İKV 29 SEVİYE İKEN OYNAYANLAR SORULARİM VAR
- ExpectoPatronuS
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: İKV 29 SEVİYE İKEN OYNAYANLAR SORULARİM VAR
betaya yetisemedim 39 lw de vardim o bile 49 dan daha zevkliydi kimbilir 29 nasildir keske yetisebilseydim yazilanlara bakilirsa ikv altin cagindaymis ozamanlar :mrgreen:

▂▂ ▃ ▄ ▅ ▆ ▇ █ExpectoPatronuS █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▃ ▂▂
GBM 0 nezaman cıktıgını bılmıyorum ben betadan hemen sonra baslamıstım ozaman vardı.Ama çok pahalıydı ozamanlar zaten piyasa para ile dönmezdi para ile item alınmazdı APA ve KRİP ile ticaret yapılırdı madenleri full dolu olurdu hızlı olan kazanır hesabı
Misal ozamanlar en moda meteor itemlerdi bi meteor eldiven 2 apa 1 krip veya 3 apa 1 krip 2 krip 2 apa gibi değişirdi.Görevler kolay yapılmazdı.Toplanıp yapılırdı ozellikle labirent görevlerinin sonlarına dogru zorlaşırdı.Tabi toplanıp yaparsan sorun olmaz.Ozamanlar dostluk herşeyden önemli oldugu ıcın zorda olsa eglenceli geçerdi.Ben yaklasık 8-9 yıldır online oyun oynuyorum.Knight, cabal, metin2, warrock, crossfire, cs 1.6 online, SA:MP, trko vesaire vesaire...Ama en çok eglendiğim oyun İKV nin 29 lvlkenki zamanlarıdır.39 cıktıktan sonra yavaş yavaş çöktü oyun.Dostluk kalmadı herşey paraya dönüştü.Eskiden bi maden basında sabahlardık 2-3 saf cıksa havalara ucardık.Nerde şimdi o emekler, o emeklerin sonucunda aldıgın o müthiş haz...Hatırladıkça bi hoş olurum ozamanki arkadaşların hepsi bırakmıs(drwhiskenghost,azarcini,pittxbull,pinkxbull vb.).Oyunun şimdiki haline bakıyorumda...Keşke hep eminönünde kalsaydıkda eski ortam olsaydı ...
- YaLnIzKaLp
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Az Oyuncu Vardı... 2. Sunucu Teşkilat'tı.. Görevler Zordu Kızgın Kum Görevine Saatlerce Uğraşırdık
GBM Makinası 29 LvLde 1 M du Plussuzlar için
O zamanlar Para dan Çok 4 Madene Sarardı Herkes. KRİPRAZ , AÇIK PEMBE AMETİST , KOBALT , SAF KROM
Labi de Salona Gidebilmek İçin Gruplar Kurulurdu..Tılsım görevini 1 Hafta Yapamayanlar Oluyordu ..
Yetenek Sisteminde Yeteneğe Puan Vermek Sınırlı Değildi. 27 Puan Zehire Veripte 700-800 Vuranlar Vardı
1 Madende 5 - 6 Kişi Olurdu .. Maden Çekildikten Sonra Görüntüsü Kaybolmazdı . Hele Oyunda Bir Hata Vardı Bir Ara
Biri Açmış Charı BÜYÜCÜ Fakat Can Basma Yetenegi Oluyordu
Hey Gidi Günler Hey .. !
GBM Makinası 29 LvLde 1 M du Plussuzlar için
O zamanlar Para dan Çok 4 Madene Sarardı Herkes. KRİPRAZ , AÇIK PEMBE AMETİST , KOBALT , SAF KROM
Labi de Salona Gidebilmek İçin Gruplar Kurulurdu..Tılsım görevini 1 Hafta Yapamayanlar Oluyordu ..
Yetenek Sisteminde Yeteneğe Puan Vermek Sınırlı Değildi. 27 Puan Zehire Veripte 700-800 Vuranlar Vardı
1 Madende 5 - 6 Kişi Olurdu .. Maden Çekildikten Sonra Görüntüsü Kaybolmazdı . Hele Oyunda Bir Hata Vardı Bir Ara
Hey Gidi Günler Hey .. !

IIIYaLnIzKaLpIII(49)
IIYaLnIzKaLpII(49)
Ilxyalnızkalpxll (49)
'
29 Seviyeyi geri istiyorum
Ya hala aklımda klandayken klan alanındaki (İsmet'le Handan Arası) ağaçların arkasına saklanıp gbt ile adamlara vurmak kadar beni mutlu eden şey yoktu çok zevkliydi.O zaman para nedir bilmiyodum herkes Apa+Kriple alışveriş yapıyodu
Hala hatırlarım doğum günümde 3 tane saf krom çekmiştim ondan sonrada hiç çekememiştim
13 levele kadar hiç yetenek kullanmadan kasmış hatta 7 level kadar sadece fare ve kertenkelerde kasıp ne zor oyunmuş diyerek bırakma düşüncesine bile girmiştim.Ah ah ne güzel günlerdi
şimdiki arz sancağının oraya gidip 29 levelleri izlerdim kurt adam kesiyolardı bende dalardımda ölürdüm hemen
Bir item düşürmüştüm iyi para ediyodu ama bi arkadaşım çalmıştı o gün çok üzülmüştüm
yavv hüzünlendim şimdi ah ahh keşke gelse o günler geri...
Ya hala aklımda klandayken klan alanındaki (İsmet'le Handan Arası) ağaçların arkasına saklanıp gbt ile adamlara vurmak kadar beni mutlu eden şey yoktu çok zevkliydi.O zaman para nedir bilmiyodum herkes Apa+Kriple alışveriş yapıyodu
Hala hatırlarım doğum günümde 3 tane saf krom çekmiştim ondan sonrada hiç çekememiştim
13 levele kadar hiç yetenek kullanmadan kasmış hatta 7 level kadar sadece fare ve kertenkelerde kasıp ne zor oyunmuş diyerek bırakma düşüncesine bile girmiştim.Ah ah ne güzel günlerdi
şimdiki arz sancağının oraya gidip 29 levelleri izlerdim kurt adam kesiyolardı bende dalardımda ölürdüm hemen
Bir item düşürmüştüm iyi para ediyodu ama bi arkadaşım çalmıştı o gün çok üzülmüştüm
yavv hüzünlendim şimdi ah ahh keşke gelse o günler geri...
AdeLHarD
- yeniceribaskan
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
Ah O eski GÜnlER Ah
TEşkilatImı özledim 
Yoklugumla VARlıgılma Birim..
Öyle Bir İnsan Olki.. Kabre Girdiğin Zaman Bİle DÜşmaların Arkandan AğlasIn...
Yeniçeri Lonca Kurucusu Ve Başkanı
Sırrage* Yeniçerixbaşkan
Öyle Bir İnsan Olki.. Kabre Girdiğin Zaman Bİle DÜşmaların Arkandan AğlasIn...
Yeniçeri Lonca Kurucusu Ve Başkanı
Sırrage* Yeniçerixbaşkan
Ben savaşçıya girdim bi ara hızlı vuruşa bastım savasçı meteorid attı azım açık kaldıYaLnIzKaLp yazdı:
Hele Oyunda Bir Hata Vardı Bir Ara
bende hiç sorgulamadan baya bi kastım o gün savasçımı aksama düzeltiler ama
Ama en çok örslerin beleş olduğu günleri özledi

|BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ|
|Türkbey|Turkbey|Türkbeyll |uLeMa|
İnsanlar ikiye ayrılır, hayatta iz bırakanlar ve başkalarının bıraktığı izlerle hayat bulanlar...
Unutmadan İ.K.V.'nin tarihinde yaplan en büyük hata yetenek sisteminin değişmesidir...

|BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ|
|Türkbey|Turkbey|Türkbeyll |uLeMa|
İnsanlar ikiye ayrılır, hayatta iz bırakanlar ve başkalarının bıraktığı izlerle hayat bulanlar...
- Serserixkratos
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
29 yada 39 levelken 49 49 dıye bagıran kısılerı gorurdum essek qıbı sımdıde qerı qelmesını ıstıyorsunuz
'Kaybettikçe Bir Çentik Attı Alnımın Üstüne Tanrı'
Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
- Xsweetxintikammm
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Merhaba,recepivedikx yazdı:teşekkürler bide şimdiki lodos kalesi eskiden boş muş ne zaman kaleye ismeti yerleştirdiler ve gözlük ne zaman eklendi diyelimki tepegöz avi görevi varmiş ozamanlar o zaman görev olupta 39 seviyeye yüksetilince hangi görevler iptal edindi ve amplikatör elmasi 35 lv lik bi elmas betadan önce en fazla 29 lv lik bir materyel olurdu o görev aktip miydi ozamanlar 39 lv iken ikv sonradan mi kaldirildi görev
Tepegöz avı beta dönemınde vardı benm görevım de hala duruyor Tepegöz Ustaydı galiba ismi tam olarak bilmiyorum ama ondan dusuyordu bir tepegözu 20 kişi öldürürdük...Görevi Teslim Edincede Bi pencere açılır galib aistediğin bi eldiveni seçiyorsun 39 lvl sonrasında kaldırıldı
TEMİZ BİR İKV İÇİN HEP BERABER 
Betacıyım Cok guzel gunlerdı Herkes bırbırıne yardım Eder Kufur den eser yoktu Phili gorevı ıcın salona gıtmek lazımdı Salona kadar gıdıpde phılı kesememek vardı
Cok beta hesabım vardı calındı şifreleri unutuldu vb.. Sımdı de beta hesabıyla oynuyorum ama ısımde yazılıs farkı yuzunden mıllet yenı sanıyor benı bırakın sansınlar Benı bılen bılır
Eminönünde dogduk Eminönünde oLuruz Başka sunucuya gecemeyız
Eminönünde dogduk Eminönünde oLuruz Başka sunucuya gecemeyız
Lonca BETA
BETADAN Beri Eminönü
Kımse yokken biz vardık
BETADAN bana son yadigar
img]http://i1009.hizliresim.com/2010/9/29/1278.jpg[/img]
BETADAN Beri Eminönü
Kımse yokken biz vardık
BETADAN bana son yadigar