Merhabalar;
Arkadaşlar bildiğiniz gibi videoda anlattığım üzere tılsım deliliğidir tutturmuş gidiyor. Bu haftaki videomda Ateş Çemberi yeteğini ön planta tuttum. Bir diğer videolarımda diğer elementler üzerine yoğunlaşacağım. Keyifli izlemeler. İyi kötü eleştirilerinize açığım. Önerilerinizede beklerim.
Not: Bu videoda ki kişi veya kişileri küçümsemek amaçlı olmadığını belirtmek isterim. Lütfen yanlış taraflara çekmeyiniz.
[youtube]http://youtu.be/92nPi0DnnkU[/youtube]
Konu taşınmazsa sevinirim. Eliştiri ve konu tartışmaya açıktır.
Bence Siz Karar Verin Artık.
- THeSpeCiaL
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gönül Dostları
-
yasamakoldurur
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
Re: Bence Siz Karar Verin Artık.
Kusura bakma ama saçmalıktan başka bir şey değil daha ateş asan yok tutmuş çemberle ilgili video çekiyorsun üstelik ahım şahım bir playerlikte göremedim
bakin ben youtube a video koyabiliyorum deseydin daha buyuk bi yetenegini vurgulamis olurdun
Ray malifalitiko
- THeSpeCiaL
- İri Fare Avcısı

Merhabalar ;yasamakoldurur yazdı:Kusura bakma ama saçmalıktan başka bir şey değil daha ateş asan yok tutmuş çemberle ilgili video çekiyorsun üstelik ahım şahım bir playerlikte göremedim
Ateş asam yok diye anlatmak istediğimi yapamam manasına gelmez. Playerlikten falan bahsettiğimi hatırlamıyorum kendi kendinize yaşamız olduğunuz bir trip olabilir diye gerekli cevabı vermiyorum.
maRbLey yazdı:bakin ben youtube a video koyabiliyorum deseydin daha buyuk bi yetenegini vurgulamis olurdun
Merhabalar ;
Üzgünüm dostum! Ben senin gibi ufak yaştı ki çocukların veya gençlerin yaptı eğlence faktörlerine teşvik olmuyorum. Bunları yetenek için değil gerekli kitlelerin birazdan olsa anlaması için yaptığım bir eğlence aracıydı.
Neye karar vercez biz başlık ne alaka :=)
MuratABİ
IıKörCeRRaHıI
Balyoz Nazım'ın Torunu.... Son Arz Bükücü
Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....
IıKörCeRRaHıI
Balyoz Nazım'ın Torunu.... Son Arz Bükücü
Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....
- THeSpeCiaL
- İri Fare Avcısı

MuratABI yazdı:Neye karar vercez biz başlık ne alaka :=)
Merhabalar ;
Tılsımlı mı ? Tılsımsız mı ? Bunu bana açıklattın ya helal
-
yasamakoldurur
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
Merhabalar ;THeSpeCiaL yazdı:yasamakoldurur yazdı:Kusura bakma ama saçmalıktan başka bir şey değil daha ateş asan yok tutmuş çemberle ilgili video çekiyorsun üstelik ahım şahım bir playerlikte göremedim
Ateş asam yok diye anlatmak istediğimi yapamam manasına gelmez. Playerlikten falan bahsettiğimi hatırlamıyorum kendi kendinize yaşamız olduğunuz bir trip olabilir diye gerekli cevabı vermiyorum.
Videonun başında büyücüyle teke tek vs atıyorsunuz ve kesiyorsunuz burda bize ispatlamaya çalıştıgınız bir şey var gibi geldi bana
- angelona
- Antrepo Bekçisi

- Klan: Lodos
- Lonca: Jön Türkler
Çemberin hasarını kimse tartışamaz burada ama bi savaşın ortasında o kadar insanın arasına çemberli çar ile dalamassın daha varmadan yarı yolda keserler...Vardım diyelimki oradan sağ çıkamazsın.Bir adam kesersin bi kesilirsin bi türlü üstünlük sağlayamazsın...Ve çogu büyücü dk yedikten sonra bb atar siler çemberin faydasını göremezsin...Savaşçılar sarsılmaz açar yine faydasın göremezsin...Çemberciyi sadece zevk için kullabilirsin başka faydası olacagını sanmıyorum...
Aldanma insanların samimiyetine
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
- THeSpeCiaL
- İri Fare Avcısı

Merhabalar ;angelona yazdı:Çemberin hasarını kimse tartışamaz burada ama bi savaşın ortasında o kadar insanın arasına çemberli çar ile dalamassın daha varmadan yarı yolda keserler...Vardım diyelimki oradan sağ çıkamazsın.Bir adam kesersin bi kesilirsin bi türlü üstünlük sağlayamazsın...Ve çogu büyücü dk yedikten sonra bb atar siler çemberin faydasını göremezsin...Savaşçılar sarsılmaz açar yine faydasın göremezsin...Çemberciyi sadece zevk için kullabilirsin başka faydası olacagını sanmıyorum...
Dediğinize birazda olsa katılıyorum. Yanlız şöyle bir durum var. Akılı bir büyücü bunu çok iyi kullanabilir. Benimkiler sadece göstermelikti. Ki zaten bazı parçalarında görüyorsun keserken kesilebiliyorum. Strateji geliştirmek lazım.
yasamakoldurur yazdı:Merhabalar ;THeSpeCiaL yazdı:yasamakoldurur yazdı:Kusura bakma ama saçmalıktan başka bir şey değil daha ateş asan yok tutmuş çemberle ilgili video çekiyorsun üstelik ahım şahım bir playerlikte göremedim
Videonun başında büyücüyle teke tek vs atıyorsunuz ve kesiyorsunuz burda bize ispatlamaya çalıştıgınız bir şey var gibi geldi bana
Merhabalar ;
Öyle birşey söz konusu değil. O Videoyu yaptığım bütün çalışmalarda kullandım genellikle hoşunma giden bir sahneydi. Logom gibi birşey diyebilirim.
- EsTeRGoNxRss
- Antrepo Bekçisi

- Klan: Lodos
- Lonca: <Estergon Ailesi>
Konu Kilit.
Göster
< Estergon Ailesi >
Resim DetaylıGöster

Karekter Resimleri Detaylı.Göster