Gorgar ben de bu soruna yönelik cevap verdin sandım neye cevap vermişsin. Allah'ını seversen yapma böyle şeyler.Gorgar yazdı: ↑24 Şub 2018 18:20Karaköy eklenti paketi=Copy paste bina, hımmm ne güzel, ne hoş...peroxide yazdı: ↑24 Şub 2018 15:25gördüğüm en iyi fikir bu ama bunu yapabilecek bi ekip yok bizde. copy paste bina desen yaptırırdık.yavuzlarbey yazdı: ↑24 Şub 2018 15:16Bossların yapay zekasına ufak bir güncelleme yapılsa, kacırmayı önleyebileceklerini düşünüyorum.
Şöyle anlatayım, bossun hiddetini üzerine çeken kişi boss un menzilinin dışına çıkınca bossun kaçmayıp en yüksek 2. Kişiye saldırmasını sağlayabilirler. Böylece boss un yapay zekasının diğer slotlardan bir farkı olur. Yani kendi menzili içerisinde düşmanı varken zaten kaçmış olan birinin peşinden gitmemesi gerek.
Karaköy'de BOSS'ların kaçırılmasına yönelik ceza
Re: Karaköy'de BOSS'ların kaçırılmasına yönelik ceza
Everything is about math just math
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Gorgar gıbı bır adama yapılacak söz mu bu hacı bak adam sana yorum yapmış gorgar oku.Gorgar yazdı: ↑24 Şub 2018 18:20Karaköy eklenti paketi=Copy paste bina, hımmm ne güzel, ne hoş...peroxide yazdı: ↑24 Şub 2018 15:25gördüğüm en iyi fikir bu ama bunu yapabilecek bi ekip yok bizde. copy paste bina desen yaptırırdık.yavuzlarbey yazdı: ↑24 Şub 2018 15:16Bossların yapay zekasına ufak bir güncelleme yapılsa, kacırmayı önleyebileceklerini düşünüyorum.
Şöyle anlatayım, bossun hiddetini üzerine çeken kişi boss un menzilinin dışına çıkınca bossun kaçmayıp en yüksek 2. Kişiye saldırmasını sağlayabilirler. Böylece boss un yapay zekasının diğer slotlardan bir farkı olur. Yani kendi menzili içerisinde düşmanı varken zaten kaçmış olan birinin peşinden gitmemesi gerek.
- Cankurtarann
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Anlat Kürşat abi anlat . Copy Paste Bina nedir anlat bize ?Gorgar yazdı: ↑24 Şub 2018 18:20Karaköy eklenti paketi=Copy paste bina, hımmm ne güzel, ne hoş...peroxide yazdı: ↑24 Şub 2018 15:25gördüğüm en iyi fikir bu ama bunu yapabilecek bi ekip yok bizde. copy paste bina desen yaptırırdık.yavuzlarbey yazdı: ↑24 Şub 2018 15:16Bossların yapay zekasına ufak bir güncelleme yapılsa, kacırmayı önleyebileceklerini düşünüyorum.
O konuda ben de, cidden buna yanıt vermiş mi diye inanmayarak girdim. Vermemişmovie yazdı: ↑24 Şub 2018 18:23Gorgar ben de bu soruna yönelik cevap verdin sandım neye cevap vermişsin. Allah'ını seversen yapma böyle şeyler.Gorgar yazdı: ↑24 Şub 2018 18:20Karaköy eklenti paketi=Copy paste bina, hımmm ne güzel, ne hoş...peroxide yazdı: ↑24 Şub 2018 15:25gördüğüm en iyi fikir bu ama bunu yapabilecek bi ekip yok bizde. copy paste bina desen yaptırırdık.yavuzlarbey yazdı: ↑24 Şub 2018 15:16Bossların yapay zekasına ufak bir güncelleme yapılsa, kacırmayı önleyebileceklerini düşünüyorum.
Şöyle anlatayım, bossun hiddetini üzerine çeken kişi boss un menzilinin dışına çıkınca bossun kaçmayıp en yüksek 2. Kişiye saldırmasını sağlayabilirler. Böylece boss un yapay zekasının diğer slotlardan bir farkı olur. Yani kendi menzili içerisinde düşmanı varken zaten kaçmış olan birinin peşinden gitmemesi gerek.![]()
Peki ya bosslara grup bölgesi gibi item düşürme sistemine ne diyorsunuz? Millet bir item için adam da öldürür bossuda kaçırır.
İKV nin başladığı zamandan beri yapılan ve yapılmaya da devam eden bir olay. Bu zamandan sonra da pek birşey değişeceğini sanmıyorum. Sorunun çözümü için en iyi yolun anlaşma yoluyla olacağıdır diye düşünüyorum. Tabi anlaşmada her zaman olmayabiliyor.
az önce ÇOCUKLAR 30 canda büyücüyü kaçırdılar.....
auril & DoubleLift
Ayrıca bu yeni nadide(mor) itemler, benim bildiğim derindeki sırda 2 efsunlu olup sarı itemlerinin efsunundan biraz daha yüksekti. Yeni gelen nadideler ise bildiğin çemberlitaşda ki şaheser eşyalar olması ve bosslardan düşmesi bana göre iyi bir şey değil.
Normalde klan savaşları da olacağı ve herkesin kim olduğunun bilineceği için böyle şeylerin pek olmayacağını düşünüyorum.
sadece test süresince böyle bir şey olabilir onun dışında asla ve asla olamaz