Ne demek istediğini anlamadım? İçerde ne olduğu önemli değil zaten girişteki kargaşa olmaması için 2 giriş oluyor çemberlitaş'ın girişi gibi.
Karaköy ve Büyük Gemi Aktarması
Re: Karaköy ve Büyük Gemi Aktarması
Nothing
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Son Kaptan
Bunun olacagini sanmiyorum ya zamaninda meteor bolgesi ciktiginda arz yakindi ve hala oyle ikinci giris yapilmadi
- Thedifferince
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
2 giriş olsa bile içeri girildiğinde arzlar lodoslar gine patates olacak (güncellemenin ilk günü çok merak ediyorum bence oyun çökücek
)

- ybrdelisix
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
Tek bir girişi olacağını sanmıyorum.
noctiluca yazdı: ↑31 Ara 2017 03:52 Nerull, Karakoy girisi sahilden olacak dedi bu dogrultuda Sirkeci garı ihtimali ortadan kalkti. Geriye boş yere duruyor gibi görünen ve Fareadamlarin da bulundugu yerde bulunan Buyuk ve karaya vurmus gemi tek secenek kalıyor. Tam o sahilde cok buyuk klan savaslari olacaktir cogu kisi arz klanindan cikip lodosa gececektir diye düşünüyorum tıpkı eskilerde(isinlanma yokken) meteora komutandan gecemeyenler ya klandan cikiyordu ya da arz klanina geçiyordu boyle bir durum olusabilir
- kandemir
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Yok
Yöneticilerin arge ekibinin amacı bu zaten detaylı düşünmekScalgar yazdı: ↑31 Ara 2017 16:40O kadar detaylı düşüneceklerini pek sanmıyorumkandemir yazdı: ↑31 Ara 2017 09:37 benim düşüncem fare adamlarda olmaması yönünde çünkü küçük seviyedeki dostlarımızın görev yapmasına seviye exp kasımına engel olması söz konusu olur giriş yaparken hop şu örümceğe hasar denemesi hop şu fare adamlara çember ateşi denemesi yapayım derken çocuklar saatlerce görev yapamaz o yüzden düşman ile karşılaşma olasığı en az olan yer balıkçı olur diye düşünüyorum hem lodoslar için hem arzlar için daha ortak nokta olur diye düşünüyorum ve karaköye uygun olucak nokta orası olur![]()
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII
Since 2007 © BeyazKöşk
Since 2007 © BeyazKöşk