Nelerle egleniyon soylede bilelim videonun basinada sacma sapan laflar yazmis oyun lan bu ne kendine guven ne oyu ne buyu oyuna fazla kaptirmak bu olsa gerekTHeSpeCiaL yazdı:Merhabalar ;yasamakoldurur yazdı:Kusura bakma ama saçmalıktan başka bir şey değil daha ateş asan yok tutmuş çemberle ilgili video çekiyorsun üstelik ahım şahım bir playerlikte göremedim
Ateş asam yok diye anlatmak istediğimi yapamam manasına gelmez. Playerlikten falan bahsettiğimi hatırlamıyorum kendi kendinize yaşamız olduğunuz bir trip olabilir diye gerekli cevabı vermiyorum.
maRbLey yazdı:bakin ben youtube a video koyabiliyorum deseydin daha buyuk bi yetenegini vurgulamis olurdun
Merhabalar ;
Üzgünüm dostum! Ben senin gibi ufak yaştı ki çocukların veya gençlerin yaptı eğlence faktörlerine teşvik olmuyorum. Bunları yetenek için değil gerekli kitlelerin birazdan olsa anlaması için yaptığım bir eğlence aracıydı.
Bence Siz Karar Verin Artık.
Re: Bence Siz Karar Verin Artık.
Ray malifalitiko
-
vahdet
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Üstadlar
Arkadaşa türkçe sözlük verin.Nelerle egleniyon soylede bilelim videonun basinada sacma sapan laflar yazmis oyun lan bu ne kendine guven ne oyu ne buyu oyuna fazla kaptirmak bu olsa gerek
-
vahdet
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Üstadlar
Gece saat 4'te yorum attığına göre sen hiç kaptırmamışsın oyuna kendini. Birde argo konuşmayalım lütfen.Nelerle egleniyon soylede bilelim videonun basinada sacma sapan laflar yazmis oyun lan bu ne kendine guven ne oyu ne buyu oyuna fazla kaptirmak bu olsa gerek
Aferin harika tespitler konunun yeri video olması gerekiyor buda benin tespitim
Oyunu bıraktım bunu da belirtiyim
Oyunu bıraktım bunu da belirtiyim
Ray malifalitiko