Karakterim silindi yardım edebilirmisiniz ??

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Hirs
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Re: Karakterim silindi yardım edebilirmisiniz ??

Mesaj gönderen Hirs »

Refresh yazdı:
123berkay123 yazdı:
SavASK yazdı:Merhaba,

Karakteriniz silindiği anda hesabınızda plus paket yüklü değil ise karakterinizi kurtaramazsınız

Bilginize

Parayı veren düdüğü çalar. Plusu olmayan 2. sınıf insan sayılıyo adamın o kadar emeği sadece 12 Tl vermemiş diye gitti. İkv Yönetimi Çalışıyor... :)
Yukarıda bunun cevabını verdim.
Sen karakterine önem vermiyorsan yöneticiler niye versin ?
bu oyunu bende en az senin kadar seviyorum ama sana bir soru
yanlışlıkla veya bilerek silinen nadide eşyalar veya diğer eşyalar geri getirilebiliyorken neden çarlar geri getirilmiyor???
bunun cevabını ver ltfen
bu bana çok saçma geliyo senin dediklerin hiç mantıklı değil çünkü dediğim gibi eşyalar geri getirilebiliyo ozamn karekterlerde getirilsin

hem yöneticiler önem vermek zorunda çünkü biz onların velinimetiyiz daha çok para kazanmak için az parayı da gözden çıkarsınlar öyle değil mi?
Hırs
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

Hirs yazdı:
Refresh yazdı:
123berkay123 yazdı:

Karakteriniz silindiği anda hesabınızda plus paket yüklü değil ise karakterinizi kurtaramazsınız

Bilginize

Parayı veren düdüğü çalar. Plusu olmayan 2. sınıf insan sayılıyo adamın o kadar emeği sadece 12 Tl vermemiş diye gitti. İkv Yönetimi Çalışıyor... :)
Yukarıda bunun cevabını verdim.
Sen karakterine önem vermiyorsan yöneticiler niye versin ?
bu oyunu bende en az senin kadar seviyorum ama sana bir soru
yanlışlıkla veya bilerek silinen nadide eşyalar veya diğer eşyalar geri getirilebiliyorken neden çarlar geri getirilmiyor???
bunun cevabını ver ltfen
bu bana çok saçma geliyo senin dediklerin hiç mantıklı değil çünkü dediğim gibi eşyalar geri getirilebiliyo ozamn karekterlerde getirilsin

hem yöneticiler önem vermek zorunda çünkü biz onların velinimetiyiz daha çok para kazanmak için az parayı da gözden çıkarsınlar öyle değil mi?
Hayır senin para kazandırdığın falan yok sen beleş hizmet istiyorsun.
Ayrıca çarla itemi nasıl birbirine benzettin hayret itemi getiriyorlarsa çarıda getirirler ne demek ?
İtemi üretiyorlar istedikleri zaman istedikleri itemi yapabilirler.
Çar ise sana özel senin görevlerin itemlerin arkadaş listen bunların hepsini getirmek ile itemi geri getirmek aynı şey mi ?
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
ROckStarGAMES
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ROckStarGAMES »

Refresh yazdı:
sshinobi yazdı:

Bilginize
Plus almayanlar ikinci sınıf vatandaş mı sizin gözünüzde? Onların karakterleri depolanmaya değmez mi?
Olayın bir de diğer boyutundan bakacak olursak demek ki sen karakterine önem vermiyorsun ki ayda 10 tl veremiyorsun.Senin önem vermediğin bir şeye yöneticiler niye versin ?
10 tl çok büyük bir para değil herkes verebilir ayda 10 tl.Yok vermem diyorsan da böyle ceremesini çekersin.
Kardes soyle dusun. Devlet diyorki bana yilda 20 lira vereni koruruz vermeyeni korumayiz. Boyle bir sacmalik olabilirmi ? Belki adam 20 lira veremiyor. Carinida dizebilmek icin dost dedigi birini ortak yapmistir sonuca herkes oyunda akce satip zengin olamiyor. Bir karakterin guvenliginden sahibi ne kadar sorumluyaa yonetimde o kadar sorumludur. İlk defa boyle bir sacmaligi bu oyunda goruyorum
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen Refresh »

ROckStarGAMES yazdı:
Refresh yazdı:
sshinobi yazdı:

Bilginize
Plus almayanlar ikinci sınıf vatandaş mı sizin gözünüzde? Onların karakterleri depolanmaya değmez mi?
Olayın bir de diğer boyutundan bakacak olursak demek ki sen karakterine önem vermiyorsun ki ayda 10 tl veremiyorsun.Senin önem vermediğin bir şeye yöneticiler niye versin ?
10 tl çok büyük bir para değil herkes verebilir ayda 10 tl.Yok vermem diyorsan da böyle ceremesini çekersin.
Kardes soyle dusun. Devlet diyorki bana yilda 20 lira vereni koruruz vermeyeni korumayiz. Boyle bir sacmalik olabilirmi ? Belki adam 20 lira veremiyor. Carinida dizebilmek icin dost dedigi birini ortak yapmistir sonuca herkes oyunda akce satip zengin olamiyor. Bir karakterin guvenliginden sahibi ne kadar sorumluyaa yonetimde o kadar sorumludur. İlk defa boyle bir sacmaligi bu oyunda goruyorum
Gidiyorsun saçma sapan örnek veriyorsun.
İkv senin karakterini korumak zorunda mı ?
Değil.
Ama devlet beni korumak zorunda.
Mantığa davet ediyorum sizi.

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
IIxHaDeSxII
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen IIxHaDeSxII »

para para para.... sırf 10 tl daha fazla kazanmak ıcın bunu yapmaya değermı hanı nerde adalet ?
Hades adlı çarım çalınmıstır.
Kullanıcı avatarı
ROckStarGAMES
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Refresh yazdı:
ROckStarGAMES yazdı:
Refresh yazdı:
sshinobi yazdı:

Bilginize
Gidiyorsun saçma sapan örnek veriyorsun.
İkv senin karakterini korumak zorunda mı ?
Değil.
Ama devlet beni korumak zorunda.
Mantığa davet ediyorum sizi.
Tabii korumak zorunda zareb yuzlerce lira yatirmisim 20 lira yatirmadim diye guvenligime bakmiyacakmi ? Tamam seni yarin gm yapacam ;)) cok guzel yalakasin.
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen Refresh »

ROckStarGAMES yazdı:
Tabii korumak zorunda zareb yuzlerce lira yatirmisim 20 lira yatirmadim diye guvenligime bakmiyacakmi ? Tamam seni yarin gm yapacam ;)) cok guzel yalakasin.
Ahaha
Seninle boşa tartışmışım zira seviyende belli aklının sınırlarıda.

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
ROckStarGAMES
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Refresh yazdı:
ROckStarGAMES yazdı:
Ahaha
Seninle boşa tartışmışım zira seviyende belli aklının sınırlarıda.
Evet benimle tartisabilecek bir seviyen yok. Daha senin sacma facebook sozlerine cevap verip senin seviyene inmeyecegim
Kullanıcı avatarı
VatanSeveriz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen VatanSeveriz »

Karakterini hiç sevmiyormusun diyen arkadaş 10 tl den değerlimi diyorsun şimdi bunlar kısmet işi hadi adamın plusu o günlerde bitti yenisini alacaktı ay başını bekliyordu kim bilir? napsın adam ??
Aşka inanmam deme.!
Aşkı doğru kişide dene.
Kullanıcı avatarı
123berkay123
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen 123berkay123 »

Refresh yazdı:
sshinobi yazdı:

Bilginize

Bak arkadaşım senin görüşüne saygım sonsuz. Ancak çarında zaten 5 tane Yükseltilmiş Şaheseri olan bir karakter , plusunu her ay alan birisidir. Çarı ''yanlışlıkla'' . veya ''başkası tarafından'' silinirse bu adamın bu kadar emekleri boşa gidecek sadece aylık olarak aldığı plusu geç aldığı için. İnşallah anlatabilmişimdir , anlamışsındır. :idea:
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön