İlginç

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Vuslatt

Re: İlginç

Mesaj gönderen Barbarosxhizir »

İkv camiası olarak bize fark ettirilmeden yapılan bu algı operasyonlarına alet olmamak için verilen görevleri yapmamalı ve teşkilattan istifa edilerek el birliği ile temiz bir örgüttü kendimiz kurmalıyız..
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
yusufcan211
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Dost Kervanı

Mesaj gönderen yusufcan211 »

Barbarosxhizir yazdı:İkv camiası olarak bize fark ettirilmeden yapılan bu algı operasyonlarına alet olmamak için verilen görevleri yapmamalı ve teşkilattan istifa edilerek el birliği ile temiz bir örgüttü kendimiz kurmalıyız..
düşündürücü :idea:
Resim

İmza:GWYNBLEIDD
Kullanıcı avatarı
aaasd
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen aaasd »

teşkilata veda görevi ile istifamızı verdik zaten resti çektik benim kafamdaki soru yeni güncelleştirmeyle birlikte teşkilat kaynaklı görev ler gelicekmi gelirse tükürdüğümüzü mü yalıyacağız bunu nasıl bağlıyacaklar , gelmezse :idea:

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

aaasd yazdı:teşkilata veda görevi ile istifamızı verdik zaten resti çektik benim kafamdaki soru yeni güncelleştirmeyle birlikte teşkilat kaynaklı görev ler gelicekmi gelirse tükürdüğümüzü mü yalıyacağız bunu nasıl bağlıyacaklar , gelmezse :idea:
teskilata karşı savasirsak sasirmam
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
JigZaguLa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Trakya Paşaeli Cemiyeti

Mesaj gönderen JigZaguLa »

Ganoderma yazdı:Ben Çemberlitaşta iken arkadaşım görev metinini okuduğunda bir şey dikkatini çektiğini söyledi dikkatini çektiği şey şu:

Resim

Agah Bey Görme Engelli değil mi ? Canavara benzemişsin diyor ve bu metnin devamında umut misketlerini yere saçma hasan deden az daha düşecekti gibisinden bir şeyler yazmakta aklıma takılan husus şu Agah Bey göremediği halde göz ile algılanabilecek şeyleri nasıl ifade etmektedir?

İlave olarak görev metinlerini yayınlamak yasak olduğu için sansürledim,sadece konu ile ilgili olan kısım gözükmektedir.
Unutmayalım ki Daredevil'da kör.Sistem aynı olabilir.
:?
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Talebe-i Tevarih

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

Agah bey bazi gorevler sirasinda abdest aldigi yazar. Gozlerinin gormemesi namaz kilmaya engel olabilir. Ama ikvnin fuat avnisi olarak acikliyirum. Yezid arada airada ugrayin belki yardiminiz dokunabilir diye halkin duygusunu somurmeye devam edecektir..
Kullanıcı avatarı
mstfmrt
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen mstfmrt »

DuMaNisTT yazdı:Agah bey bazi gorevler sirasinda abdest aldigi yazar. Gozlerinin gormemesi namaz kilmaya engel olabilir. Ama ikvnin fuat avnisi olarak acikliyirum. Yezid arada airada ugrayin belki yardiminiz dokunabilir diye halkin duygusunu somurmeye devam edecektir..
volah bizim orda oturarrak kılıyo körler :D zaten ölüm dışında hiçbirşey ibadete engel olamaz ;)
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

agahi alıp hedef tahtası yerine koyması lazım recm etmek lazım
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Sparineus
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Sparineus »

İlla diyorsunuz ki bilgilerini aktar şuraya.Tamamdır geliyorum.Şimdi çemberlitaş ilk çıktığında belki hatırlarsınız o konuları (Silinmişti) Herkes Agah ile Gaffar'ın benzerliğini tartışıyordu.İkisi kardeş diyenler oldu,mantıklı bir tahmin.Fakat şu var ki ikisi de kör.Agah bey kör değil beyler bu arada sadece gözlerini kapattı.Kuklacı mesela insanları istediği gibi kukla gibi oynatabiliyordu,düşünüyorum ki Agah da da bu yetenek var.İsterse kendi hologramını yaratabilir.Ve Agah'a gaffarın kıyafetlerini giydirince ikisi de aynı olmuştu.Agah ve Gaffar bey aynı kişi,birbirlerinin hologramları.Gaffar'ın odasında kuklacının resmi var ve eminönünü gösteren bazı kameralar var.Farketmişsinizdir illa ki.Şimdi Agah bey (Buradan Ayrılamam) demişti bir defasında.Agah kesinlikle orada kalacak,fakat Gaffar gidebilir.Şimdi Gaffar Bey'in hikayesi şudur.Yıllar önce kuklacı istanbulu terk edip tehlikeli meteor bölgesine indiğinde Gaffar ve Azat ayrıma düşmüştü.Gaffar peşinden gidelim dedi,Azat'sa otur halt yemeyelim dedi.Sonuç olarak o arada ikisinin kavgaları oldu ve gaffar kuklacının peşinden ilerledi meteor bölgesinin doğusuna ya da batısına doğru orası tam aklımda değil.Kuklacı'nın ÇT bölgesine girdiğini düşündüğü için o da ÇT'ye girdi ve saldırıya uğramış genç bilginlerini burada topladı.Ardından erg küresini keşfetti ve ergin gücüne hakim oldu.Belki de o sırada Gaffar bey Agah'tan yardım istedi.Agah da erg gücünün nasıl yönetileceğini anlayıp Gaffar'ı ergin kurbanı yaptı.Yani Gaffar beyi yöneten erg'di.MANTIKSIZ diyen olursa açıklamam da şudur.Gaffarı öldürdükten sonra telefonla konuşurken ne olduğunu biliyorsunuz.Erg küresinden dolayı baygınlık geçiriyorduk ve orada ki kadın bize yardım etmişti.Ardından istihbarat komutanının hain olduğunu öğrendik ve erg küresinden ötürü onu öldürmek için ruh taşını kullandık.Erg küresi zihnimizi ele geçirdi ve Agah Beye ''Bundan sonra teşkilat için hiç bir görev yapmak istemiyorum.'' demiştik.Arzuhalci'ye gidince de erg küresinin bizim zihnimizi şaşırtabileceğini anlatmıştı.Sonuç olarak zihnimiz artık kontrolsüz oldu.Huzursuzluğum görevinde ... var biliyorsunuz.Bunun sebebi de şundan ötürü.Artık ışık hanımla konuşurken de dediğimiz gibi ''Artık içimde belirsiz bir huzursuzluk var,''dı.Yani huzursuzduk,neşesizdik,ihanete uğramış gibiydik.Görev metinlerini okuyan anlar benim şuan dediklerimi.Bu huzursuzluk hol'den sonra yaygınlaştı.Ve saatte ki kapı,gezgin şehrin kapısı ile tekrardan karşılaştık.Şimdi bu durumda erg küresinin etkisinden kurtulabileceğimiz bir bölge gelmesi lazım,yanlış mıyım? Ve erg'in gücünü yöneteni öldürebilirsen eğer zihninde ki etkiden de kurtulursun.Ben kesinlikle kuklacının bir düşman olacağını düşünmüyorum.Ama eğer yanımızda eskilerden bir yardımcı insanı olmazsa o bize yardım edecek olandır.Eğer Azat Bey yanımızdaysa o zaman da Kuklacı bizim en büyük düşmanımız olacaktır.Agah Bey tam bir yalancıdır ve erg'in sahibidir.Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar yakın zaman içerisinde oyunun hikayesinden alıntılar ile ayrıntılı bir şekilde anlatabilirim.
Resim
Mustafa Kemal ATATÜRK!
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Sparineus yazdı:İlla diyorsunuz ki bilgilerini aktar şuraya.Tamamdır geliyorum.Şimdi çemberlitaş ilk çıktığında belki hatırlarsınız o konuları (Silinmişti) Herkes Agah ile Gaffar'ın benzerliğini tartışıyordu.İkisi kardeş diyenler oldu,mantıklı bir tahmin.Fakat şu var ki ikisi de kör.Agah bey kör değil beyler bu arada sadece gözlerini kapattı.Kuklacı mesela insanları istediği gibi kukla gibi oynatabiliyordu,düşünüyorum ki Agah da da bu yetenek var.İsterse kendi hologramını yaratabilir.Ve Agah'a gaffarın kıyafetlerini giydirince ikisi de aynı olmuştu.Agah ve Gaffar bey aynı kişi,birbirlerinin hologramları.Gaffar'ın odasında kuklacının resmi var ve eminönünü gösteren bazı kameralar var.Farketmişsinizdir illa ki.Şimdi Agah bey (Buradan Ayrılamam) demişti bir defasında.Agah kesinlikle orada kalacak,fakat Gaffar gidebilir.Şimdi Gaffar Bey'in hikayesi şudur.Yıllar önce kuklacı istanbulu terk edip tehlikeli meteor bölgesine indiğinde Gaffar ve Azat ayrıma düşmüştü.Gaffar peşinden gidelim dedi,Azat'sa otur halt yemeyelim dedi.Sonuç olarak o arada ikisinin kavgaları oldu ve gaffar kuklacının peşinden ilerledi meteor bölgesinin doğusuna ya da batısına doğru orası tam aklımda değil.Kuklacı'nın ÇT bölgesine girdiğini düşündüğü için o da ÇT'ye girdi ve saldırıya uğramış genç bilginlerini burada topladı.Ardından erg küresini keşfetti ve ergin gücüne hakim oldu.Belki de o sırada Gaffar bey Agah'tan yardım istedi.Agah da erg gücünün nasıl yönetileceğini anlayıp Gaffar'ı ergin kurbanı yaptı.Yani Gaffar beyi yöneten erg'di.MANTIKSIZ diyen olursa açıklamam da şudur.Gaffarı öldürdükten sonra telefonla konuşurken ne olduğunu biliyorsunuz.Erg küresinden dolayı baygınlık geçiriyorduk ve orada ki kadın bize yardım etmişti.Ardından istihbarat komutanının hain olduğunu öğrendik ve erg küresinden ötürü onu öldürmek için ruh taşını kullandık.Erg küresi zihnimizi ele geçirdi ve Agah Beye ''Bundan sonra teşkilat için hiç bir görev yapmak istemiyorum.'' demiştik.Arzuhalci'ye gidince de erg küresinin bizim zihnimizi şaşırtabileceğini anlatmıştı.Sonuç olarak zihnimiz artık kontrolsüz oldu.Huzursuzluğum görevinde ... var biliyorsunuz.Bunun sebebi de şundan ötürü.Artık ışık hanımla konuşurken de dediğimiz gibi ''Artık içimde belirsiz bir huzursuzluk var,''dı.Yani huzursuzduk,neşesizdik,ihanete uğramış gibiydik.Görev metinlerini okuyan anlar benim şuan dediklerimi.Bu huzursuzluk hol'den sonra yaygınlaştı.Ve saatte ki kapı,gezgin şehrin kapısı ile tekrardan karşılaştık.Şimdi bu durumda erg küresinin etkisinden kurtulabileceğimiz bir bölge gelmesi lazım,yanlış mıyım? Ve erg'in gücünü yöneteni öldürebilirsen eğer zihninde ki etkiden de kurtulursun.Ben kesinlikle kuklacının bir düşman olacağını düşünmüyorum.Ama eğer yanımızda eskilerden bir yardımcı insanı olmazsa o bize yardım edecek olandır.Eğer Azat Bey yanımızdaysa o zaman da Kuklacı bizim en büyük düşmanımız olacaktır.Agah Bey tam bir yalancıdır ve erg'in sahibidir.Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar yakın zaman içerisinde oyunun hikayesinden alıntılar ile ayrıntılı bir şekilde anlatabilirim.
Hepsini okudum mantıklı geldi hikayeye göre gelecek güncelleme son güncellemedir umarım öyle olur..
Resim
Resim
Resim
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön