Karakteriniz silindiği anda hesabınızda plus paket yüklü değil ise karakterinizi kurtaramazsınız
Bilginize
Plus almayanlar ikinci sınıf vatandaş mı sizin gözünüzde? Onların karakterleri depolanmaya değmez mi?
Olayın bir de diğer boyutundan bakacak olursak demek ki sen karakterine önem vermiyorsun ki ayda 10 tl veremiyorsun.Senin önem vermediğin bir şeye yöneticiler niye versin ?
10 tl çok büyük bir para değil herkes verebilir ayda 10 tl.Yok vermem diyorsan da böyle ceremesini çekersin.
Bak arkadaşım senin görüşüne saygım sonsuz. Ancak çarında zaten 5 tane Yükseltilmiş Şaheseri olan bir karakter , plusunu her ay alan birisidir. Çarı ''yanlışlıkla'' . veya ''başkası tarafından'' silinirse bu adamın bu kadar emekleri boşa gidecek sadece aylık olarak aldığı plusu geç aldığı için. İnşallah anlatabilmişimdir , anlamışsındır. :idea:
ROckStarGAMES yazdı:
Tabii korumak zorunda zareb yuzlerce lira yatirmisim 20 lira yatirmadim diye guvenligime bakmiyacakmi ? Tamam seni yarin gm yapacam ) cok guzel yalakasin.
Ahaha
Seninle boşa tartışmışım zira seviyende belli aklının sınırlarıda.
Evet benimle tartisabilecek bir seviyen yok. Daha senin sacma facebook sozlerine cevap verip senin seviyene inmeyecegim
Senin seviyen mi var ki ? İnsan bu kadar kör olmamalı
Kendin ve etrafındaki insanlar o kadar ezik ki herkesi bu şekilde görüyorsun.GM lik ne ki yalakalığını yapacam siz GM yi baya bir şey zannediyorsunuz heralde.
Bu ikv oyuncusunun % 90 ı gereksiz adam.Açılan konulardan ve yorumlardan bunu anlamak zor değil.
Her yönetimi savunanı yalakalıkla yaftalamak ne demek?
Bak benim bugüne kadar yaptığım yorumlara her zaman tarafsız kalmaya çalışmışımdır.
Size burada ayrıntılı bir şekilde anlatıyorum hala anlamak istemiyorsunuz.Neden ? Yukarıda cevabını verdim gereksizsiniz.Az mantık olsa...
Ayrıca başkası da demiş ki 5 tane silah yükselttim her ay plusı mı alırım bir ay geç aldım plusı o ara silindi çar.
Napalım demekki zamanında alacaksın.Senin için özel bir şey mi yapsınlar ?
Karakterine önem veren adam 10 tl ye kıyar plusını alır yada ona buna şifresini vermez.
Plus almayan adamda önem vermiyor demektir ki buraya konu açmasının da bir amacı yoktur.
Herşey açık görebilene anlayabilene...
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
ROckStarGAMES yazdı:
Tabii korumak zorunda zareb yuzlerce lira yatirmisim 20 lira yatirmadim diye guvenligime bakmiyacakmi ? Tamam seni yarin gm yapacam ) cok guzel yalakasin.
Ahaha
Evet benimle tartisabilecek bir seviyen yok. Daha senin sacma facebook sozlerine cevap verip senin seviyene inmeyecegim
Kendin ve etrafındaki insanlar o kadar ezik ki herkesi bu şekilde görüyorsun.GM lik ne ki yalakalığını yapacam siz GM yi baya bir şey zannediyorsunuz heralde.
Bu ikv oyuncusunun % 90 ı gereksiz adam.Açılan konulardan ve yorumlardan bunu anlamak zor değil.
Bak benim bugüne kadar yaptığım yorumlara her zaman tarafsız kalmaya çalışmışımdır.
Size burada ayrıntılı bir şekilde anlatıyorum hala anlamak istemiyorsunuz.Neden ? Yukarıda cevabını verdim gereksizsiniz.Az mantık olsa...
Ayrıca başkası da demiş ki 5 tane silah yükselttim her ay plusı mı alırım bir ay geç aldım plusı o ara silindi çar.
Karakterine önem veren adam 10 tl ye kıyar plusını alır yada ona buna şifresini vermez.
Plus almayan adamda önem vermiyor demektir ki buraya konu açmasının da bir amacı yoktur.
''TOK AÇIN HALİNDEN ANLAMAZ''dedikleri bu olsa gerek..
Siz bu adamla daha ne çene yoruyorsunuz anlamış değilim,bırakın adam bizden üstün,bizden kaliteli,anlamamakta ısrarcı ve genelde her konuda yazısı var okurum aşırı derecede ''İNATÇI''dediğim dedik bir insan..
Anlamıyorsa üstüne daha gitmeyin ikv'nin verdiği değer bu...
Geçmiş olsun geri verilmez gibi ancak inş bir şans geri verirler. :!:
ROckStarGAMES yazdı:
Ahaha
''TOK AÇIN HALİNDEN ANLAMAZ''dedikleri bu olsa gerek..
Siz bu adamla daha ne çene yoruyorsunuz anlamış değilim,bırakın adam bizden üstün,bizden kaliteli,anlamamakta ısrarcı ve genelde her konuda yazısı var okurum aşırı derecede ''İNATÇI''dediğim dedik bir insan..
Anlamıyorsa üstüne daha gitmeyin ikv'nin verdiği değer bu...
Geçmiş olsun geri verilmez gibi ancak inş bir şans geri verirler. :!:
Yüzde 90 haklıyımdır ve sizler haksız olduğumu dile getirirsiniz ama sonunda haklı olduğum ortaya çıkar
off çok egoist oldu ve ukalaca
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
Benim etrafimdekiler ezikmis adama bak sen Nerden taniyorsun beni ? Herhalde senin tabirinle %90 nimiz aptalsa geriye kalan %10 senin arkadaslarin yada kendini %10 luk bir dilim olarak goruyorsun. Ayrica her mesajinda hakli cikmiyorsun gereksiz cumleler kurarak kendini hakli goruyorsun bundan emin ol. Benim seviyem senden kat ve kat cok kuskun olmasin. Ben gozumda Game masterligi buyutuyorum cunku bana gore bir sereftir koca oyunda game master secilmek. Ama sen kucuk goruyorsan buyur ol. Cevremin hcbir karakterde hic bir eksigi yok. Ayrica yuzde 90 dedigin sana gore gereksiz dilim olmasa suan bu oyun yoktu sayin Artiz Beycigim
Simdi tekrar gereksiz cumleler kurarak tekrar kendini hakli cikar bakalim senin her cumlende guluyorum artik. İyi geldin bana komik adamsin
Konuya arkadasa gecmis olsun dileklerini söyleyerek girsen ve herzaman birsey kanitlama cabasinda olmasan boyle bir muamele görmezsin.Oyuna arka cıkmak,korumak bizim yapmamiz gereken birsey,ikvnin kusurlarini örtmek ,hatalarini söyleyip yardim etmek yaptigimiz oyuna katki verdigimiz birtakim olaylar var.Buna karsilik boyle bir karsilik almak can yakar bunu anlamiyorlar oyuncularin degerleri parasina gore belirleniyor burdaki mesele gercekten dedigin gibi 10 TL mi sence?Yazik bize yazik bizim salakligimiza yazik,körlugumuze yazik kullandirtmaya devam ediyoruz kendimizi...Oyunun bize katkisi ne koskoca bir hic ancak oyunumuzu,arkadas larimizi yonetimi(yari yariya) seviyoruz boyle sorunlarda bize yardim etmesini istiyoruz ama onlar ise bunu karsiliksiz yapamiyorlar.Birbirimizi kotulemeyelim ELEBASI orda daha da birsey demiyorum.
2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.