Galata Köprüsü yıkık hocam.dedee66 yazdı: ↑31 Ara 2017 12:07 Büyük İhtimal Galata Köprüsünden Gidilcek Neden Derseniz Gemilik Birşey Yok Yürüyerekte Gideriz oraya Abartılcak Bir Yol Değil Ben Gemi Koycaklarını Sanmıyorum İdris Orada Boşuna Beklemiyor ve o Galata Köprüsünün Devamı Karaköye Kadar Uzancak Güncelleme Gelince Hort'latırım.
Karaköy ve Büyük Gemi Aktarması
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
Re: Karaköy ve Büyük Gemi Aktarması
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
- Thrashmetal
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
Perihan Hanım ve Gizit Klanı lideri Hakir Galata Köprüsü üzerinde barış anlaşması imzaladılar bu anlaşmada Karaköy’ün Fare Adamların kontrolüne verilmesi ve masum insanlara zarar verilmeyeceği yazar bu esnada Fare Adamlar arasında bir huzursuzluk olur ve bir patlama meydana gelir bu yüzden Galata Köprüsü patlamadan nasibini alır ve parçalanırdedee66 yazdı: ↑31 Ara 2017 12:07 Büyük İhtimal Galata Köprüsünden Gidilcek Neden Derseniz Gemilik Birşey Yok Yürüyerekte Gideriz oraya Abartılcak Bir Yol Değil Ben Gemi Koycaklarını Sanmıyorum İdris Orada Boşuna Beklemiyor ve o Galata Köprüsünün Devamı Karaköye Kadar Uzancak Güncelleme Gelince Hort'latırım.
O zaman Tek İstikamet "YASEMİN". Hikayesini Görmemiştim.Thrashmetal yazdı: ↑31 Ara 2017 12:23Perihan Hanım ve Gizit Klanı lideri Hakir Galata Köprüsü üzerinde barış anlaşması imzaladılar bu anlaşmada Karaköy’ün Fare Adamların kontrolüne verilmesi ve masum insanlara zarar verilmeyeceği yazar bu esnada Fare Adamlar arasında bir huzursuzluk olur ve bir patlama meydana gelir bu yüzden Galata Köprüsü patlamadan nasibini alır ve parçalanırdedee66 yazdı: ↑31 Ara 2017 12:07 Büyük İhtimal Galata Köprüsünden Gidilcek Neden Derseniz Gemilik Birşey Yok Yürüyerekte Gideriz oraya Abartılcak Bir Yol Değil Ben Gemi Koycaklarını Sanmıyorum İdris Orada Boşuna Beklemiyor ve o Galata Köprüsünün Devamı Karaköye Kadar Uzancak Güncelleme Gelince Hort'latırım.
O zaman Tek İstikamet "YASEMİN".SalurBeyi yazdı: ↑31 Ara 2017 12:17Galata Köprüsü yıkık hocam.dedee66 yazdı: ↑31 Ara 2017 12:07 Büyük İhtimal Galata Köprüsünden Gidilcek Neden Derseniz Gemilik Birşey Yok Yürüyerekte Gideriz oraya Abartılcak Bir Yol Değil Ben Gemi Koycaklarını Sanmıyorum İdris Orada Boşuna Beklemiyor ve o Galata Köprüsünün Devamı Karaköye Kadar Uzancak Güncelleme Gelince Hort'latırım.
MANSUR BEY'den sonra KUKLACI'yı bekleyişte olalım arkadaşlar. en fazla 2 yıl sonra.

Loncalar için yapılan Topkapı Sarayı ve yine lonca üyeleri için yapılan ruh taşlarından sadece lonca üyeleri yararlanabilir.Bu nedenle Topkapı Sarayı'nda iken loncadan çıkan veya atılan kişiler ruh taşlarını kullanamaz.Çıkış için sadece Drezin kullanılabilir.
─∘Serinplay∘─
"Gezgin Şehir"
İstanbul Kıyamet Vakti Wiki
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm
"Gezgin Şehir"
İstanbul Kıyamet Vakti Wiki
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm

O kadar detaylı düşüneceklerini pek sanmıyorumkandemir yazdı: ↑31 Ara 2017 09:37 benim düşüncem fare adamlarda olmaması yönünde çünkü küçük seviyedeki dostlarımızın görev yapmasına seviye exp kasımına engel olması söz konusu olur giriş yaparken hop şu örümceğe hasar denemesi hop şu fare adamlara çember ateşi denemesi yapayım derken çocuklar saatlerce görev yapamaz o yüzden düşman ile karşılaşma olasığı en az olan yer balıkçı olur diye düşünüyorum hem lodoslar için hem arzlar için daha ortak nokta olur diye düşünüyorum ve karaköye uygun olucak nokta orası olur
Nothing
Antreponun arkasından olacak orada da fareadamlar var
Tahminimce 2 giriş olacak birisi senin bahsettiğin yer Arzlar için diğeri ise geminin oradan Lodoslar için.
Nothing
Eğer arz lodos düşman modundaysa 2 giriş olacaktır değilse tek giriş @scalgar