Karakterim silindi yardım edebilirmisiniz ??
- IIxHaDeSxII
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
Karakterim silindi yardım edebilirmisiniz ??
hesabımda bulunan Savaşcı karakterım dostum dedıgım ınsan tarafından silinmiş. dün dükkana girip karakter kurtarmayı denedım ama orda çarım gözükmuyordu karakterımı geri alma şansım varmıdır ?
Hades adlı çarım çalınmıstır.
- HeilHitler
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Karakterim silindi yardım edebilirmisiniz ??
Bir şey sormak istiyorum, o kadar emek verdiği bir çarını yanlışlıkla silse bir insan tüm emekleri boşa mı gidecek eğer plus yüklü değil ise hesabında?SavASK yazdı:Merhaba,
Karakteriniz silindiği anda hesabınızda plus paket yüklü değil ise karakterinizi kurtaramazsınız
Bilginize
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
- Lazkopatilyas
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Raiders Of Anatolia
karakter sigortası var ise yine plus paket yüklü olması gerekiyor mu ?SavASK yazdı:Merhaba,
Karakteriniz silindiği anda hesabınızda plus paket yüklü değil ise karakterinizi kurtaramazsınız
Bilginize
- IIxHaDeSxII
- Sahaf Yardımcısı
Plusum yoktu ama Kutu fılan herşey yukluydu çarda. sımdı 5 yukseltılmıs sılah ve ayı çöpemi gitti yani ??SavASK yazdı:Merhaba,
Bilginize
- sshinobi
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
Plus almayanlar ikinci sınıf vatandaş mı sizin gözünüzde? Onların karakterleri depolanmaya değmez mi?SavASK yazdı:Merhaba,
Bilginize
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Olayın bir de diğer boyutundan bakacak olursak demek ki sen karakterine önem vermiyorsun ki ayda 10 tl veremiyorsun.Senin önem vermediğin bir şeye yöneticiler niye versin ?sshinobi yazdı:Plus almayanlar ikinci sınıf vatandaş mı sizin gözünüzde? Onların karakterleri depolanmaya değmez mi?SavASK yazdı:Merhaba,
Bilginize
10 tl çok büyük bir para değil herkes verebilir ayda 10 tl.Yok vermem diyorsan da böyle ceremesini çekersin.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
bencede çok büyük haksızlık plus yokken silinen çarı geri getirememek.Zaten adam önceden yüklemiş ne olur yani plus yüklü değilken silinen karekterler geri getirilebilse silinen eşyalar geri getirilebiliyor da ?
bence çok saçma plus şartı koymaları ayrıca
viewtopic.php?f=100&t=97654 burda sorduğumda yine aynı cevabı almıştım burdada aynı cevabı görünce bunun gereksiz ve saçma olduğunu yazmak istedim
YÖNETİM aldığınız onca paranın akçenin kutunun bize geri dönüşü ney?
lütfen biraz hizmet anlayışınızı değiştirin şu at gözlüğünü çıkarın artık....
bence çok saçma plus şartı koymaları ayrıca
viewtopic.php?f=100&t=97654 burda sorduğumda yine aynı cevabı almıştım burdada aynı cevabı görünce bunun gereksiz ve saçma olduğunu yazmak istedim
YÖNETİM aldığınız onca paranın akçenin kutunun bize geri dönüşü ney?
lütfen biraz hizmet anlayışınızı değiştirin şu at gözlüğünü çıkarın artık....
Hırs
- IIxHaDeSxII
- Sahaf Yardımcısı
plusumuz yok dıye çarı geri alamıyoruz varmı böyle birşey.. Ne diyebılırım kı Allah gözünüzü doyursun.
- 123berkay123
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
SavASK yazdı:Merhaba,
Bilginize
Parayı veren düdüğü çalar. Plusu olmayan 2. sınıf insan sayılıyo adamın o kadar emeği sadece 12 Tl vermemiş diye gitti. İkv Yönetimi Çalışıyor...
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Yukarıda bunun cevabını verdim.123berkay123 yazdı:SavASK yazdı:Merhaba,
Bilginize
Parayı veren düdüğü çalar. Plusu olmayan 2. sınıf insan sayılıyo adamın o kadar emeği sadece 12 Tl vermemiş diye gitti. İkv Yönetimi Çalışıyor...
Sen karakterine önem vermiyorsan yöneticiler niye versin ?
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL