Anlat anlatabilirsen, anlamazlar...BLaDeII yazdı: ↑24 Şub 2018 13:55
Şöyle düşün sen arkadaşlarına hakiri kesiyorsun , uzun uğraşlar içindesin ve 3 canı kalmış . Ne olduğu belirsiz bir kişi gelir nara atıp menzil dışına çekti . Ne olacak ? Aynı şekilde başka bir zaman yine keserken yine yapsalar ne olur ?
Karaköy'de BOSS'ların kaçırılmasına yönelik ceza
Re: Karaköy'de BOSS'ların kaçırılmasına yönelik ceza
Beta-29: ThoLqA
39: Jimmy, Chinar
49: Vaspira, VASSİRA
Hangover Loncası

39: Jimmy, Chinar
49: Vaspira, VASSİRA
Hangover Loncası
- 
				Kayihan
- Işık Hanım'ın Elemanı 
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Academy of War
Oyunda konusan karakter kalmaz herkes susluBLaDeII yazdı: ↑24 Şub 2018 13:55
Şöyle düşün sen arkadaşlarına hakiri kesiyorsun , uzun uğraşlar içindesin ve 3 canı kalmış . Ne olduğu belirsiz bir kişi gelir nara atıp menzil dışına çekti . Ne olacak ? Aynı şekilde başka bir zaman yine keserken yine yapsalar ne olur ?
siz bu oyunda ne kadar işsiz tipler olduğunun farkındasınızdır inş. adım gibi eminim sırf bu bossları kaçırmak için her bossun başına 1er tane savaşçı çar bırakacak vitamin artıkları var  eskiden böyle şeylere cesaret edilemezdi, oyundaki herkes bunu yapanları bi temiz dışlardı/keserdi/pişman ederdi. şimdi bu işi organize olarak yapacak loncalar biliyorum meranda, hadi hayırlısı
 eskiden böyle şeylere cesaret edilemezdi, oyundaki herkes bunu yapanları bi temiz dışlardı/keserdi/pişman ederdi. şimdi bu işi organize olarak yapacak loncalar biliyorum meranda, hadi hayırlısı 

Ayrıca bu kafa yapısının da boss kaçıranlarla birlikte oyundan temizlenmesi dileğiyle. nasıl böyle saçma sapan şeyleri kabullenip "yapcak bişey yoooook" deme kafasına ulaşıyosunuz çok merak ediyorum.
- OZHANBEY
- FareAdam Düşmanı 
- Lonca: Özgürlük İçin Savaş
Varsa böyle bir ceza fotograf video ne gerekiyorsa alalım 

Hiçkimse göründüğü kadar iyi , anlatıldığı kadar kötü değildir...
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi 
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Son Kaptan
Kaciranlardan biri sensin galiba, guzelce kufur etmek isterdim sizin gibilere su anda 50 candaki kralice tirtilimizi kaçırdılar ama kufur edersek size ceza yok bize susturma var
- 
				Kayihan
- Işık Hanım'ın Elemanı 
- Lonca: Academy of War
Kardesim anliyorum ki burda konusmak icin yazmissin sadece amacin ortaligi karistirmak ben olan seyleri soyluyorum bi gerçek bu benim yaptigimi gostermeznoctiluca yazdı: ↑24 Şub 2018 15:09Kaciranlardan biri sensin galiba, guzelce kufur etmek isterdim sizin gibilere su anda 50 candaki kralice tirtilimizi kaçırdılar ama kufur edersek size ceza yok bize susturma var
- yavuzlarbey
- Cin Avcısı 
- Sunucu: Teşkilat
Bossların yapay zekasına ufak bir güncelleme yapılsa, kacırmayı önleyebileceklerini düşünüyorum.
Şöyle anlatayım, bossun hiddetini üzerine çeken kişi boss un menzilinin dışına çıkınca bossun kaçmayıp en yüksek 2. Kişiye saldırmasını sağlayabilirler. Böylece boss un yapay zekasının diğer slotlardan bir farkı olur. Yani kendi menzili içerisinde düşmanı varken zaten kaçmış olan birinin peşinden gitmemesi gerek.
gördüğüm en iyi fikir bu ama bunu yapabilecek bi ekip yok bizde. copy paste bina desen yaptırırdık.yavuzlarbey yazdı: ↑24 Şub 2018 15:16Bossların yapay zekasına ufak bir güncelleme yapılsa, kacırmayı önleyebileceklerini düşünüyorum.
Şöyle anlatayım, bossun hiddetini üzerine çeken kişi boss un menzilinin dışına çıkınca bossun kaçmayıp en yüksek 2. Kişiye saldırmasını sağlayabilirler. Böylece boss un yapay zekasının diğer slotlardan bir farkı olur. Yani kendi menzili içerisinde düşmanı varken zaten kaçmış olan birinin peşinden gitmemesi gerek.
Karaköy eklenti paketi=Copy paste bina, hımmm ne güzel, ne hoş...peroxide yazdı: ↑24 Şub 2018 15:25gördüğüm en iyi fikir bu ama bunu yapabilecek bi ekip yok bizde. copy paste bina desen yaptırırdık.yavuzlarbey yazdı: ↑24 Şub 2018 15:16Bossların yapay zekasına ufak bir güncelleme yapılsa, kacırmayı önleyebileceklerini düşünüyorum.
Koskoca pakete copy paste dersen Gorgar bile, bu ne diyor der.