İKV 29 SEVİYE İKEN OYNAYANLAR SORULARİM VAR
- recepivedikx
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Özgürlük için savas
İKV 29 SEVİYE İKEN OYNAYANLAR SORULARİM VAR
MERHABA BEN İKV 29 SEVİYE İKEN ÇOK MERAK ETTİKLERİM VAR İLK SUNUCU EMİNÖNÜ SONRAKİ SUNUCULAR HANGİLERİ GBM İLK NE ZAMAN ÇİKTİ KAÇ PARAYDİ ZOR GÖREVLER NASİ YAPİLİYODU ÇOĞU KİŞİNİN GÖREVİ YAPİLİYO MUYDU? YARATİKLARDAN GÜZEL İTEMLER DÜŞÜYO MUYDU ? PLUS PAKET NE ZAMAN GELDİ BUNLARİN CEVAPLARİNİ VERİR MİSİNİZ ?
- zodiak2009
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
Re: İKV 29 SEVİYE İKEN OYNAYANLAR SORULARİM VAR
2'ci Sunucuda Teşkilat'dır GBM ilk ne zaman çıktı bilmiyorum ama Çoğu Kişinin Göre nasıl yapılıyordu demişsin Zor görevler Toplanıp yapılıyordu Şuan İçin bunu görmek Mümkün değil ama o zaman Arkadaşlıklar iyidi Plus pakete gelirsek Plus paket Beta sonra geldi galiba..recepivedikx yazdı:MERHABA BEN İKV 29 SEVİYE İKEN ÇOK MERAK ETTİKLERİM VAR İLK SUNUCU EMİNÖNÜ SONRAKİ SUNUCULAR HANGİLERİ GBM İLK NE ZAMAN ÇİKTİ KAÇ PARAYDİ ZOR GÖREVLER NASİ YAPİLİYODU ÇOĞU KİŞİNİN GÖREVİ YAPİLİYO MUYDU? YARATİKLARDAN GÜZEL İTEMLER DÜŞÜYO MUYDU ? PLUS PAKET NE ZAMAN GELDİ BUNLARİN CEVAPLARİNİ VERİR MİSİNİZ ?
- ParduS
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Rebels
2 sunucu teşkilat ...gbm yi not almamısım ama arsivde bulabilirsin
örs de ücret alınmıyordu. Plus paket o zmn bedavaydı sonra ücretli hale geldi. zor görevler bölgeden rica ediyordun kesin o görevi olan bir kişi cıkıyordu toplanıyordun gidiyordun madenler sırayla cekiliyordu böle işte..
See you at the bitter end from the time we intercepted feels more like suicide..
- recepivedikx
- Antrepo Bekçisi
PEKİ KLAN ŞAVAŞLARİ VAR MİYDİ? HANDAN VE İSMETİN YANİNDA SADECE BİR MUHAFİZ VARDİ VE BİRBİRİNE YAKİNLARDİ HİÇ KESME Yİ DENEDİLER Mİ ? SİZ EN İYİSİ NE KADAR ŞEY BİLİYORSUNUZ ONU SÖYLEYİN BEN HİÇ BİLMİYORUM O ZAMANKİ DURUMU SİZ NE BİLİYORSANİZ ANLATİN
- WaxWhineRAVYN
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
-İlk sunucu eminönü daha sonra teşkilat,beyaz köşk ve kuklacı geldi.recepivedikx yazdı:MERHABA BEN İKV 29 SEVİYE İKEN ÇOK MERAK ETTİKLERİM VAR İLK SUNUCU EMİNÖNÜ SONRAKİ SUNUCULAR HANGİLERİ GBM İLK NE ZAMAN ÇİKTİ KAÇ PARAYDİ ZOR GÖREVLER NASİ YAPİLİYODU ÇOĞU KİŞİNİN GÖREVİ YAPİLİYO MUYDU? YARATİKLARDAN GÜZEL İTEMLER DÜŞÜYO MUYDU ? PLUS PAKET NE ZAMAN GELDİ BUNLARİN CEVAPLARİNİ VERİR MİSİNİZ ?
-GBM 2007 yaz ayında oyuna eklendi sanırım haziran sonu ya da temmuz başı.
-O dönem en zor görev Philotheos'du 2 grup toplanıp sırayla yaptırıyordu.
-Yaratıklardan şimdiki gibi max ve hasar itemlerin yanında max hasar+ hasar itemlerde düşüyordu.
-O dönem klan savaşları mısır çarşısının arkasında ya da lodos kalede olurdu. Şimdikinin aksine muhafızlar saldırmıyordu, aynı şekilde handan ve ismette saldırmıyordu, temsili olarak vardılar anlayacağınrecepivedikx yazdı:PEKİ KLAN ŞAVAŞLARİ VAR MİYDİ? HANDAN VE İSMETİN YANİNDA SADECE BİR MUHAFİZ VARDİ VE BİRBİRİNE YAKİNLARDİ HİÇ KESME Yİ DENEDİLER Mİ ? SİZ EN İYİSİ NE KADAR ŞEY BİLİYORSUNUZ ONU SÖYLEYİN BEN HİÇ BİLMİYORUM O ZAMANKİ DURUMU SİZ NE BİLİYORSANİZ ANLATİN?
Başka öğrenmek istediğin olursa hatırladığım kadarını yazarım
İyiForumlar...
- recepivedikx
- Antrepo Bekçisi
teşekkürler bide şimdiki lodos kalesi eskiden boş muş ne zaman kaleye ismeti yerleştirdiler ve gözlük ne zaman eklendi diyelimki tepegöz avi görevi varmiş ozamanlar o zaman görev olupta 39 seviyeye yüksetilince hangi görevler iptal edindi ve amplikatör elmasi 35 lv lik bi elmas betadan önce en fazla 29 lv lik bir materyel olurdu o görev aktip miydi ozamanlar 39 lv iken ikv sonradan mi kaldirildi görev
recepivedikx yazdı:teşekkürler bide şimdiki lodos kalesi eskiden boş muş ne zaman kaleye ismeti yerleştirdiler ve gözlük ne zaman eklendi diyelimki tepegöz avi görevi varmiş ozamanlar o zaman görev olupta 39 seviyeye yüksetilince hangi görevler iptal edindi ve amplikatör elmasi 35 lv lik bi elmas betadan önce en fazla 29 lv lik bir materyel olurdu o görev aktip miydi ozamanlar 39 lv iken ikv sonradan mi kaldirildi görev
İSMET BEY ESKİ ÖRS DEDİGİMİZ YERDEYDİ CAMİNİN YAN TARAFI YANİ LODOS KALESİ HERZAMAN LODOS MUHAFIZLARIYLA DOLUYDU SADECE TEMSİLİ OLARAK ARZLAR ORAYA GİRER Bİ SAVAŞ SONUCU YENDİKLERİNİ GÖSTERİRLERDİ
GÖZLÜKLER 39 SÜRÜMDE ÇIKTI
DİERLERİNİ 39 SÜRÜM ÇIKTIGI GÜN BIRAKTIM O YÜZDEN BİLGİM YOK

bende bir soru roacağım yetenekler nasıldı?erasde yazdı:recepivedikx yazdı:teşekkürler bide şimdiki lodos kalesi eskiden boş muş ne zaman kaleye ismeti yerleştirdiler ve gözlük ne zaman eklendi diyelimki tepegöz avi görevi varmiş ozamanlar o zaman görev olupta 39 seviyeye yüksetilince hangi görevler iptal edindi ve amplikatör elmasi 35 lv lik bi elmas betadan önce en fazla 29 lv lik bir materyel olurdu o görev aktip miydi ozamanlar 39 lv iken ikv sonradan mi kaldirildi görev
İSMET BEY ESKİ ÖRS DEDİGİMİZ YERDEYDİ CAMİNİN YAN TARAFI YANİ LODOS KALESİ HERZAMAN LODOS MUHAFIZLARIYLA DOLUYDU SADECE TEMSİLİ OLARAK ARZLAR ORAYA GİRER Bİ SAVAŞ SONUCU YENDİKLERİNİ GÖSTERİRLERDİ
GÖZLÜKLER 39 SÜRÜMDE ÇIKTI
DİERLERİNİ 39 SÜRÜM ÇIKTIGI GÜN BIRAKTIM O YÜZDEN BİLGİM YOK
avakado=eminönü
Çeşke 29 lvllerde kalsaydık hiçbir yenilik gelmeseydi ne bilim hiç sıkılmıyordum ozaman 
DehşeTuLVahşeT // Öylenormal
eskıden klanlardakılerle grup kurabılıyordun ıyı hatırlıyorum ben sıfa oynuyordum
o zamanlardada bırıyle bız cetecı kesıyorduk arkadas klandaydı o saldırıyordu ben can basıyordum ne gunlerdı
o zamanlardada bırıyle bız cetecı kesıyorduk arkadas klandaydı o saldırıyordu ben can basıyordum ne gunlerdı
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''