Oyunu bırakabilirim

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
kerimcan123
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü

Re: Oyunu bırakabilirim

Mesaj gönderen kerimcan123 »

3-4 tane kudret iksirim olsun (ejderha ama tabiki :D) 1 adet kıytırık bombu tutabilecek büyücü :D ayılı bir savasçı 1 adet 1000 üstü bir şifayla kesebilrimi :D
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: ...

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

1 Tank 3 Büyücü 1 Şifa Bul Rahat Kesilir..
Kullanıcı avatarı
SoldierKurt
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Lonca: yok

Mesaj gönderen SoldierKurt »

Düşüncelerimiz aynı FERRAND.Daha 10 seviye iken bile 1 seviye 3 seviye adam yardım istedinde düşünmeden yapıyodum.Hala öyleyim labirentteyken klanda biri Karakürk yardım niye kimse yardım etmiyor fln yazıyodu labirentten cıktım gittim yine.Bu Solucanda olan olay Karakürkte de başıma gelmişti.İnsan geçtiği yolları unutmamalı.Ya her yazımda cocuklara bi lafım oluyor yine olacak.Çocuklar 49 olduğunuzda yaşınız 10 iken 11 olmuyor unutmayın bunu.Abilerinize,ablalarınıza saygılı davranın.49 lardan yardım isterken çocuk çıkmasın diye dua ediyorum o derece artık.Neyse sunucum Sancak son bir kez daha yardım ariyacam,bulamazsam eğer kasıcam 49 olunca yapıcam başka çare yok.Düşünen,yorum yapan,fikrini paylaşan herkeze teşekkürler.
Resim
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Sanki Sene 2008

Mesaj gönderen adresbu »

turkoxHAMSTER yazdı:44 olduktan sonra merana gireceksin zaten meranda takıla takıla 1 haftada 49 olursun zaten çok vakit ayırmasanda.. 49 olduktan sonra elbet bir grup yakalayıp yaparsın görevi solucan çok da mühim bir görev değil en azından zincir görevlerden değil.
1 büyü 2 Şifa kesmiştim ben :D
Kullanıcı avatarı
xsercanx
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen xsercanx »

marasaldadas yazdı:Oyuna ilk başladığımda, savaşçıyla başladım. oyunu hiç bilmiyordum.hiç tanımadığım bir oyuncunun yardımıyla HEZEA yı dı sanırım yanlış yazmış olabilirim. ismi zehra bana çok yardımcı oldu. neredeyse tüm görevlerimi yaptı. 43 lw olduğuma da arkadaş oyuna girmedi. sonradan öğrendim. bırakmış, hesabını arkadaşınaa vermiş. neyse 43 de solucan görevinde taklıdım. çevrede yok yeniyimde sinirlendim ve sildim savaşçıyı. sonra alışkanlık yaptı oyun şifa ve büyücü açtım. büyücümde ejer asa var. oynyacaksan eğer pes etme inat et.
birazda oyuncuların suçu adam yazıyor klandan ev anaya yardım edin diye. millet çemberlinin önünde geyik muhabbeti loncadan çetin arkadaşımla beraber bir de şifa geldi. 5 dk da kestik. helle bzı oyuncular var insan demeye bin şahit lazım. yarım isteyene bırak yardım etmeyi cevap bile vermiyorlar. en azından cevap ver işim var de vaktim yok de bi şe de
alakasız olacak belki ama zehra hocam hala oynuyor eminönünde
Kullanıcı avatarı
marasaldadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Lodos
Lonca: Hasta La Vista

Mesaj gönderen marasaldadas »

bende gördüm konuştuk bana yardım eden, oyunu bırakmış arkadaşı devam ediyormuş o çarda.
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
Kullanıcı avatarı
ozaerdenn
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ozaerdenn »

xsercanx yazdı:
marasaldadas yazdı:Oyuna ilk başladığımda, savaşçıyla başladım. oyunu hiç bilmiyordum.hiç tanımadığım bir oyuncunun yardımıyla HEZEA yı dı sanırım yanlış yazmış olabilirim. ismi zehra bana çok yardımcı oldu. neredeyse tüm görevlerimi yaptı. 43 lw olduğuma da arkadaş oyuna girmedi. sonradan öğrendim. bırakmış, hesabını arkadaşınaa vermiş. neyse 43 de solucan görevinde taklıdım. çevrede yok yeniyimde sinirlendim ve sildim savaşçıyı. sonra alışkanlık yaptı oyun şifa ve büyücü açtım. büyücümde ejer asa var. oynyacaksan eğer pes etme inat et.
birazda oyuncuların suçu adam yazıyor klandan ev anaya yardım edin diye. millet çemberlinin önünde geyik muhabbeti loncadan çetin arkadaşımla beraber bir de şifa geldi. 5 dk da kestik. helle bzı oyuncular var insan demeye bin şahit lazım. yarım isteyene bırak yardım etmeyi cevap bile vermiyorlar. en azından cevap ver işim var de vaktim yok de bi şe de
alakasız olacak belki ama zehra hocam hala oynuyor eminönünde
Hakiki bir abladır kendisi :) Orthron, Şifacıxhezae, HEEZAEE olması lazım karakterlerinin isimleri. Gerçekten bir "abla" .
PIRASASAPI
Kullanıcı avatarı
marasaldadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Lodos
Lonca: Hasta La Vista

Mesaj gönderen marasaldadas »

HEEZAEE büyücüyüdü. sildiğim karekterin ismini unuttum, ama yardım edeni unutmadım.
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu

“Genel Etkileşim” sayfasına dön