Biz hakaret ettiğimizde cezayı alıyoruz ki almamız gerek.Peki ya bize hakaret edildiğinde...
Pazar günü 10 şikayet etmişimdir herhalde.Hiç birisi daha ceza almadılar.
Yoğunluktan bahsedildi...hangi yoğunluk ? Okumaya devam ediniz... >>>
Dün yani Pazartesi akşam saat 18 - 19 aralarında bir deneme yaptık.
Yan charıma geçip bir kişiye beni şikayet etmesini söyledim bakalım ceza ne zaman uygulanıcaktı.
Saat 23-24 aralarındada cezayı almıştı Zırhçısazobali isimli karakterim.
Şimdi yetkililerden birisi gelicek.Hakaret yok uyarım yok.Hesabımı kapatıcak, konuyu kitliyecek veya silecek.Birde devamı halinde oyun hesaplarını kapatıcam diye de tehtid edecek.
Şikayet sonuçlanmış.
- SAZOBALII
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Şikayet sonuçlanmış.
Milletin eline kalem verdik; "Şekil çizmeye başladılar".Ama unuttukları birşey var; "Silgi hala bizim elimizde".
İyi Forumlar.
Sazobali
Kankalarxbüyücü
Kankalarxbxex
Re: Şikayet sonuçlanmış.
Merhabalar
Bu konuda defalarca açıklama yaptık , nereye varmaya çalışıyorsunuz ? örneğin : pazar günü şikayet ettiklerinizi esmi geçtik ? yada adam mı kayırdık ? böyle bir iddianız var ise , lütfen ikvdesteğe mail atın .
Şunuda anlamıyorum , vatandaş ceza alınca gelip size , ben ceza aldım mı diyecek ? , örneğin : oyuncunun aaaaxaaa hesabı ceza alıyor , aynı oyuncu aaaxaaa hesabı ile oyuna giriyor ise bu ceza almadığı anlamınamı geliyor ?
İmkansıza yakın ama diyelimki ekip arkadaşlarımızdan biri hata yaptı ve cezayı es geçti Amacınız ; varsa bir hata ! bunun çözümü için yardımdamı bulunmak , yoksa karalamak mı ?
Bu forum bizim , bu oyun bizim . Birbirimize yardımcı olalım , varsa aksaklık yada sorun makul şekilde iletişime geçelim .
Konunuzu silmiyorum , size cezada vermiyorum ,biraz anlayış lütfen ..
İyi forumlar
[GM]Nocomment
- MYDoNoSeXBiZaNS
- Cin Avcısı
sayın [GM]Nocomment benim hesabım telif hakları ihlali ile bloklandı. Aynı yazıyı yazan 2 kişiyi şikayet ettim ancak bir ceza almadıklarını gördüm elimde kanıtıda var isterseniz kanıtlayabilirim
Mydonosexbizans,,Sabotage,,Xxgladyatörxx,,Linkinpark,,Vogue,,Oricinal,,Baksen(01.07.2010-17.07.2010)
Bizi Bilen Bilir, Bilmeyende Kendi Gibi Bilir
Lütfen elinizdeki kanıtı açıklayıcı bir metin ile ( sunucu adı , tarihi , varsa suçun yer aldığı resim )MYDoNoSeXBiZaNS yazdı:sayın [GM]Nocomment benim hesabım telif hakları ihlali ile bloklandı. Aynı yazıyı yazan 2 kişiyi şikayet ettim ancak bir ceza almadıklarını gördüm elimde kanıtıda var isterseniz kanıtlayabilirim
ikvdestek@sobee.com.tr adresine yollayınız . Teşşekkür ederim
[GM]Nocomment
- MYDoNoSeXBiZaNS
- Cin Avcısı
tskler suan göndercegim
Mydonosexbizans,,Sabotage,,Xxgladyatörxx,,Linkinpark,,Vogue,,Oricinal,,Baksen(01.07.2010-17.07.2010)
-
- FareAdam Düşmanı
SAZOBALII yazdı:Biz hakaret ettiğimizde cezayı alıyoruz ki almamız gerek.Peki ya bize hakaret edildiğinde...
Pazar günü 10 şikayet etmişimdir herhalde.Hiç birisi daha ceza almadılar.
Yoğunluktan bahsedildi...hangi yoğunluk ? Okumaya devam ediniz... >>>
Dün yani Pazartesi akşam saat 18 - 19 aralarında bir deneme yaptık.
Yan charıma geçip bir kişiye beni şikayet etmesini söyledim bakalım ceza ne zaman uygulanıcaktı.
Saat 23-24 aralarındada cezayı almıştı Zırhçısazobali isimli karakterim.
Şimdi yetkililerden birisi gelicek.Hakaret yok uyarım yok.Hesabımı kapatıcak, konuyu kitliyecek veya silecek.Birde devamı halinde oyun hesaplarını kapatıcam diye de tehtid edecek.
Amacın ne anlamiş degiliz kendini sükse mi yapmaya çalisiyorsun ? Sükredecegin yönetime isyan sunuyorsun ? Ve bunu bir iki kere degil bayadır gündeme getiriyorsun . Memmun degilsen yolun açık olsun. Başka online oyunlarda var. Bölgedeki konuşmalarini eğer denetime alınsa çar'ına giriş bile yapamazsın ... Bu kayırma değil sadece ufak ayrıntı . Ufak ayrıntı değil detaylı ayrıntı lazım ... Ne yapılıyorsa kullanıcılar için yapılıyor... Şikayetler o kadar yoğun şekildeki görsen hak verirsin sanırsam ama meçhul ya . '' Ezik '' ''Tanışabilir miyiz'' Gibisinden iletiler var. Yönetim bunlarıda ayıklıyor ama kimse bunu bilmiyor sanırsam ... O kadar çok şaçma şikayetler yollanıyor ki.... Zevk için şikayet yollayan var... Yönetim Kimi kayırmışlar ki başkasını kayırsınlar ? Az aklınızla mantıgınızı bir yürütmeye bakın ...
Yan çar ile şikayet ettim ve sonuçlandi diyorsun. Sen böyle bir çar açipta bunu denemen bile hata ? O an demekki yoğunluk yokmuş cezai işlem uygunlanmış .
Neyse biz ne kadar bilgi versekte siz oldugunuz yerde saymaya devam edersiniz...
* ђéя séçίş, bίя ωazqéçίşтίr.....
Nocomment yazdı:
Merhabalar
Bu konuda defalarca açıklama yaptık , nereye varmaya çalışıyorsunuz ? örneğin : pazar günü şikayet ettiklerinizi esmi geçtik ? yada adam mı kayırdık ? böyle bir iddianız var ise , lütfen ikvdesteğe mail atın .
Şunuda anlamıyorum , vatandaş ceza alınca gelip size , ben ceza aldım mı diyecek ? , örneğin : oyuncunun aaaaxaaa hesabı ceza alıyor , aynı oyuncu aaaxaaa hesabı ile oyuna giriyor ise bu ceza almadığı anlamınamı geliyor ?
İmkansıza yakın ama diyelimki ekip arkadaşlarımızdan biri hata yaptı ve cezayı es geçti Amacınız ; varsa bir hata ! bunun çözümü için yardımdamı bulunmak , yoksa karalamak mı ?
Bu forum bizim , bu oyun bizim . Birbirimize yardımcı olalım , varsa aksaklık yada sorun makul şekilde iletişime geçelim .
İyi forumlar
[GM]Nocomment
Selamlar;
Bazen edilen şikayetlerin 1-2 gün geciktiğini söylüyorsunuz.Ve ardından mutlaka ceza alacağını söylüyorsunuz.6 gün içerisinde ceza almıyor ise demek ki bir yerlerde bir hata var kanımca.
Birde ceza alan oyuncunun başka bir hesaptan aynı nicke benzer bir nick ile oynayabileceğini bize gelip ben ceza aldım demeyeceğini söylüyorsunuz.Sizin bu işin nasıl işlediğinizden haberiniz yok mu sayın GM .Eğer şikayetimiz okundu ve o oyuncu ceza aldıysa mail geliyor bizlere.Tıpkı Zırhçısazobali ile yaptığımız deneme gibi.O denemeyi beraber yaptık ve şikayet eden bendim mail de geldi ceza ldığına dair..
Forum hesabımı kapattığınız ve İKV DESTEK TAKIMI...! adlı konuyu kiletlediğiniz için orda sorduğunuz ''amacınız ne sizin'' sorusuna burdan cevep vereyim.Tek bir amacımız var Adeletli Bir Yönetim ile yönlendirilmek.Size adam kayırıyorsunuz demiyorum yanlış anlamayın bende biliyorum şikayet et butonu ile gelen şikayetlerde yanlızca IP numarası cıktığını.Yetersizsiniz kanımca.
Birde Yaradan ile ben sizi eş tutmuyorum.Siz kendinizi öyle görüyorsunuz.Yaptığınız hareketler ilede bunu doğruladınız diğer konuda.Benim YiLMaZ kullanıcı isimli forum hesabımı neden kapattınız.Sizelere ''lann'' dedim diyemi? Kural hatası va diyorsunuz!!
Bende diğer oyucular gibi ''#@!?, lan, sie'' gibi sözçüklere ceza verilmediğini biliyorum.Yoksa bu kelimeler bize karşı kullanılıncamı cezayı hak etmiyor? Sizlere karşı kullanıncada hop hesap kapatılıyor.İşte ben burda diyorum siz kendinizi Dev aynasında görüyorsunuz.Bir şikayetiniz var isede mail atın diyorsunuz.Be adam kime gidiyor o mail?Size değilmi sizi kim yargılayacak?Yine siz değilmi?Kimi kime şikayet edeceğiz?Bizim elimizden gelen sadece bu forum üzerinden sesimizi duyurmaya calışmak.Attığımız maillere cevap gelmiyor çünkü.
Etkinlikleride biz ister 1 lvl oyuncular ile ister bayanlarla yaparız diyorsunuz.Yahu ben zaten biliyorum GM taıkınızı nasıl kullandığınızı ! Bari kendi ağızınız ile tuzağa düşmeyin.Bırakın şu bayan karakterlerin peşini.
SAZOBALII, Engin'im büyük ihtimalle bu konuda kitlenecek.Gelecek Nocomment şimdi bana bi kaç soru soracak cevaplarından cekindiği için yine forum hesabımı kapatacak ki cevap hakkım olmasın konuyuda kilitleyecek.
Konunun kilitlenecek olmasından dolayı Engin'den şimdiden özür diliyorum...
Saygılarımla...
xxxyılmazxxx / Uniquexbizans / IxtopahamsixI / therock
xxxyılmazxxx / therock / Uniquexbizans / Uniquexbızans / Ixtopalhamsixl
-
- FareAdam Düşmanı
Nefsine hakkim olamayan hiç birşey'e hakim olamaz.YILMAZII yazdı:Nocomment yazdı:
Merhabalar
İyi forumlar
[GM]Nocomment
Selamlar;
Bazen edilen şikayetlerin 1-2 gün geciktiğini söylüyorsunuz.Ve ardından mutlaka ceza alacağını söylüyorsunuz.6 gün içerisinde ceza almıyor ise demek ki bir yerlerde bir hata var kanımca.
Birde ceza alan oyuncunun başka bir hesaptan aynı nicke benzer bir nick ile oynayabileceğini bize gelip ben ceza aldım demeyeceğini söylüyorsunuz.Sizin bu işin nasıl işlediğinizden haberiniz yok mu sayın GM .Eğer şikayetimiz okundu ve o oyuncu ceza aldıysa mail geliyor bizlere.Tıpkı Zırhçısazobali ile yaptığımız deneme gibi.O denemeyi beraber yaptık ve şikayet eden bendim mail de geldi ceza ldığına dair..
Forum hesabımı kapattığınız ve İKV DESTEK TAKIMI...! adlı konuyu kiletlediğiniz için orda sorduğunuz ''amacınız ne sizin'' sorusuna burdan cevep vereyim.Tek bir amacımız var Adeletli Bir Yönetim ile yönlendirilmek.Size adam kayırıyorsunuz demiyorum yanlış anlamayın bende biliyorum şikayet et butonu ile gelen şikayetlerde yanlızca IP numarası cıktığını.Yetersizsiniz kanımca.
Birde Yaradan ile ben sizi eş tutmuyorum.Siz kendinizi öyle görüyorsunuz.Yaptığınız hareketler ilede bunu doğruladınız diğer konuda.Benim YiLMaZ kullanıcı isimli forum hesabımı neden kapattınız.Sizelere ''lann'' dedim diyemi? Kural hatası va diyorsunuz!!
Bende diğer oyucular gibi ''#@!?, lan, sie'' gibi sözçüklere ceza verilmediğini biliyorum.Yoksa bu kelimeler bize karşı kullanılıncamı cezayı hak etmiyor? Sizlere karşı kullanıncada hop hesap kapatılıyor.İşte ben burda diyorum siz kendinizi Dev aynasında görüyorsunuz.Bir şikayetiniz var isede mail atın diyorsunuz.Be adam kime gidiyor o mail?Size değilmi sizi kim yargılayacak?Yine siz değilmi?Kimi kime şikayet edeceğiz?Bizim elimizden gelen sadece bu forum üzerinden sesimizi duyurmaya calışmak.Attığımız maillere cevap gelmiyor çünkü.
Etkinlikleride biz ister 1 lvl oyuncular ile ister bayanlarla yaparız diyorsunuz.Yahu ben zaten biliyorum GM taıkınızı nasıl kullandığınızı ! Bari kendi ağızınız ile tuzağa düşmeyin.Bırakın şu bayan karakterlerin peşini.![]()
SAZOBALII, Engin'im büyük ihtimalle bu konuda kitlenecek.Gelecek Nocomment şimdi bana bi kaç soru soracak cevaplarından cekindiği için yine forum hesabımı kapatacak ki cevap hakkım olmasın konuyuda kilitleyecek.
Saygılarımla...
xxxyılmazxxx / Uniquexbizans / IxtopahamsixI / therock
Başkalarına örnek olacagina başını sen tutuyorsun sanırsam ... Yaşın olmuş 34 ama akıl yaşın 15 geçmez ... Gerçekten çok vahm bir durum :!:
Başka destekçiniz varsa oda gelsin konuya yorum yapsın. Size göre hayat LİLİLİ?
Böyle bi oyunda sanırsam daha önce bulunmadıgınızdan dolayı SORULARINIZ OK GİBİ ... Gelipte hangi biriniz yapılanlardan dolayı teşekkür etti ?
Eğrinizi doğrunuzu bilin.
* ђéя séçίş, bίя ωazqéçίşтίr.....
Merhaba
1- Özellikle okulların tatil olduğu dönemde günlük şikayet sayısı 3000 binleri buldu , dile kolay . Bu şikayetler tek tek inceleniyor arkadaşlar, ve takdir edersinizki zaman zaman gecikmeler oluyor, bunu zaten bizde kabul ediyor ve anlayış bekliyoruz. Tekrar ediyorum , küfür eden herkes er yada geç ceza alır. Aksini ıspatlayın gereken ne ise yapılırSelamlar;
2- 1 nolu cevabım
3- Adalet konusunda endişeniz olmasın , hata yapan yada yapmaya eğilimli olanlar zaten ekip dışına itilmektedir, bu konuda referansımız geçmişe bakmanızdır. Cezalar verilme şekline binayen başka ve etkin öneriniz var ise lütfen bizimle paylaşın. Teknik dayanağı var ise memnuniyetle işleme koyarız.Forum hesabımı kapattığınız ve İKV DESTEK TAKIMI...! adlı konuyu kiletlediğiniz için orda sorduğunuz ''amacınız ne sizin'' sorusuna burdan cevep vereyim.Tek bir amacımız var Adeletli Bir Yönetim ile yönlendirilmek.Size adam kayırıyorsunuz demiyorum yanlış anlamayın bende biliyorum şikayet et butonu ile gelen şikayetlerde yanlızca IP numarası cıktığını.Yetersizsiniz kanımca.
4- Evet haklsınız , şikayetlerde lan , lun yazışmalarına ceza vermiyoruz, amacımız oyunucuları küçük hatalarından dolayı , cezalandırmak , küstürmek değil, oyunu sevdirmektir. Fakat siz Aklı başında biri olarak , foruma konu açıp , Tüm yönetim ekibine özellikle hakaret ederseniz , gereği yapılır . Ayrıca şunu soruyorum , yazdığınız metindeki yaklaşımları siz kendinize yakıştırıyormusunuz ? Aynı sevidede bir yazı ile size cevap vermem sizi kırmazmı ?Birde Yaradan ile ben sizi eş tutmuyorum.Siz kendinizi öyle görüyorsunuz.Yaptığınız hareketler ilede bunu doğruladınız diğer konuda.Benim YiLMaZ kullanıcı isimli forum hesabımı neden kapattınız.Sizelere ''lann'' dedim diyemi? Kural hatası va diyorsunuz!!
5- bir kısmı 4 nolu cevapta açıklandı . Kendini dev aynasında gören cüce olmaya mahkumdur , öyle bir derdimiz yok . Şikayet mailleri destek takımına gelir ve orayı ayrı bir ekip inceler, bu inceleme yine yoğunluğa bağlı olarak değişir. Yaptığınız itiraz yersiz ise size dönüş olmaz , ama haklı iseniz kesin dönüş olur ve özür dilenir, bu konuda epey örnek mevcuttur. Hata yapmayız demiyoruz, hata var ise özür dilemesini ve telafi etmesinide biliriz diyoruz . Bu Erdemi basite almayın lütfen , Unutmayınki makine değiliz, bizde sizin gibi oyuncuyuz ve tüm zamanımızı , şartsız , çıkarsız oyuna katkı sağlamak için harcıyoruzBende diğer oyucular gibi ''#@!?, lan, sie'' gibi sözçüklere ceza verilmediğini biliyorum.Yoksa bu kelimeler bize karşı kullanılıncamı cezayı hak etmiyor? Sizlere karşı kullanıncada hop hesap kapatılıyor.İşte ben burda diyorum siz kendinizi Dev aynasında görüyorsunuz.Bir şikayetiniz var isede mail atın diyorsunuz.Be adam kime gidiyor o mail?Size değilmi sizi kim yargılayacak?Yine siz değilmi?Kimi kime şikayet edeceğiz?Bizim elimizden gelen sadece bu forum üzerinden sesimizi duyurmaya calışmak.Attığımız maillere cevap gelmiyor çünkü.
6- Dervişin fikir neyse zikri odur atasözünü bilirmisiniz ? bakın ben oraya ne yazmışım ve siz ne anlam çıkarmışsınız:Etkinlikleride biz ister 1 lvl oyuncular ile ister bayanlarla yaparız diyorsunuz.Yahu ben zaten biliyorum GM taıkınızı nasıl kullandığınızı ! Bari kendi ağızınız ile tuzağa düşmeyin.Bırakın şu bayan karakterlerin peşini.
5- Bu etkinlikler henüz başladı, katılım gösteren tüm oyunculara teşekkürü borç biliriz , 45-49 LV de yaparız ,10 -49 LV arasıda yaparız, yada ileride klanlar arası , yada sadece bayan oyuncular ve daha bir sürü örnekleme olabilir.. Hepsini deneriz, amaç Eğlence değilmi ?
Bayan karakterler !! bu sonucamı vardırnız ? Tebrik ederim ..
Her türlü , eleştiri ve öneriye açığız . Alttan almamız ; Zayıf yada çaresiz olduğumuz anlamına gelmesinSAZOBALII, Engin'im büyük ihtimalle bu konuda kitlenecek.Gelecek Nocomment şimdi bana bi kaç soru soracak cevaplarından cekindiği için yine forum hesabımı kapatacak ki cevap hakkım olmasın konuyuda kilitleyecek.
Saygılarımla...
Sizin özgürlük sınırlarınız, bir başkasının sınırlarında sona erer . Bu anlayış ile
İyi forumlar
[GM]Nocomment
- HarbicocuK
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Team
mail adresi veriminde hata yapmıssınız acele yazmadan olmadı ikvdestek@sobbe.com.tr yerine ikvdestek@sobee.com.tr olması gereklidi bilmeyen arkadaşlarımız yanlış bilgilenmesin.
Düzenlendi Teşekkür ederim
Düzenlendi Teşekkür ederim