Karaköy ve Büyük Gemi Aktarması
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Son Kaptan
Karaköy ve Büyük Gemi Aktarması
Nerull, Karakoy girisi sahilden olacak dedi bu dogrultuda Sirkeci garı ihtimali ortadan kalkti. Geriye boş yere duruyor gibi görünen ve Fareadamlarin da bulundugu yerde bulunan Buyuk ve karaya vurmus gemi tek secenek kalıyor. Tam o sahilde cok buyuk klan savaslari olacaktir cogu kisi arz klanindan cikip lodosa gececektir diye düşünüyorum tıpkı eskilerde(isinlanma yokken) meteora komutandan gecemeyenler ya klandan cikiyordu ya da arz klanina geçiyordu boyle bir durum olusabilir
Re: Karaköy ve Büyük Gemi Aktarması
Bir süre sonra ikinci bir giriş yaparlar. Tıpkı çemberlitaş gibi. Ayrıca o gemiden değil yaseminin oradan olacağını düşünüyorum.noctiluca yazdı: ↑31 Ara 2017 03:52 Nerull, Karakoy girisi sahilden olacak dedi bu dogrultuda Sirkeci garı ihtimali ortadan kalkti. Geriye boş yere duruyor gibi görünen ve Fareadamlarin da bulundugu yerde bulunan Buyuk ve karaya vurmus gemi tek secenek kalıyor. Tam o sahilde cok buyuk klan savaslari olacaktir cogu kisi arz klanindan cikip lodosa gececektir diye düşünüyorum tıpkı eskilerde(isinlanma yokken) meteora komutandan gecemeyenler ya klandan cikiyordu ya da arz klanina geçiyordu boyle bir durum olusabilir
Topkapıya da bir ışınlanma kristali koyabilirler.
Everything is about math just math
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: Son Kaptan
Benim aklimda hep bir soru isaretiydi topkapida “Drezin” ne ise yariyor? Oradaki kristallerin hepsi farkli bolgeye cikiyor duz mantikla dusunursek “drezin” de Karakoya goturmeli yani Karakoy e sirkeci garindan girmeliydikmovie yazdı: ↑31 Ara 2017 03:59Bir süre sonra ikinci bir giriş yaparlar. Tıpkı çemberlitaş gibi. Ayrıca o gemiden değil yaseminin oradan olacağını düşünüyorum.noctiluca yazdı: ↑31 Ara 2017 03:52 Nerull, Karakoy girisi sahilden olacak dedi bu dogrultuda Sirkeci garı ihtimali ortadan kalkti. Geriye boş yere duruyor gibi görünen ve Fareadamlarin da bulundugu yerde bulunan Buyuk ve karaya vurmus gemi tek secenek kalıyor. Tam o sahilde cok buyuk klan savaslari olacaktir cogu kisi arz klanindan cikip lodosa gececektir diye düşünüyorum tıpkı eskilerde(isinlanma yokken) meteora komutandan gecemeyenler ya klandan cikiyordu ya da arz klanina geçiyordu boyle bir durum olusabilir
Topkapıya da bir ışınlanma kristali koyabilirler.
bu açıklamayı nerede yaptı, göremedim de.
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??
Mutluluk neydi?
Mutluluk neydi?
eyvallah
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??
Mutluluk neydi?
Mutluluk neydi?
- kandemir
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Yok
benim düşüncem fare adamlarda olmaması yönünde çünkü küçük seviyedeki dostlarımızın görev yapmasına seviye exp kasımına engel olması söz konusu olur giriş yaparken hop şu örümceğe hasar denemesi hop şu fare adamlara çember ateşi denemesi yapayım derken çocuklar saatlerce görev yapamaz o yüzden düşman ile karşılaşma olasığı en az olan yer balıkçı olur diye düşünüyorum hem lodoslar için hem arzlar için daha ortak nokta olur diye düşünüyorum ve karaköye uygun olucak nokta orası olur
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII
Since 2007 © BeyazKöşk
Since 2007 © BeyazKöşk
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Hepimiz o gemi ile ilgili bir şeyler istiyoruzkandemir yazdı: ↑31 Ara 2017 09:37 benim düşüncem fare adamlarda olmaması yönünde çünkü küçük seviyedeki dostlarımızın görev yapmasına seviye exp kasımına engel olması söz konusu olur giriş yaparken hop şu örümceğe hasar denemesi hop şu fare adamlara çember ateşi denemesi yapayım derken çocuklar saatlerce görev yapamaz o yüzden düşman ile karşılaşma olasığı en az olan yer balıkçı olur diye düşünüyorum hem lodoslar için hem arzlar için daha ortak nokta olur diye düşünüyorum ve karaköye uygun olucak nokta orası olur
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
Galata Köprüsünün yanına veya iskelelerden birine bir tekne olmasını yeğlerim.
Büyük İhtimal Galata Köprüsünden Gidilcek Neden Derseniz Gemilik Birşey Yok Yürüyerekte Gideriz oraya Abartılcak Bir Yol Değil Ben Gemi Koycaklarını Sanmıyorum İdris Orada Boşuna Beklemiyor ve o Galata Köprüsünün Devamı Karaköye Kadar Uzancak Güncelleme Gelince Hort'latırım.