Çemberlitaş giriş sırası eklediler ne kadar da ilgili bir yönetim vay beomeqla yazdı: ↑05 Haz 2026 17:51 Yalakalık böyle birşey değil 2 ay öncesine kadar oyunla ilgilenen yonetim vardi kim yok diyebilir sahibi değiştirdikten sonra anlaşmazlık gibi bir sorun oldu sanırım yada yeni bir hazırlık surecindeler en kötüsü bir bilgilendirme yapılmalıdır yönetim tarafından buna hakkımız var
Sadece 5 Ayda Gelinen Durum
- Ttaymmm
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Sadece 5 Ayda Gelinen Durum
Mustafa Kemal ATATÜRK
Vardı diyemeyiz sözde vardı deriz. Basit 2-3 bir şeyler yaptılar diye bu oyun kurtuldu mu yok. Yeni yönetim falan getirmeyi planlayan bir şirket yetkilisi veyahut bir kişi varsa oyunu geliştirme yetkinliğine sahip adam akıllı bir ekip toplarsa işte o zaman oyuna adam akıllı yönetim geldi deriz yoksa gerisi faso fiso boş iş bu olmadığı sürecede oyun dümdüz ölü bir oyundur.omeqla yazdı: ↑05 Haz 2026 17:51 Yalakalık böyle birşey değil 2 ay öncesine kadar oyunla ilgilenen yonetim vardi kim yok diyebilir sahibi değiştirdikten sonra anlaşmazlık gibi bir sorun oldu sanırım yada yeni bir hazırlık surecindeler en kötüsü bir bilgilendirme yapılmalıdır yönetim tarafından buna hakkımız var
İKV yönetimi her yaz tek şarkıyla mekanın sahibi geri geldi triplerine girip para cuklalayıp tatile kaçan mevsimlik pop/rap sanatçıları vibe'ı vermeye başladı.
- MAJESTE
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Klan: Arzın Çocukları
Beğen butonu olsa abanırdım.
--------------------------------------------------------------------------------------------

Çekirge 3. ye zıplar mı ? Valla zıplayan çekirge olursa biçere düşer aman dikkat
Adam akıllı bir duyuru, ekip ve plan tanıtımı ve sürekli bilgi akışı olmadığı durumda daha oynanmaz bu oyun. O da çok zor, ihaleye atlayan olmaz.
- hattihumayun
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Anka
Zıplar bu arada. Bakma şuan yönetim aktif değil diye böyle. Yönetim az bir şey kıpırdasın varlığını belli etsin öyle ahım şahım büyük şeyler yapmasına da gerek yok ; örneğin 3. ve 4. kasa gibi basit düzey eklemeler yapsın gargaraya başlarlar yine
- hattihumayun
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Anka
Gargaracının düzenlediği turnuvanın iptali haberi bir nebze olsun moralimizi düzeltti günümüzü güzelleştirdi. Tamam her yer makro dolu oyuna 3 aydır bakılmıyor falan ama bu hareketle yönetim gönlümüzü kazandı böyle devam
oyun artık gerçekten bitmiştir
-
Xalperxxxx
- Salgın Koruyucusu

- Klan: Lodos
Adam son 19 yılı özetledi resmen.hattihumayun yazdı: ↑07 Haz 2026 23:39
Zıplar bu arada. Bakma şuan yönetim aktif değil diye böyle. Yönetim az bir şey kıpırdasın varlığını belli etsin öyle ahım şahım büyük şeyler yapmasına da gerek yok ; örneğin 3. ve 4. kasa gibi basit düzey eklemeler yapsın gargaraya başlarlar yine