Bu aralar şu solucan görevinde takıldım kaldım kimsede yardım etmiyor.Bu yüzden oyuna giresim gelmiyor,yaklaşık 1 haftadır oyunun yüzüne bile bakmadım. 43 seviyeyim,oyuna devam etmek istiyorum fakat şu görev aklıma gelince ne tadım ne tuzum kalıyor,girmiyorum oyuna.Tek başıma yapamazmıyım bu Solucan gorevini sıkıldım oyundaki veletlerden yardım istemekten.10 yaşındaki 49 seviye çocuk,19 yaşındaki adama gider yapıyor bir görev için.Bu bile soğutuyor oyundan adamı.
Oyundan daha fazla soğumamam için ne yapmam lazım ?
Oyunu bırakabilirim
- SoldierKurt
- İskele Babası

- Sunucu: Sancak
- Lonca: yok
- JackGhosen
- FareAdam Düşmanı

Re: Oyunu bırakabilirim
1 Adet Tank Savaşçı,
1 Adet Çemberli Şifacı yada 2 Adet Ashab,
2 Adet Ejder ve Bulabildiğin Kadar Büyücü...
Bu Grubu Toparlamak Zor Tabi ki, Neden ? Çünkü Herkes Grup Bölgelerinde...
Örnek Vermek Gerekirse Eğer Benim yada Arkadaşımın Görevi Varsa Solucandan Ayrılmayıp 4-5 Kere Kesiyorum Görevi Olanlara, Yardım Etmek Gerek Senin Gibi Arkadaşları Kaybetmemek İçin...
Sunucuda Görevi Olan Çok Oluyor, Göreve Yardım Eden Sayısı Neredeyse ''0''
Kaldı ki Çemberli Girişte Bekleyen Onlarca Kişi Bir Karakürk Kesmekten Aciz ise Onları Suçlayamayız.
Çünkü Asosyal Makineler Halinde Sabah Akşam Grup Bölgelerine Girip Full Şaheser Dizili Karakterlerden En Fazla Bir Hafta Sonra Sıkılıp Oyunu Bırakıyorlar.
1 Adet Çemberli Şifacı yada 2 Adet Ashab,
2 Adet Ejder ve Bulabildiğin Kadar Büyücü...
Bu Grubu Toparlamak Zor Tabi ki, Neden ? Çünkü Herkes Grup Bölgelerinde...
Örnek Vermek Gerekirse Eğer Benim yada Arkadaşımın Görevi Varsa Solucandan Ayrılmayıp 4-5 Kere Kesiyorum Görevi Olanlara, Yardım Etmek Gerek Senin Gibi Arkadaşları Kaybetmemek İçin...
Sunucuda Görevi Olan Çok Oluyor, Göreve Yardım Eden Sayısı Neredeyse ''0''
Kaldı ki Çemberli Girişte Bekleyen Onlarca Kişi Bir Karakürk Kesmekten Aciz ise Onları Suçlayamayız.
Çünkü Asosyal Makineler Halinde Sabah Akşam Grup Bölgelerine Girip Full Şaheser Dizili Karakterlerden En Fazla Bir Hafta Sonra Sıkılıp Oyunu Bırakıyorlar.
- JackGhosen
- FareAdam Düşmanı

Oyundan Sıkılmamak İçin 49. Seviyeye Gel Şaheserini Üret Ondan Sonra Yapmak İstediğin Görevleri Yap.
Zorlanmadığın İçin Sıkılmıyor Aksine Eğleniyorsun.
Zorlanmadığın İçin Sıkılmıyor Aksine Eğleniyorsun.
- SoldierKurt
- İskele Babası

- Sunucu: Sancak
- Lonca: yok
Aslında ben görevleri zamanında yapıp bişeyler öğrene öğrene ilerlemek istiyordum ama artık dediğin gibi yapıcam o zaman kasıp sonradan görevlere başlıcam.Bu arada şu robotlar konusunda haklısın.Karakürk görevini hatırlıyorumda 2 günde yapmıştım onda da şansa yaptım rehber takımından bi arkadaş sagolsun denk geldi yardım etti yoksa ta o zman bırakmıştım oyunu yardım eden sayısı ''0'' herkez kendi derdine düşmüş.10 yaşında 49 seviye olan cocuklar bile burun kıvırabiliyor sana.Neyse saolasın JackGhosen.
Bu arada Jack skype,vent,ts vb bi program kullanıyomusun ?
Bu arada Jack skype,vent,ts vb bi program kullanıyomusun ?
Soluncanı yapacagım diye 43 levelde takılıp kalırsan vakit kaybından başka bişi değil.
49 level olunca solucan grubu kurablirsin hem senin için birine yardım etmek olacak hemde grubuna bir 43 level alabilecende sen 49 level olunca biri solucana yardım edermisin diye sorduklarında senin cevabının grup kuracam diye vakit kaybetme 49 olursan zati yaparsın diyeceksin.
Elvelden orda bir bombacı vardın görevi yapmaya engel oluyordun simdi o bombacı yok aslında eskiye oranla solucanı kesmek çok kolay oldu eskiden ben 2 hafta orda oyalandım bir bakmışım 45 level olmusum sonradqan solucan görevini unutmusum 49 olunca birine yardım etmek için gruba girince bir baktım torba düştü farkında olmadan görevi yapmısım.
Önemsiz bir görev ex gelecek diye beklersen verecegi ex 17 ex değermi sence.
49 level olunca solucan grubu kurablirsin hem senin için birine yardım etmek olacak hemde grubuna bir 43 level alabilecende sen 49 level olunca biri solucana yardım edermisin diye sorduklarında senin cevabının grup kuracam diye vakit kaybetme 49 olursan zati yaparsın diyeceksin.
Elvelden orda bir bombacı vardın görevi yapmaya engel oluyordun simdi o bombacı yok aslında eskiye oranla solucanı kesmek çok kolay oldu eskiden ben 2 hafta orda oyalandım bir bakmışım 45 level olmusum sonradqan solucan görevini unutmusum 49 olunca birine yardım etmek için gruba girince bir baktım torba düştü farkında olmadan görevi yapmısım.
Önemsiz bir görev ex gelecek diye beklersen verecegi ex 17 ex değermi sence.
A R Z L O D O S
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
1 Tank 3 Ejderli 2 Şifa kesmiştik. Ben 42 ya da 43 leveldim şifamla. Diğer şifacıda Ashab-ı Kehf vardı diye hatırlıyorum. Görevi olanlar vardı 1'er 2'şer gruba alıp 3 kez kesmiştik. Önemli olan sağlam 1 tank ve 2 şifa. Büyücüler zaten bulunur.
PIRASASAPI
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
44 olduktan sonra merana gireceksin zaten meranda takıla takıla 1 haftada 49 olursun zaten çok vakit ayırmasanda.. 49 olduktan sonra elbet bir grup yakalayıp yaparsın görevi solucan çok da mühim bir görev değil en azından zincir görevlerden değil.
- FERRAND
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Lodos
- Lonca: Alem-i Cihan
Elimden geldiğince loncam ve başta ben olmak üzere bu görevlerde zorlanan arkadaşlara yardım etmeyi zevkli bir organizeye dönüştürmeye çalışıyorum. Bu zamana kadar da bir çok kişinin kadim hidra, yeşil hidra, solucan, dişi örümcek gibi görevlerini yaptım. Kardeşim keşke eminönü sunucusunda olsaydın sana da bir yardımım dokunurdu. Oyunu tamammen yardımlaşma amaçlı oynadığımı loncamdaki tüm üyelerim bilir. Kimisi bana boş işler ağası desede ben duyarsız kalamıyorum. Senin şu yazdığın yazı inan beni deil duyarsız kalan kişileri yıkmalı insan olan aynı yollardan bende geçtim bir yardım edem demeli, gel görki item için arkadaşım dediği kişilerin bile kalbini kıran arkadaşlar utansın ben üzüldüm açıkçası. İyi forumlar. FERRAND

- marasaldadas
- Demirci Çırağı

- Klan: Lodos
- Lonca: Hasta La Vista
Oyuna ilk başladığımda, savaşçıyla başladım. oyunu hiç bilmiyordum.hiç tanımadığım bir oyuncunun yardımıyla HEZEA yı dı sanırım yanlış yazmış olabilirim. ismi zehra bana çok yardımcı oldu. neredeyse tüm görevlerimi yaptı. 43 lw olduğuma da arkadaş oyuna girmedi. sonradan öğrendim. bırakmış, hesabını arkadaşınaa vermiş. neyse 43 de solucan görevinde taklıdım. çevrede yok yeniyimde sinirlendim ve sildim savaşçıyı. sonra alışkanlık yaptı oyun şifa ve büyücü açtım. büyücümde ejer asa var. oynyacaksan eğer pes etme inat et.
birazda oyuncuların suçu adam yazıyor klandan ev anaya yardım edin diye. millet çemberlinin önünde geyik muhabbeti loncadan çetin arkadaşımla beraber bir de şifa geldi. 5 dk da kestik. helle bzı oyuncular var insan demeye bin şahit lazım. yarım isteyene bırak yardım etmeyi cevap bile vermiyorlar. en azından cevap ver işim var de vaktim yok de bi şe de
birazda oyuncuların suçu adam yazıyor klandan ev anaya yardım edin diye. millet çemberlinin önünde geyik muhabbeti loncadan çetin arkadaşımla beraber bir de şifa geldi. 5 dk da kestik. helle bzı oyuncular var insan demeye bin şahit lazım. yarım isteyene bırak yardım etmeyi cevap bile vermiyorlar. en azından cevap ver işim var de vaktim yok de bi şe de
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
-
ISeHRaZaTI
- Cin Avcısı

Bu günlerden hepimiz geçtik. Solucan görevini kafana takmamanı öneririm bir an önce 49 seviye ol ve grup bölgelerine girmeye başla. Ancak hiçbir zaman hırsa kapılma, küçük hesaplar peşine düşme bu oyunda bir oyuncunun ulaşabileceği son bir seviye var bütün itemlerini tamamlayabilirsin hesabına sığmayacak paralara sahip olabilirsin ama seni sen olduğun için seven dostların olmadıktan sonra sil oyunu gitsin.