Merhaba,
Biliyoruz ki bir çok insan bossları belli canlardan sonra kaçırmaya çalışacaklar. Bunları videoya çekip destek ekibine attığımızda yapılan bu terbiyesizliğin yaptırımı olucak mı? Örnek vermek gerekirse; çoğu oyunda exp slotlarına boss çeken karakterler video ile kanıtlandığında sınırsız ban atılmakta.
Karaköy'de BOSS'ların kaçırılmasına yönelik ceza
Karaköy'de BOSS'ların kaçırılmasına yönelik ceza
Beta-29: ThoLqA
39: Jimmy, Chinar
49: Vaspira, VASSİRA
Hangover Loncası
39: Jimmy, Chinar
49: Vaspira, VASSİRA
Hangover Loncası
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Academy of War
Re: Karaköy'de BOSS'ların kaçırılmasına yönelik ceza
Tamamda adı üstünde burasi acık bi bolge herkese acik bir bolgede herkes istedigi canavara vurma ozgurlugune sahiptir biraz saçma olabilir ceza verilmesi ki canı belli bir aeye geldiği zaman hiddet zaten sende olur hiddeti almaya bak
Ama savaş narası ;
Yaratığın size karşı duyduğu hiddet seviyesini, yaratığın o anda en çok hiddetli olduğu kimsenin seviyesinin üzerine çıkarmasını sağlar.
Diyor.
─∘Serinplay∘─
"Gezgin Şehir"
İstanbul Kıyamet Vakti Wiki
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm
"Gezgin Şehir"
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm

- BLaDeII
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gölge Haramileri
Savaş narası diye birşey var kardeş ..
Teşkilat= BLADEII serhat İnatçızehir EsEsBLaDe
Eminönü= SeRhAtt
Eminönü= SeRhAtt
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
Tmm kardeşim de yapicak birsey yook yani burasi acik bir bolge herkes istedigini yapar yani
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
Doģru soyluyorsun ama yapicak birsey yok herkese acik bir bolgede bu benim canavarimi kaçırdı diye bi sikayet cok etik degil
Asıl etik olmayan o kişinin canavarı kaçırması.Zamanında kadimi kaçıran bir kendini bilmez vardı şikayet ettim ve sağolsun GM'ler geldi Kadim'i 2,3 kez kestiler.Bu hiddet olayını sadece ilk vuran gruptaki kişilere uygulamaları lazım yoksa çok uzun süren zorlu kesimlerin ardından bir kendini bilmez bu kadar basit kaçırabilir ve insanların oyun zevkini mahvedebilir.Kayihan yazdı: ↑24 Şub 2018 13:48Doģru soyluyorsun ama yapicak birsey yok herkese acik bir bolgede bu benim canavarimi kaçırdı diye bi sikayet cok etik degil
─∘Serinplay∘─
"Gezgin Şehir"
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm
"Gezgin Şehir"
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm

Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??
Mutluluk neydi?
Mutluluk neydi?
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
Bunuda yoneticiler dusunmesi lazim ki aynj zamanda arz ve lodos olacagi icin kesimler daha zor olacakSerinplay yazdı: ↑24 Şub 2018 13:51Asıl etik olmayan o kişinin canavarı kaçırması.Zamanında kadimi kaçıran bir kendini bilmez vardı şikayet ettim ve sağolsun GM'ler geldi Kadim'i 2,3 kez kestiler.Bu hiddet olayını sadece ilk vuran gruptaki kişilere uygulamaları lazım yoksa çok uzun süren zorlu kesimlerin ardından bir kendini bilmez bu kadar basit kaçırabilir ve insanların oyun zevkini mahvedebilir.Kayihan yazdı: ↑24 Şub 2018 13:48Doģru soyluyorsun ama yapicak birsey yok herkese acik bir bolgede bu benim canavarimi kaçırdı diye bi sikayet cok etik degil
- BLaDeII
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gölge Haramileri
Şöyle düşün sen arkadaşlarına hakiri kesiyorsun , uzun uğraşlar içindesin ve 3 canı kalmış . Ne olduğu belirsiz bir kişi gelir nara atıp menzil dışına çekti . Ne olacak ? Aynı şekilde başka bir zaman yine keserken yine yapsalar ne olur ?
Teşkilat= BLADEII serhat İnatçızehir EsEsBLaDe
Eminönü= SeRhAtt
Eminönü= SeRhAtt