Arkadaşlar hepinize selamlarımı iletiyorum öncelikle,
39 lvlerin gelmesiyle bıraktığım istanbul kıyamet vakti oyununa geri dönmek istiyorum.Kuklacı SAYGINNBEY isimli karakterim çalınınca bırakmıştım.Kökten bir rest atıp tekrardan başlamak istiyorum.Arkadaşlardan duyduğum kadarıyla loncalar falan çıkmış,niyetim iyi bir loncya girmektir.22/04/1986 doğumluyum.Askerliğimi Ankarada yaptım.88/2 Belki tertiplerimiz çıkar Yapacağınız yorumlar için şimdiden teşekkür ediyorum.Lütfen loncaya alma isteklerinizide yazın.Yeni bir çar açacağım lonca için şu anda elimde olan hiçbir çar yok.O yüzden yeni bir karakter açtıran lonca olursa sevinirim.
Bu arada Artvinliyim.
Soner Seçil
Ulus Loncasını seçebilirsiniz.Başvurunuzu www.ikvulus.com dan veya Cammpell Ulusxcampell Ulusxcampel Ulusxheron Ulusxbaşkan dan yapabilirsiniz. İyi oyunlar.
malama35 yazdı:Ulus Loncasını seçebilirsiniz.Başvurunuzu www.ikvulus.com dan veya Cammpell Ulusxcampell Ulusxcampel Ulusxheron Ulusxbaşkan dan yapabilirsiniz. İyi oyunlar.
Saolun Başvuru yapacağım 2-3 loncaya şartlara göre birisine gireceğim tabi kabul edildiğime dair bir söz alınca.Biraz önce Yakamoz loncasına başvurdum sizede başvuracağım.Biraz araştırmam gerekli tabii.
Kardeşim öncelikle hoşgeldin diyorum oyuna tekrardan dönmüşşün insallah her şey istedigin gibi olur ayrıca bizim loncaya başvuru yapmışşın teşekkür ederiz fakat şu anda yakamoz loncasına alımımız yoktur kusura bakma ama çok iyi bir lonca bulacagına eminim eger bi loncaya illa girmek istiyorsan acele etme iyice araştırdıktan sonra girki sonradan sorunlar olmasın boşuna çar kasmış olma başarılar dilerim
Yakamozxefemeih Efexmelih
Kingly Yakamozxefemeih Melihxthend Herkesde biz kralız tavırları ikv bizden sorulur ayakları kimse karşımızda duramaz fasılları gördünmü herkes delikanlı olmuş vay anasını
Kuklaci'nin seckin loncalarından biri, RoA (Raiders of Anatolia) - (Anadolu Akıncıları) loncasina basvurular acıktır. Uzun süredir oyunda yokmuşsunuz. Loncanın seviyesiyle ilgili bilgiyi herkesden ögrenebilirsiniz.
Aramıza Hoşgeldin Soner Seçil Senin gibi eski oyuncuları görmek güzel Loncaya girmek istiyom demişsin Öncelikle biraz kendi charınla takılıp Loncaları gözden geçirisen bu senin için daha faydalı OLur İyi Formlar
~~BEKLENEN GÜN GELECEKSE ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR~~~