Şikayet sonuçlanmış.

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
YILMAZII
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Lodos

Re: Şikayet sonuçlanmış.

Mesaj gönderen YILMAZII »

SeraxsTyLe yazdı:
YILMAZII yazdı:
Nocomment yazdı:
Merhabalar

Bu konuda defalarca açıklama yaptık , nereye varmaya çalışıyorsunuz ? örneğin : pazar günü şikayet ettiklerinizi esmi geçtik ? yada adam mı kayırdık ? böyle bir iddianız var ise , lütfen ikvdesteğe mail atın .

Şunuda anlamıyorum , vatandaş ceza alınca gelip size , ben ceza aldım mı diyecek ? , örneğin : oyuncunun aaaaxaaa hesabı ceza alıyor , aynı oyuncu aaaxaaa hesabı ile oyuna giriyor ise bu ceza almadığı anlamınamı geliyor ?

İmkansıza yakın ama diyelimki ekip arkadaşlarımızdan biri hata yaptı ve cezayı es geçti Amacınız ; varsa bir hata ! bunun çözümü için yardımdamı bulunmak , yoksa karalamak mı ?

Bu forum bizim , bu oyun bizim . Birbirimize yardımcı olalım , varsa aksaklık yada sorun makul şekilde iletişime geçelim .

Konunuzu silmiyorum , size cezada vermiyorum ,biraz anlayış lütfen ..

İyi forumlar

[GM]Nocomment

Selamlar;

Bazen edilen şikayetlerin 1-2 gün geciktiğini söylüyorsunuz.Ve ardından mutlaka ceza alacağını söylüyorsunuz.6 gün içerisinde ceza almıyor ise demek ki bir yerlerde bir hata var kanımca.

Birde ceza alan oyuncunun başka bir hesaptan aynı nicke benzer bir nick ile oynayabileceğini bize gelip ben ceza aldım demeyeceğini söylüyorsunuz.Sizin bu işin nasıl işlediğinizden haberiniz yok mu sayın GM .Eğer şikayetimiz okundu ve o oyuncu ceza aldıysa mail geliyor bizlere.Tıpkı Zırhçısazobali ile yaptığımız deneme gibi.O denemeyi beraber yaptık ve şikayet eden bendim mail de geldi ceza ldığına dair..

Forum hesabımı kapattığınız ve İKV DESTEK TAKIMI...! adlı konuyu kiletlediğiniz için orda sorduğunuz ''amacınız ne sizin'' sorusuna burdan cevep vereyim.Tek bir amacımız var Adeletli Bir Yönetim ile yönlendirilmek.Size adam kayırıyorsunuz demiyorum yanlış anlamayın bende biliyorum şikayet et butonu ile gelen şikayetlerde yanlızca IP numarası cıktığını.Yetersizsiniz kanımca.

Birde Yaradan ile ben sizi eş tutmuyorum.Siz kendinizi öyle görüyorsunuz.Yaptığınız hareketler ilede bunu doğruladınız diğer konuda.Benim YiLMaZ kullanıcı isimli forum hesabımı neden kapattınız.Sizelere ''lann'' dedim diyemi? Kural hatası va diyorsunuz!!

Bende diğer oyucular gibi ''#@!?, lan, sie'' gibi sözçüklere ceza verilmediğini biliyorum.Yoksa bu kelimeler bize karşı kullanılıncamı cezayı hak etmiyor? Sizlere karşı kullanıncada hop hesap kapatılıyor.İşte ben burda diyorum siz kendinizi Dev aynasında görüyorsunuz.Bir şikayetiniz var isede mail atın diyorsunuz.Be adam kime gidiyor o mail?Size değilmi sizi kim yargılayacak?Yine siz değilmi?Kimi kime şikayet edeceğiz?Bizim elimizden gelen sadece bu forum üzerinden sesimizi duyurmaya calışmak.Attığımız maillere cevap gelmiyor çünkü.

Etkinlikleride biz ister 1 lvl oyuncular ile ister bayanlarla yaparız diyorsunuz.Yahu ben zaten biliyorum GM taıkınızı nasıl kullandığınızı ! Bari kendi ağızınız ile tuzağa düşmeyin.Bırakın şu bayan karakterlerin peşini. ;)

SAZOBALII, Engin'im büyük ihtimalle bu konuda kitlenecek.Gelecek Nocomment şimdi bana bi kaç soru soracak cevaplarından cekindiği için yine forum hesabımı kapatacak ki cevap hakkım olmasın konuyuda kilitleyecek.

Konunun kilitlenecek olmasından dolayı Engin'den şimdiden özür diliyorum...

Saygılarımla...

xxxyılmazxxx / Uniquexbizans / IxtopahamsixI /
therock
Nefsine hakkim olamayan hiç birşey'e hakim olamaz.

Başkalarına örnek olacagina başını sen tutuyorsun sanırsam ... Yaşın olmuş 34 ama akıl yaşın 15 geçmez ... Gerçekten çok vahm bir durum :!:

Başka destekçiniz varsa oda gelsin konuya yorum yapsın. Size göre hayat LİLİLİ?

Böyle bi oyunda sanırsam daha önce bulunmadıgınızdan dolayı SORULARINIZ OK GİBİ ... Gelipte hangi biriniz yapılanlardan dolayı teşekkür etti ?

Eğrinizi doğrunuzu bilin.
Seni adam yerine koyardım ama artık koymuyorum.Sende kendi yazdıklarında demişsin sorularınız ok gibi.Ne var burda soru sormak mı yanlış?Zeka yaşım IQ deniyor sanırsam seni ilgilendirmez sana daha öncede söyledim işinle ilgilen hadi bak davana sen.Burda olduğu gibi yanlışı doğruyu tartışmayıp elinde ki yağdanlık ile yağ cekmeye devamm et.

Dorğu söylediğin tek nokta ki takdir ediyorum burda seni İKV'in ilk online oyunum oluşu.Senden ricam benimle muhatap olmaman nede olsa 15 yaşındaki birinin zekası var bende dimi?
xxxyılmazxxx / therock / Uniquexbizans / Uniquexbızans / Ixtopalhamsixl
YILMAZII
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Nocomment, size hakaret ettiğimi söylüyorsunuz!'' ;) '' bu smileye hiç baktınız mı ? Sizin hakeret dediğiniz cümlenin sonunda kullanmışım.Birde siz hala bana sizin ahlaki değerlerinizin bizimkileden üstte olduğunu söylüyorsunuz! Ben size hakaret etmedim! Forum hesabımın acılması içinde mail atmayacağım.Eğer sizler benim, sizler hakkınızda ki düşüncelerimi değiştirmek veya aksini ıspatlamak istiyorsanız o hesabı acarsınız.Açmaz isenizde canınız sağ olsun.Ama orda o kadar yorum yapmış sorular sormuşsunuz bana. Neden cevap hakkımı elimden aldınız?Sormasaydınız sadece yorum yapsaydınız soru kipi kullanmadan ya!

Öneri demişsiniz.Yer altından meteora veya meteordan eminönüne cıkışlarda malasef bazı klan mensubu arkadaşlar nöbet tutarcasıan beklemekteler.Cıkanı indiriyorlar.Buda görev yaparken zorluk cıkarıyor.Ha dersiniz ki cık klandan git yap görevini.Oda olurda.Benim bir TT arkadaşla muhappetimde o TT arkadaşın bir önerisini sunmak istemiştim.Cıkışların sayılarının artırılması olabilir demişti O arkadaş.

Saygılarımla...
Kullanıcı avatarı
SAZOBALII
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen SAZOBALII »

Serax sen kim oluyorsunda bana oyunu bırak diyorsun.
Serax sen kim oluyorsunda yetkililerin yaptığı işlemleri biliyorsun.Yoksa yönetim bilgileri 3. şahıslar ile mi paylaşıyor.Bildiğim kadarı ile Serax in hiç bir yetkisi yok ve o olgunlukta görmüyorum kendisini.Yetkisi yokken cezaları kendisi veriyormuş gibi konuşmasına bir anlam çıkartamadım.Sorduğum sorular ile belki bir anlam çıkar.

GM Nocomment sizde biliyorsunuz ki yapmış olduğumuz şikayetlerin sonuçlarından haberdar ediliyorduk.Bu konu ile ilgili bir değişiklik yapıldıysa bunu bizler ile paylaşırdınız.Gelip kişinin bize söylemesine gerek yok.Eski forumda hiç bir yönetici taklidim olmadığı halde yönetici taklidinden hesabım süresiz kapatılmıştı.Sanırsam o kurallar şuanki forumda da geçerli.Peki bu Serax in yaptığı taklit mi? Diye sorayım. Ben o kişinin iletisini şikayet etmiyorum bu yazıma cevap verirseniz bu kısımıda okuyacaksınızdır. Serax in yazısınıda okuyunuz.İçerisindeki cümlelerden birer anlam çıkartmaya çalışınız.Ama bu kişinin sizi sürekli rahatsız eden bir kişi olduğunu düşünerek.Yani kendinizi benim yerime koyarak okuyunuz.

Görüşmek üzere muhatabım kişi yetkililer bu konu üzerinde.Diğerlerine cevap vermiyorum bundan sonra.
Teferruat çünkü.

Milletin eline kalem verdik; "Şekil çizmeye başladılar".Ama unuttukları birşey var; "Silgi hala bizim elimizde".
İyi Forumlar.
Sazobali
Kankalarxbüyücü
Kankalarxbxex
Kullanıcı avatarı
iskar43
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen iskar43 »

Yahu çoçukmusunuz yoksa çoçuk olmayamı çalışıyorsunuz anlamış değilim.Engin gururuna yidermiyon ama her dakkada yönetim yönetim die bebek gibi ağlıyon. Yasaklılara ekle die bi şey var o yasakla şeysine süs olsun diemi koymuşlar..
Aaaa bak bu çoçuk bana küfür etti hemen şikayet edelim ceza alsın diyip ağlıyor gibisin ha yahu bi aklına çalıştırda yasaklılara ekle be kardeşim sonrada aha şikayet ettim ceza almadı konuşuyo ozmn yasakla kardeşim muhattap olmasın sende olmazsın kafanda rahat eder.He bu arada bu şikeyet etme ilkokul 5. sınıfa kadar gördüm 5.sınıfdan sonra şikayet edince hocalar kızıyordu çoçukmusun şikayet edinyon die sizin de hesap oluyor..
Engin sana son bir söz bizim oralarda(Kütahya) bu söz çok kullanılır.. G.tün bulutlara deymiş dikkat etde uçaklar takılmasın Allah gözetlesin kara delikden içeri girerler ;) Param var die havandan geçilmiyor kardeş.İnsanları eziyon hep
xİSKARx ııİSKARıı KıLLtoLiVe KıLLtoLiVee TheNoBLeS

Bir Zamanlar(beta) :: xxmafyaisoxx Fianxmafyaiso
Kullanıcı avatarı
KraLarTor
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen KraLarTor »

bir kişide sazomalı için güzel konuşsun herkesmi sevmiyor bu adamı bunun gibilerin oyunda yeri yok hala anlayamadı yönetime sitem ediyor ağla ağla
Vardır elßet ßu Gidişin ßir Sonu.

KraLarTor
Kullanıcı avatarı
KiYaMeTCeLLaDi
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen KiYaMeTCeLLaDi »

Merhabalar,

Konumumuz her ne olursa olsun, alakadar olduğumuz işimizde tek kompetan da olsak, yanlış yapmayacağımızın, yanılmayacağımızın garantisi tabi ki yoktur. Yahut pek çok tecrübe ile sabittir ki çoğu zamanda hep o güvendiklerimizin suiistimalleri, ihanetleri ile yapılan haksızlıkların, mağduriyetini yaşarız.

Yılmazın ve Engin gibi bazı kardaşlarımın aldığı cezaların bana göre hakkaniyet ile bağdaşır bir yanı yoktur. Lakin birileri sizi devamlı surette taciz ederek hakaret etmenizi sağlayacak ve o an siz ceza alacaksınız. Diğer taraf ise sizin ceza alabilmeniz için verdiği çabayı gülümseyerek seyredecek. Yahut bahsedilen geçmişte olduğu gibi sözde yönetici, ve kuklası olduğu birkaç kişi , kendi gurubu ile sırf bir başkasının ceza alması için kurdukları kumpasta bizzat görev alarak, sahiplerinin tacizlerine saklanarak, pusu kurarak, göz yumacak, siz savunma yapınca da saklandığı delikten çıkarak sizi cezalandırmaya tehdit etmeye kalkışacak. Çok şükür ki İKV yönetimi sapla samanı ayırt ederek bu yanlıştan en sonunda vazgeçti, Takdire şayan idi. Bunların kırıntıları halen farklı isim ve görevler altında kalmayı başarsa da eminim ileriki bir tarihte, bunlarda ayıklanacaktır.

Yılmazın tabiri ile yağdanlık, bana göre Ajdar ( lar )ında cezalandırılması gerekiyor. Kim bilir beklide ablaları gönderilen şikayetleri es geçiyordur . . . (Su-i zan)

Her şeye rağmen,

Hepimizin sabrının taştığı, itidallimizi kaybettiğimiz, serin kanlı davranmadığımız zamanları maalesef oluyor ve olacakta. Ne var ki birbirimizi bu noktaya sürükleyen birden çok sebep var. Yılmazı tanırım, o bir Karadeniz Delikanlısı, Karadeniz kadar hırçın, bir o kadar da hilm ile dopdoludur. Bir şeylere yada birilerine kızdığı zaman o Karadeniz ruhu ortaya çıkar, içinde hiç bir riya ve kirlilik olmadan diline geldiği gibi yazar çizer. Aslında bu, ben dahil bir çoğumuz için örnek alınması gereken bir hal ve tavırdır. Eleştiriler muhakkak olacaktır, olmalıda, eleştirinin olmadığı yerde gelişmeden bahsetmek zaten yersizdir. Ancak eleştiri yapıldığı zaman da haksız dahi olsak, verilen karşılığın en kolay olanına kaçmak, yahut hesap kapatmak olmamalı. Hikayesini duyduğumuz her an tüylerimizi diken diken eden Hz. Ömer gibi davranmak, katletmesi vacip iken sırf yüzüne tükürdüğü için düşmanını affetmesi, her birimizin tekrar hatırlanası gereken iyi bir örnektir. Tatlı dilin hangi katı kalpleri açtığı, hangi gönülleri fethettiği hepimizce malumdur.

Hepimizin bu güzel hasene üstüne hayatımızı inşaya devam etmesi dileği ile . . .
K i Y a M e T C e L L a D i
YILMAZII
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

KiYaMeTCeLLaDi yazdı:Merhabalar,

Konumumuz her ne olursa olsun, alakadar olduğumuz işimizde tek kompetan da olsak, yanlış yapmayacağımızın, yanılmayacağımızın garantisi tabi ki yoktur. Yahut pek çok tecrübe ile sabittir ki çoğu zamanda hep o güvendiklerimizin suiistimalleri, ihanetleri ile yapılan haksızlıkların, mağduriyetini yaşarız.

Yılmazın ve Engin gibi bazı kardaşlarımın aldığı cezaların bana göre hakkaniyet ile bağdaşır bir yanı yoktur. Lakin birileri sizi devamlı surette taciz ederek hakaret etmenizi sağlayacak ve o an siz ceza alacaksınız. Diğer taraf ise sizin ceza alabilmeniz için verdiği çabayı gülümseyerek seyredecek. Yahut bahsedilen geçmişte olduğu gibi sözde yönetici, ve kuklası olduğu birkaç kişi , kendi gurubu ile sırf bir başkasının ceza alması için kurdukları kumpasta bizzat görev alarak, sahiplerinin tacizlerine saklanarak, pusu kurarak, göz yumacak, siz savunma yapınca da saklandığı delikten çıkarak sizi cezalandırmaya tehdit etmeye kalkışacak. Çok şükür ki İKV yönetimi sapla samanı ayırt ederek bu yanlıştan en sonunda vazgeçti, Takdire şayan idi. Bunların kırıntıları halen farklı isim ve görevler altında kalmayı başarsa da eminim ileriki bir tarihte, bunlarda ayıklanacaktır.

Yılmazın tabiri ile yağdanlık, bana göre Ajdar ( lar )ında cezalandırılması gerekiyor. Kim bilir beklide ablaları gönderilen şikayetleri es geçiyordur . . . (Su-i zan)

Her şeye rağmen,

Hepimizin sabrının taştığı, itidallimizi kaybettiğimiz, serin kanlı davranmadığımız zamanları maalesef oluyor ve olacakta. Ne var ki birbirimizi bu noktaya sürükleyen birden çok sebep var. Yılmazı tanırım, o bir Karadeniz Delikanlısı, Karadeniz kadar hırçın, bir o kadar da hilm ile dopdoludur. Bir şeylere yada birilerine kızdığı zaman o Karadeniz ruhu ortaya çıkar, içinde hiç bir riya ve kirlilik olmadan diline geldiği gibi yazar çizer. Aslında bu, ben dahil bir çoğumuz için örnek alınması gereken bir hal ve tavırdır. Eleştiriler muhakkak olacaktır, olmalıda, eleştirinin olmadığı yerde gelişmeden bahsetmek zaten yersizdir. Ancak eleştiri yapıldığı zaman da haksız dahi olsak, verilen karşılığın en kolay olanına kaçmak, yahut hesap kapatmak olmamalı. Hikayesini duyduğumuz her an tüylerimizi diken diken eden Hz. Ömer gibi davranmak, katletmesi vacip iken sırf yüzüne tükürdüğü için düşmanını affetmesi, her birimizin tekrar hatırlanası gereken iyi bir örnektir. Tatlı dilin hangi katı kalpleri açtığı, hangi gönülleri fethettiği hepimizce malumdur.

Hepimizin bu güzel hasene üstüne hayatımızı inşaya devam etmesi dileği ile . . .

Gökhan'ım, his ettiklerimi ve düşüncelerimi senin gibi ustaca kaleme dökebilsem bu yaşadığım olayların hiç birini yaşamam diye düşünüyorum.Neyseki Sen varsın ve tercümanım olmuşsun.Allah razı olsun...
Kullanıcı avatarı
TAYFA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen TAYFA »

Gökhan iyi güzel yazmışsın da sonda verdiğin bilgi yanlış Hz. Ömer değil, Hz. Ali olması lazım.
Bizim dostumuz sözü gibi özü özü gibi de sözü doğru olandır.

Karanlığı lanetlemektense, bir mum yak.
Kullanıcı avatarı
Nocomment
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Nocomment »

Merhaba

Değerli arkadaşlar ; Konumuz yavaş yavaş kişisel taratışmalara atışmalara girdi ve sizde tahmin edersinizki, oyuncular arasındaki bu atışmalar pek hayra alamet olmayacaktır ;) Uygunsuz cümle, itham ve hakaretleri incelersem , bu konuya yorum yazan birkaç kişinin uyarı / ceza alması hiçte uzak ihtimal değildir. Konuyu kiltiliyorum
( BKZ : Forum Kuralları Madde .2 )

Yalnız ; Yorum yazan arkadaşlarımın konuyu yeniden okumasını özellikle rica ediyorum , her yorumun mürekkebinde aklı başında yaşını almış insanların ruh hali göze ve akla rahatlıkla çarpmakla birlikte, ısrarla laf sokmalar,kelime oyunları, hakaretler cirit atmaktadır.

Tüm çokbilmiş ve aklıbaşında lığımıza rağmen neden doğru düzgün tartışamadığımızı, konuşamadığımızı düşünmenizi öneriyorum .

İKV Oyun ve Forumuna Somut bir anlam yüklersek şayet ;Tüm demokrasi ve adalet mekazizmasının işlediği topluluklar içerisinde , '' suç -----> şikayet -----> inceleme ----->sonuç ----->ceza '' Hakkaniyet, ve yanılmanın minimum seviyede olduğu , Adalet ve Hak mekanizmasının en hızlı işlediği topluktur. Bu konuda şüphe ve endişeniz olmasın.

Erdem ; Kent yaşamının boğucu çarpıklığından kurtulup, Doğanın yalansız şefkatine sığınmak değil , Doğanın yalanız şefkatini bırakıp ,kentteki çarpıklıkları düzeltme yolunda çaba sarf etmektir.

Bu Erdem ile hepinize selamlar saygılar

[GM]Nocomment

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön