Sadece 5 Ayda Gelinen Durum
Re: Sadece 5 Ayda Gelinen Durum
İKV yönetimi her yaz tek şarkıyla mekanın sahibi geri geldi triplerine girip para cuklalayıp tatile kaçan mevsimlik pop/rap sanatçıları vibe'ı vermeye başladı.
- MAJESTE
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Beğen butonu olsa abanırdım.
--------------------------------------------------------------------------------------------

Çekirge 3. ye zıplar mı ? Valla zıplayan çekirge olursa biçere düşer aman dikkat
Adam akıllı bir duyuru, ekip ve plan tanıtımı ve sürekli bilgi akışı olmadığı durumda daha oynanmaz bu oyun. O da çok zor, ihaleye atlayan olmaz.
- hattihumayun
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Anka
Zıplar bu arada. Bakma şuan yönetim aktif değil diye böyle. Yönetim az bir şey kıpırdasın varlığını belli etsin öyle ahım şahım büyük şeyler yapmasına da gerek yok ; örneğin 3. ve 4. kasa gibi basit düzey eklemeler yapsın gargaraya başlarlar yine
- hattihumayun
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Anka
Gargaracının düzenlediği turnuvanın iptali haberi bir nebze olsun moralimizi düzeltti günümüzü güzelleştirdi. Tamam her yer makro dolu oyuna 3 aydır bakılmıyor falan ama bu hareketle yönetim gönlümüzü kazandı böyle devam
oyun artık gerçekten bitmiştir
-
Xalperxxxx
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Adam son 19 yılı özetledi resmen.hattihumayun yazdı: ↑07 Haz 2026 23:39
Zıplar bu arada. Bakma şuan yönetim aktif değil diye böyle. Yönetim az bir şey kıpırdasın varlığını belli etsin öyle ahım şahım büyük şeyler yapmasına da gerek yok ; örneğin 3. ve 4. kasa gibi basit düzey eklemeler yapsın gargaraya başlarlar yine