Soner Seçil/SAYGINBEY

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ByFeLaKeT
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Soner Seçil/SAYGINBEY

Mesaj gönderen ByFeLaKeT »

Aramıza hoşgeldin kardeşim :)
smartenes
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen smartenes »

Gltsry yazdı:http://www.ikvonline.net/sayginbey-ile- ... post220727

Buraya Tıklayıp Eminönü Sunucusunda ki Efsane Lodos Komutanı SAYGINBEY'in Röpörtajına Tıklayabilirsiniz.Ayrıca SAYGINBEY'i ASLA UNUTMAZ ESKİLER !!
Onur Sus lem :P :D
-"Lodos kalmayana dek Arz. Arz olmak bir tarz."
smartenes - Eminönü since: ?/Mart/2006
Kullanıcı avatarı
SonerSecil
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen SonerSecil »

ByFeLaKeT yazdı:Aramıza hoşgeldin kardeşim :)
Saolun saolun çok saolun.

Arkadaşlar bir konuya değinmek istiyorum.Eminönündeki SAYGINBEY'in kendisinede sorsanız diğer sunucularda var mı yok diyemez.Çünkü yaklaşık bütün sunucularda vardı.Bende zaten onun olduğumu iddaa etmiyorum.Zaten ben eskiden tanıyanlarda var sohbetimiz yavaş yavaş koyulaşmaya başaldı kendileriyle.
Resim

KUKLACI
Jacob-Savaşçı-49 LvL
Xxxdragayxxxoğuz-Savaşçı-49 LvL
Sarılarıncino-Savaşçı-49 LvL
Ghostxşifax-Şifacı-41 LvL
Ulusxzarif-Büyücü-44 LvL
Ulusxantioksidan-Savaşçı-39 LvL

Soner Seçil
ErdemBey
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen ErdemBey »

SonerSecil yazdı:
winamp2 yazdı:Öncellikle şunu belirtmek isterim;SAYGINBEY adlı şahıs Eminönünde oyunu 39 lewelde bırakmıştır kendisi Ankara da yaşamaktadır eskiden tanıyorum kendisini.Senin maksadın şu;Kuklacıda hazır karakter bulup milleti kandırmak ben bundan bunu çıkarıyorum ayrıca SAYGINBEY adlı kişinin ismini bu tür şeyler için kullanmayın.
Bak kardesim sayginbey zaten unutulmus gitmis birisidir.ayrica ben eminonundeki oldugumu iddaa etmiyorum siz cikardiniz bunu nerden cikardiysaniz.ayrica onyargili davranman buyuk ayip.Kimseden hicbir sekilde hesap istemedim istememde.gec bunlari yazacaksan birseyi yazmak icin yazma gercekten birseyi yapmak kanitlamak icin yaz.eger yazmak icin yazmaya devam edersen ben sahsen suphe duyarim.
Kimin unutulup gittiği inan herkes tarafından biliniyor. SAYGINBEY isminin tesadüfen alındığını kabul edelim hadi, yoksa isim kullanmakla ilgisi yoktur eminim. Ama merak etme zamanında çok duyduk diğer sunucularda ben saygınbey'im diye dolandırıcılık yapanları.
Dur dur hemen alınma sen yaptın demiyorum ama duyduk ;)
ErdemBey - Developer Admin

www.ikvonline.net
Kullanıcı avatarı
SonerSecil
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen SonerSecil »

ErdemBey yazdı:
SonerSecil yazdı:
winamp2 yazdı:Öncellikle şunu belirtmek isterim;SAYGINBEY adlı şahıs Eminönünde oyunu 39 lewelde bırakmıştır kendisi Ankara da yaşamaktadır eskiden tanıyorum kendisini.Senin maksadın şu;Kuklacıda hazır karakter bulup milleti kandırmak ben bundan bunu çıkarıyorum ayrıca SAYGINBEY adlı kişinin ismini bu tür şeyler için kullanmayın.
Bak kardesim sayginbey zaten unutulmus gitmis birisidir.ayrica ben eminonundeki oldugumu iddaa etmiyorum siz cikardiniz bunu nerden cikardiysaniz.ayrica onyargili davranman buyuk ayip.Kimseden hicbir sekilde hesap istemedim istememde.gec bunlari yazacaksan birseyi yazmak icin yazma gercekten birseyi yapmak kanitlamak icin yaz.eger yazmak icin yazmaya devam edersen ben sahsen suphe duyarim.
Kimin unutulup gittiği inan herkes tarafından biliniyor. SAYGINBEY isminin tesadüfen alındığını kabul edelim hadi, yoksa isim kullanmakla ilgisi yoktur eminim. Ama merak etme zamanında çok duyduk diğer sunucularda ben saygınbey'im diye dolandırıcılık yapanları.
Dur dur hemen alınma sen yaptın demiyorum ama duyduk ;)
11 Haziran 2010'da yazmışsın bu yazıyı.ben SAYGINBEY im diye hava atmıyorum.eskilerden misin diye soranlara söylüyorum.Bİlen şimdiki ismimizle biliyor bizi.kimse merak etmesin.
Resim

KUKLACI
Jacob-Savaşçı-49 LvL
Xxxdragayxxxoğuz-Savaşçı-49 LvL
Sarılarıncino-Savaşçı-49 LvL
Ghostxşifax-Şifacı-41 LvL
Ulusxzarif-Büyücü-44 LvL
Ulusxantioksidan-Savaşçı-39 LvL

Soner Seçil
Kullanıcı avatarı
ByWaRNiNG
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen ByWaRNiNG »

VatanXLydeR yazdı: HosgeLdin . Kendi çarını açıp LoncaLara Göz atman Daha iyi olur diye düşünüyorum .
WOLFPACK Kurucularından $$ ;)

Gün gelecek çaldığım çarlar için bana küfredeceksiniz :D :D

Resim
Kullanıcı avatarı
BadXDreaM
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen BadXDreaM »

malama35 yazdı:Ulus Loncasını seçebilirsiniz.Başvurunuzu www.ikvulus.com dan veya Cammpell Ulusxcampell Ulusxcampel Ulusxheron Ulusxbaşkan dan yapabilirsiniz. İyi oyunlar.
atabey yazdı:Merhabalar

Kuklaci'nin seckin loncalarından biri, RoA (Raiders of Anatolia) - (Anadolu Akıncıları) loncasina basvurular acıktır. Uzun süredir oyunda yokmuşsunuz. Loncanın seviyesiyle ilgili bilgiyi herkesden ögrenebilirsiniz.

Loncamizin Arz loncasi oldugunu da belirtelim:

www.anadoluakincilar.com/Sağ üstteki basvuruyu tıklatınız.

Vay arkadaş hani olurya otobüs terminallerinde elinizde bavulu gören otobüs şirkettlerindeki adamlar hemen önünüze çıkar yolcu kapmak için ( bunlardan üye kapmak için ) abi nereye abla nereye die size yapışırlarya onlar geldi birden aklıma . Yakışmıyor ki :D
kötürüya

Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen BİZLER ustayız o konuda oynatmayı bilen

“Genel Sohbet” sayfasına dön