Karaköy ve Büyük Gemi Aktarması

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
noctiluca
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Son Kaptan

Karaköy ve Büyük Gemi Aktarması

Mesaj gönderen noctiluca »

Nerull, Karakoy girisi sahilden olacak dedi bu dogrultuda Sirkeci garı ihtimali ortadan kalkti. Geriye boş yere duruyor gibi görünen ve Fareadamlarin da bulundugu yerde bulunan Buyuk ve karaya vurmus gemi tek secenek kalıyor. Tam o sahilde cok buyuk klan savaslari olacaktir cogu kisi arz klanindan cikip lodosa gececektir diye düşünüyorum tıpkı eskilerde(isinlanma yokken) meteora komutandan gecemeyenler ya klandan cikiyordu ya da arz klanina geçiyordu boyle bir durum olusabilir
Resim
IKV Maden Haritalari Yazilimi: incele (250 kez indirildi)

IKV VIDEOLARI ICIN TIKLA!
Kullanıcı avatarı
movie
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Re: Karaköy ve Büyük Gemi Aktarması

Mesaj gönderen movie »

noctiluca yazdı: 31 Ara 2017 03:52 Nerull, Karakoy girisi sahilden olacak dedi bu dogrultuda Sirkeci garı ihtimali ortadan kalkti. Geriye boş yere duruyor gibi görünen ve Fareadamlarin da bulundugu yerde bulunan Buyuk ve karaya vurmus gemi tek secenek kalıyor. Tam o sahilde cok buyuk klan savaslari olacaktir cogu kisi arz klanindan cikip lodosa gececektir diye düşünüyorum tıpkı eskilerde(isinlanma yokken) meteora komutandan gecemeyenler ya klandan cikiyordu ya da arz klanina geçiyordu boyle bir durum olusabilir
Bir süre sonra ikinci bir giriş yaparlar. Tıpkı çemberlitaş gibi. Ayrıca o gemiden değil yaseminin oradan olacağını düşünüyorum.
Topkapıya da bir ışınlanma kristali koyabilirler.
Everything is about math just math
Kullanıcı avatarı
noctiluca
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Lonca: Son Kaptan

Mesaj gönderen noctiluca »

movie yazdı: 31 Ara 2017 03:59
noctiluca yazdı: 31 Ara 2017 03:52 Nerull, Karakoy girisi sahilden olacak dedi bu dogrultuda Sirkeci garı ihtimali ortadan kalkti. Geriye boş yere duruyor gibi görünen ve Fareadamlarin da bulundugu yerde bulunan Buyuk ve karaya vurmus gemi tek secenek kalıyor. Tam o sahilde cok buyuk klan savaslari olacaktir cogu kisi arz klanindan cikip lodosa gececektir diye düşünüyorum tıpkı eskilerde(isinlanma yokken) meteora komutandan gecemeyenler ya klandan cikiyordu ya da arz klanina geçiyordu boyle bir durum olusabilir
Bir süre sonra ikinci bir giriş yaparlar. Tıpkı çemberlitaş gibi. Ayrıca o gemiden değil yaseminin oradan olacağını düşünüyorum.
Topkapıya da bir ışınlanma kristali koyabilirler.
Benim aklimda hep bir soru isaretiydi topkapida “Drezin” ne ise yariyor? Oradaki kristallerin hepsi farkli bolgeye cikiyor duz mantikla dusunursek “drezin” de Karakoya goturmeli yani Karakoy e sirkeci garindan girmeliydik
Resim
IKV Maden Haritalari Yazilimi: incele (250 kez indirildi)

IKV VIDEOLARI ICIN TIKLA!
Kullanıcı avatarı
Bubyo
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Eski Yeni

Mesaj gönderen Bubyo »

noctiluca yazdı: 31 Ara 2017 03:52 Nerull, Karakoy girisi sahilden olacak dedi bu dogrultuda Sirkeci garı ihtimali ortadan kalkti. r
bu açıklamayı nerede yaptı, göremedim de.
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??

Mutluluk neydi?
Kullanıcı avatarı
BABAYAGAI
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen BABAYAGAI »

Bubyo yazdı: 31 Ara 2017 04:23
noctiluca yazdı: 31 Ara 2017 03:52 Nerull, Karakoy girisi sahilden olacak dedi bu dogrultuda Sirkeci garı ihtimali ortadan kalkti. r
Glatyator yazdı: 30 Ara 2017 02:26 Resim
Ekran görüntüsünün bulunduğu konu
Kullanıcı avatarı
Bubyo
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Eski Yeni

Mesaj gönderen Bubyo »

BABAYAGAI yazdı: 31 Ara 2017 04:33
Bubyo yazdı: 31 Ara 2017 04:23
Glatyator yazdı: 30 Ara 2017 02:26 Resim
Ekran görüntüsünün bulunduğu konu
eyvallah
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??

Mutluluk neydi?
Kullanıcı avatarı
kandemir
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Yok

Mesaj gönderen kandemir »

benim düşüncem fare adamlarda olmaması yönünde çünkü küçük seviyedeki dostlarımızın görev yapmasına seviye exp kasımına engel olması söz konusu olur giriş yaparken hop şu örümceğe hasar denemesi hop şu fare adamlara çember ateşi denemesi yapayım derken çocuklar saatlerce görev yapamaz o yüzden düşman ile karşılaşma olasığı en az olan yer balıkçı olur diye düşünüyorum hem lodoslar için hem arzlar için daha ortak nokta olur diye düşünüyorum ve karaköye uygun olucak nokta orası olur
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII

Since 2007 © BeyazKöşk
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Lonca: Kök Tengri
Discord: met00

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

kandemir yazdı: 31 Ara 2017 09:37 benim düşüncem fare adamlarda olmaması yönünde çünkü küçük seviyedeki dostlarımızın görev yapmasına seviye exp kasımına engel olması söz konusu olur giriş yaparken hop şu örümceğe hasar denemesi hop şu fare adamlara çember ateşi denemesi yapayım derken çocuklar saatlerce görev yapamaz o yüzden düşman ile karşılaşma olasığı en az olan yer balıkçı olur diye düşünüyorum hem lodoslar için hem arzlar için daha ortak nokta olur diye düşünüyorum ve karaköye uygun olucak nokta orası olur
Hepimiz o gemi ile ilgili bir şeyler istiyoruz :))
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

Galata Köprüsünün yanına veya iskelelerden birine bir tekne olmasını yeğlerim.
Resim
Kullanıcı avatarı
dedee66
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen dedee66 »

Büyük İhtimal Galata Köprüsünden Gidilcek Neden Derseniz Gemilik Birşey Yok Yürüyerekte Gideriz oraya Abartılcak Bir Yol Değil Ben Gemi Koycaklarını Sanmıyorum İdris Orada Boşuna Beklemiyor ve o Galata Köprüsünün Devamı Karaköye Kadar Uzancak Güncelleme Gelince Hort'latırım.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön