Bence Siz Karar Verin Artık.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
maRbLey
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Bence Siz Karar Verin Artık.

Mesaj gönderen maRbLey »

THeSpeCiaL yazdı:
yasamakoldurur yazdı:Kusura bakma ama saçmalıktan başka bir şey değil daha ateş asan yok tutmuş çemberle ilgili video çekiyorsun üstelik ahım şahım bir playerlikte göremedim
Merhabalar ;

Ateş asam yok diye anlatmak istediğimi yapamam manasına gelmez. Playerlikten falan bahsettiğimi hatırlamıyorum kendi kendinize yaşamız olduğunuz bir trip olabilir diye gerekli cevabı vermiyorum.

maRbLey yazdı:bakin ben youtube a video koyabiliyorum deseydin daha buyuk bi yetenegini vurgulamis olurdun

Merhabalar ;

Üzgünüm dostum! Ben senin gibi ufak yaştı ki çocukların veya gençlerin yaptı eğlence faktörlerine teşvik olmuyorum. Bunları yetenek için değil gerekli kitlelerin birazdan olsa anlaması için yaptığım bir eğlence aracıydı.
Nelerle egleniyon soylede bilelim videonun basinada sacma sapan laflar yazmis oyun lan bu ne kendine guven ne oyu ne buyu oyuna fazla kaptirmak bu olsa gerek
Ray malifalitiko
vahdet
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Üstadlar

Mesaj gönderen vahdet »

Nelerle egleniyon soylede bilelim videonun basinada sacma sapan laflar yazmis oyun lan bu ne kendine guven ne oyu ne buyu oyuna fazla kaptirmak bu olsa gerek
Arkadaşa türkçe sözlük verin.
vahdet
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Üstadlar

Mesaj gönderen vahdet »

Gece saat 4'te yorum attığına göre sen hiç kaptırmamışsın oyuna kendini. Birde argo konuşmayalım lütfen.
Kullanıcı avatarı
maRbLey
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen maRbLey »

Aferin harika tespitler konunun yeri video olması gerekiyor buda benin tespitim
Oyunu bıraktım bunu da belirtiyim
Ray malifalitiko

“Genel Etkileşim” sayfasına dön