınırlı Değildi. 27 Puan Zehire Veripte 700-800 Vuranlar Vardı :D

1 Madende 5 - 6 Kişi Olurdu .. Maden Çekildikten Sonra Görüntüsü Kaybolmazdı . Hele Oyunda Bir Hata Vardı Bir Ara :D

Biri Açmış Charı BÜYÜCÜ Fakat Can Basma Yetenegi Oluyordu :D

Hey Gidi Günler Hey .. ! :)

Resim
IIIYaLnIzKaLpIII(49)
IIYaLnIzKaLpII(49)
Ilxyalnızkalpxll (49)

'
Kullanıcı avatarı
Odiseus
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Odiseus »

29 Seviyeyi geri istiyorum

Ya hala aklımda klandayken klan alanındaki (İsmet'le Handan Arası) ağaçların arkasına saklanıp gbt ile adamlara vurmak kadar beni mutlu eden şey yoktu çok zevkliydi.O zaman para nedir bilmiyodum herkes Apa+Kriple alışveriş yapıyodu :D
Hala hatırlarım doğum günümde 3 tane saf krom çekmiştim ondan sonrada hiç çekememiştim :D

13 levele kadar hiç yetenek kullanmadan kasmış hatta 7 level kadar sadece fare ve kertenkelerde kasıp ne zor oyunmuş diyerek bırakma düşüncesine bile girmiştim.Ah ah ne güzel günlerdi :D

şimdiki arz sancağının oraya gidip 29 levelleri izlerdim kurt adam kesiyolardı bende dalardımda ölürdüm hemen :D

Bir item düşürmüştüm iyi para ediyodu ama bi arkadaşım çalmıştı o gün çok üzülmüştüm :D

yavv hüzünlendim şimdi ah ahh keşke gelse o günler geri...
                                      AdeLHarD
Kullanıcı avatarı
yeniceribaskan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen yeniceribaskan »

Ah O eski GÜnlER Ah :D TEşkilatImı özledim =)
Yoklugumla VARlıgılma Birim..
Öyle Bir İnsan Olki.. Kabre Girdiğin Zaman Bİle DÜşmaların Arkandan AğlasIn...

Yeniçeri Lonca Kurucusu Ve Başkanı
Sırrage* Yeniçerixbaşkan
Kullanıcı avatarı
1453
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen 1453 »

YaLnIzKaLp yazdı:
Hele Oyunda Bir Hata Vardı Bir Ara :D

Biri Açmış Charı BÜYÜCÜ Fakat Can Basma Yetenegi Oluyordu :D

Ben savaşçıya girdim bi ara hızlı vuruşa bastım savasçı meteorid attı azım açık kaldı :D

bende hiç sorgulamadan baya bi kastım o gün savasçımı aksama düzeltiler ama :D

Ama en çok örslerin beleş olduğu günleri özledi :P
Resim
|BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ|
|Türkbey|Turkbey|Türkbeyll |uLeMa|

İnsanlar ikiye ayrılır, hayatta iz bırakanlar ve başkalarının bıraktığı izlerle hayat bulanlar...
Kullanıcı avatarı
1453
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen 1453 »

Unutmadan İ.K.V.'nin tarihinde yaplan en büyük hata yetenek sisteminin değişmesidir...
Resim
|BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ|
|Türkbey|Turkbey|Türkbeyll |uLeMa|

İnsanlar ikiye ayrılır, hayatta iz bırakanlar ve başkalarının bıraktığı izlerle hayat bulanlar...
Kullanıcı avatarı
Serserixkratos
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Serserixkratos »

29 yada 39 levelken 49 49 dıye bagıran kısılerı gorurdum essek qıbı sımdıde qerı qelmesını ıstıyorsunuz
'Kaybettikçe Bir Çentik Attı Alnımın Üstüne Tanrı'

Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
Kullanıcı avatarı
Xsweetxintikammm
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Xsweetxintikammm »

recepivedikx yazdı:teşekkürler bide şimdiki lodos kalesi eskiden boş muş ne zaman kaleye ismeti yerleştirdiler ve gözlük ne zaman eklendi diyelimki tepegöz avi görevi varmiş ozamanlar o zaman görev olupta 39 seviyeye yüksetilince hangi görevler iptal edindi ve amplikatör elmasi 35 lv lik bi elmas betadan önce en fazla 29 lv lik bir materyel olurdu o görev aktip miydi ozamanlar 39 lv iken ikv sonradan mi kaldirildi görev
Merhaba,

Tepegöz avı beta dönemınde vardı benm görevım de hala duruyor Tepegöz Ustaydı galiba ismi tam olarak bilmiyorum ama ondan dusuyordu bir tepegözu 20 kişi öldürürdük...Görevi Teslim Edincede Bi pencere açılır galib aistediğin bi eldiveni seçiyorsun 39 lvl sonrasında kaldırıldı
TEMİZ BİR İKV İÇİN HEP BERABER ;)
Kullanıcı avatarı
sentepeLi
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen sentepeLi »

Betacıyım Cok guzel gunlerdı Herkes bırbırıne yardım Eder Kufur den eser yoktu Phili gorevı ıcın salona gıtmek lazımdı Salona kadar gıdıpde phılı kesememek vardı :) Cok beta hesabım vardı calındı şifreleri unutuldu vb.. Sımdı de beta hesabıyla oynuyorum ama ısımde yazılıs farkı yuzunden mıllet yenı sanıyor benı bırakın sansınlar Benı bılen bılır :D

Eminönünde dogduk Eminönünde oLuruz Başka sunucuya gecemeyız :)
Lonca BETA

BETADAN Beri Eminönü

Kımse yokken biz vardık ;)

BETADAN bana son yadigar :[img]http://i1009.hizliresim.com/2010/9/29/1278.jpg[/img]

“Genel Etkileşim” sayfasına dön