Soner Seçil/SAYGINBEY
- ByFeLaKeT
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Soner Seçil/SAYGINBEY
Aramıza hoşgeldin kardeşim 
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
Onur Sus lemGltsry yazdı:http://www.ikvonline.net/sayginbey-ile- ... post220727
Buraya Tıklayıp Eminönü Sunucusunda ki Efsane Lodos Komutanı SAYGINBEY'in Röpörtajına Tıklayabilirsiniz.Ayrıca SAYGINBEY'i ASLA UNUTMAZ ESKİLER !!
-"Lodos kalmayana dek Arz. Arz olmak bir tarz."
smartenes - Eminönü since: ?/Mart/2006
smartenes - Eminönü since: ?/Mart/2006
- SonerSecil
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
Saolun saolun çok saolun.ByFeLaKeT yazdı:Aramıza hoşgeldin kardeşim
Arkadaşlar bir konuya değinmek istiyorum.Eminönündeki SAYGINBEY'in kendisinede sorsanız diğer sunucularda var mı yok diyemez.Çünkü yaklaşık bütün sunucularda vardı.Bende zaten onun olduğumu iddaa etmiyorum.Zaten ben eskiden tanıyanlarda var sohbetimiz yavaş yavaş koyulaşmaya başaldı kendileriyle.

KUKLACI
Jacob-Savaşçı-49 LvL
Xxxdragayxxxoğuz-Savaşçı-49 LvL
Sarılarıncino-Savaşçı-49 LvL
Ghostxşifax-Şifacı-41 LvL
Ulusxzarif-Büyücü-44 LvL
Ulusxantioksidan-Savaşçı-39 LvL
Soner Seçil
Kimin unutulup gittiği inan herkes tarafından biliniyor. SAYGINBEY isminin tesadüfen alındığını kabul edelim hadi, yoksa isim kullanmakla ilgisi yoktur eminim. Ama merak etme zamanında çok duyduk diğer sunucularda ben saygınbey'im diye dolandırıcılık yapanları.SonerSecil yazdı:Bak kardesim sayginbey zaten unutulmus gitmis birisidir.ayrica ben eminonundeki oldugumu iddaa etmiyorum siz cikardiniz bunu nerden cikardiysaniz.ayrica onyargili davranman buyuk ayip.Kimseden hicbir sekilde hesap istemedim istememde.gec bunlari yazacaksan birseyi yazmak icin yazma gercekten birseyi yapmak kanitlamak icin yaz.eger yazmak icin yazmaya devam edersen ben sahsen suphe duyarim.winamp2 yazdı:Öncellikle şunu belirtmek isterim;SAYGINBEY adlı şahıs Eminönünde oyunu 39 lewelde bırakmıştır kendisi Ankara da yaşamaktadır eskiden tanıyorum kendisini.Senin maksadın şu;Kuklacıda hazır karakter bulup milleti kandırmak ben bundan bunu çıkarıyorum ayrıca SAYGINBEY adlı kişinin ismini bu tür şeyler için kullanmayın.
Dur dur hemen alınma sen yaptın demiyorum ama duyduk
ErdemBey - Developer Admin
www.ikvonline.net
www.ikvonline.net
- SonerSecil
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
11 Haziran 2010'da yazmışsın bu yazıyı.ben SAYGINBEY im diye hava atmıyorum.eskilerden misin diye soranlara söylüyorum.Bİlen şimdiki ismimizle biliyor bizi.kimse merak etmesin.ErdemBey yazdı:Kimin unutulup gittiği inan herkes tarafından biliniyor. SAYGINBEY isminin tesadüfen alındığını kabul edelim hadi, yoksa isim kullanmakla ilgisi yoktur eminim. Ama merak etme zamanında çok duyduk diğer sunucularda ben saygınbey'im diye dolandırıcılık yapanları.SonerSecil yazdı:Bak kardesim sayginbey zaten unutulmus gitmis birisidir.ayrica ben eminonundeki oldugumu iddaa etmiyorum siz cikardiniz bunu nerden cikardiysaniz.ayrica onyargili davranman buyuk ayip.Kimseden hicbir sekilde hesap istemedim istememde.gec bunlari yazacaksan birseyi yazmak icin yazma gercekten birseyi yapmak kanitlamak icin yaz.eger yazmak icin yazmaya devam edersen ben sahsen suphe duyarim.winamp2 yazdı:Öncellikle şunu belirtmek isterim;SAYGINBEY adlı şahıs Eminönünde oyunu 39 lewelde bırakmıştır kendisi Ankara da yaşamaktadır eskiden tanıyorum kendisini.Senin maksadın şu;Kuklacıda hazır karakter bulup milleti kandırmak ben bundan bunu çıkarıyorum ayrıca SAYGINBEY adlı kişinin ismini bu tür şeyler için kullanmayın.
Dur dur hemen alınma sen yaptın demiyorum ama duyduk

KUKLACI
Jacob-Savaşçı-49 LvL
Xxxdragayxxxoğuz-Savaşçı-49 LvL
Sarılarıncino-Savaşçı-49 LvL
Ghostxşifax-Şifacı-41 LvL
Ulusxzarif-Büyücü-44 LvL
Ulusxantioksidan-Savaşçı-39 LvL
Soner Seçil
VatanXLydeR yazdı: HosgeLdin . Kendi çarını açıp LoncaLara Göz atman Daha iyi olur diye düşünüyorum .
WOLFPACK Kurucularından $$ 
Gün gelecek çaldığım çarlar için bana küfredeceksiniz

Gün gelecek çaldığım çarlar için bana küfredeceksiniz

- BadXDreaM
- Işık Hanım'ın Elemanı
malama35 yazdı:Ulus Loncasını seçebilirsiniz.Başvurunuzu www.ikvulus.com dan veya Cammpell Ulusxcampell Ulusxcampel Ulusxheron Ulusxbaşkan dan yapabilirsiniz. İyi oyunlar.
atabey yazdı:Merhabalar
Kuklaci'nin seckin loncalarından biri, RoA (Raiders of Anatolia) - (Anadolu Akıncıları) loncasina basvurular acıktır. Uzun süredir oyunda yokmuşsunuz. Loncanın seviyesiyle ilgili bilgiyi herkesden ögrenebilirsiniz.
Loncamizin Arz loncasi oldugunu da belirtelim:
www.anadoluakincilar.com/Sağ üstteki basvuruyu tıklatınız.
Vay arkadaş hani olurya otobüs terminallerinde elinizde bavulu gören otobüs şirkettlerindeki adamlar hemen önünüze çıkar yolcu kapmak için ( bunlardan üye kapmak için ) abi nereye abla nereye die size yapışırlarya onlar geldi birden aklıma . Yakışmıyor ki
kötürüya
Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen BİZLER ustayız o konuda oynatmayı bilen
Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen BİZLER ustayız o konuda oynatmayı bilen