Seni adam yerine koyardım ama artık koymuyorum.Sende kendi yazdıklarında demişsin sorularınız ok gibi.Ne var burda soru sormak mı yanlış?Zeka yaşım IQ deniyor sanırsam seni ilgilendirmez sana daha öncede söyledim işinle ilgilen hadi bak davana sen.Burda olduğu gibi yanlışı doğruyu tartışmayıp elinde ki yağdanlık ile yağ cekmeye devamm et.SeraxsTyLe yazdı:Nefsine hakkim olamayan hiç birşey'e hakim olamaz.YILMAZII yazdı:Nocomment yazdı:
Merhabalar
Bu konuda defalarca açıklama yaptık , nereye varmaya çalışıyorsunuz ? örneğin : pazar günü şikayet ettiklerinizi esmi geçtik ? yada adam mı kayırdık ? böyle bir iddianız var ise , lütfen ikvdesteğe mail atın .
Şunuda anlamıyorum , vatandaş ceza alınca gelip size , ben ceza aldım mı diyecek ? , örneğin : oyuncunun aaaaxaaa hesabı ceza alıyor , aynı oyuncu aaaxaaa hesabı ile oyuna giriyor ise bu ceza almadığı anlamınamı geliyor ?
İmkansıza yakın ama diyelimki ekip arkadaşlarımızdan biri hata yaptı ve cezayı es geçti Amacınız ; varsa bir hata ! bunun çözümü için yardımdamı bulunmak , yoksa karalamak mı ?
Bu forum bizim , bu oyun bizim . Birbirimize yardımcı olalım , varsa aksaklık yada sorun makul şekilde iletişime geçelim .
Konunuzu silmiyorum , size cezada vermiyorum ,biraz anlayış lütfen ..
İyi forumlar
[GM]Nocomment
Selamlar;
Bazen edilen şikayetlerin 1-2 gün geciktiğini söylüyorsunuz.Ve ardından mutlaka ceza alacağını söylüyorsunuz.6 gün içerisinde ceza almıyor ise demek ki bir yerlerde bir hata var kanımca.
Birde ceza alan oyuncunun başka bir hesaptan aynı nicke benzer bir nick ile oynayabileceğini bize gelip ben ceza aldım demeyeceğini söylüyorsunuz.Sizin bu işin nasıl işlediğinizden haberiniz yok mu sayın GM .Eğer şikayetimiz okundu ve o oyuncu ceza aldıysa mail geliyor bizlere.Tıpkı Zırhçısazobali ile yaptığımız deneme gibi.O denemeyi beraber yaptık ve şikayet eden bendim mail de geldi ceza ldığına dair..
Forum hesabımı kapattığınız ve İKV DESTEK TAKIMI...! adlı konuyu kiletlediğiniz için orda sorduğunuz ''amacınız ne sizin'' sorusuna burdan cevep vereyim.Tek bir amacımız var Adeletli Bir Yönetim ile yönlendirilmek.Size adam kayırıyorsunuz demiyorum yanlış anlamayın bende biliyorum şikayet et butonu ile gelen şikayetlerde yanlızca IP numarası cıktığını.Yetersizsiniz kanımca.
Birde Yaradan ile ben sizi eş tutmuyorum.Siz kendinizi öyle görüyorsunuz.Yaptığınız hareketler ilede bunu doğruladınız diğer konuda.Benim YiLMaZ kullanıcı isimli forum hesabımı neden kapattınız.Sizelere ''lann'' dedim diyemi? Kural hatası va diyorsunuz!!
Bende diğer oyucular gibi ''#@!?, lan, sie'' gibi sözçüklere ceza verilmediğini biliyorum.Yoksa bu kelimeler bize karşı kullanılıncamı cezayı hak etmiyor? Sizlere karşı kullanıncada hop hesap kapatılıyor.İşte ben burda diyorum siz kendinizi Dev aynasında görüyorsunuz.Bir şikayetiniz var isede mail atın diyorsunuz.Be adam kime gidiyor o mail?Size değilmi sizi kim yargılayacak?Yine siz değilmi?Kimi kime şikayet edeceğiz?Bizim elimizden gelen sadece bu forum üzerinden sesimizi duyurmaya calışmak.Attığımız maillere cevap gelmiyor çünkü.
Etkinlikleride biz ister 1 lvl oyuncular ile ister bayanlarla yaparız diyorsunuz.Yahu ben zaten biliyorum GM taıkınızı nasıl kullandığınızı ! Bari kendi ağızınız ile tuzağa düşmeyin.Bırakın şu bayan karakterlerin peşini.![]()
SAZOBALII, Engin'im büyük ihtimalle bu konuda kitlenecek.Gelecek Nocomment şimdi bana bi kaç soru soracak cevaplarından cekindiği için yine forum hesabımı kapatacak ki cevap hakkım olmasın konuyuda kilitleyecek.
Konunun kilitlenecek olmasından dolayı Engin'den şimdiden özür diliyorum...
Saygılarımla...
xxxyılmazxxx / Uniquexbizans / IxtopahamsixI / therock
Başkalarına örnek olacagina başını sen tutuyorsun sanırsam ... Yaşın olmuş 34 ama akıl yaşın 15 geçmez ... Gerçekten çok vahm bir durum :!:
Başka destekçiniz varsa oda gelsin konuya yorum yapsın. Size göre hayat LİLİLİ?
Böyle bi oyunda sanırsam daha önce bulunmadıgınızdan dolayı SORULARINIZ OK GİBİ ... Gelipte hangi biriniz yapılanlardan dolayı teşekkür etti ?
Eğrinizi doğrunuzu bilin.
Dorğu söylediğin tek nokta ki takdir ediyorum burda seni İKV'in ilk online oyunum oluşu.Senden ricam benimle muhatap olmaman nede olsa 15 yaşındaki birinin zekası var bende dimi?