Oyunu bırakabilirim
- kerimcan123
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Eminönü
Re: Oyunu bırakabilirim
3-4 tane kudret iksirim olsun (ejderha ama tabiki
) 1 adet kıytırık bombu tutabilecek büyücü
ayılı bir savasçı 1 adet 1000 üstü bir şifayla kesebilrimi 

- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı

- Lonca: ...
1 Tank 3 Büyücü 1 Şifa Bul Rahat Kesilir..
- SoldierKurt
- İskele Babası

- Sunucu: Sancak
- Lonca: yok
Düşüncelerimiz aynı FERRAND.Daha 10 seviye iken bile 1 seviye 3 seviye adam yardım istedinde düşünmeden yapıyodum.Hala öyleyim labirentteyken klanda biri Karakürk yardım niye kimse yardım etmiyor fln yazıyodu labirentten cıktım gittim yine.Bu Solucanda olan olay Karakürkte de başıma gelmişti.İnsan geçtiği yolları unutmamalı.Ya her yazımda cocuklara bi lafım oluyor yine olacak.Çocuklar 49 olduğunuzda yaşınız 10 iken 11 olmuyor unutmayın bunu.Abilerinize,ablalarınıza saygılı davranın.49 lardan yardım isterken çocuk çıkmasın diye dua ediyorum o derece artık.Neyse sunucum Sancak son bir kez daha yardım ariyacam,bulamazsam eğer kasıcam 49 olunca yapıcam başka çare yok.Düşünen,yorum yapan,fikrini paylaşan herkeze teşekkürler.
- adresbu
- Tılsım Tanığı

- Lonca: Sanki Sene 2008
1 büyü 2 Şifa kesmiştim benturkoxHAMSTER yazdı:44 olduktan sonra merana gireceksin zaten meranda takıla takıla 1 haftada 49 olursun zaten çok vakit ayırmasanda.. 49 olduktan sonra elbet bir grup yakalayıp yaparsın görevi solucan çok da mühim bir görev değil en azından zincir görevlerden değil.
alakasız olacak belki ama zehra hocam hala oynuyor eminönündemarasaldadas yazdı:Oyuna ilk başladığımda, savaşçıyla başladım. oyunu hiç bilmiyordum.hiç tanımadığım bir oyuncunun yardımıyla HEZEA yı dı sanırım yanlış yazmış olabilirim. ismi zehra bana çok yardımcı oldu. neredeyse tüm görevlerimi yaptı. 43 lw olduğuma da arkadaş oyuna girmedi. sonradan öğrendim. bırakmış, hesabını arkadaşınaa vermiş. neyse 43 de solucan görevinde taklıdım. çevrede yok yeniyimde sinirlendim ve sildim savaşçıyı. sonra alışkanlık yaptı oyun şifa ve büyücü açtım. büyücümde ejer asa var. oynyacaksan eğer pes etme inat et.
birazda oyuncuların suçu adam yazıyor klandan ev anaya yardım edin diye. millet çemberlinin önünde geyik muhabbeti loncadan çetin arkadaşımla beraber bir de şifa geldi. 5 dk da kestik. helle bzı oyuncular var insan demeye bin şahit lazım. yarım isteyene bırak yardım etmeyi cevap bile vermiyorlar. en azından cevap ver işim var de vaktim yok de bi şe de
- marasaldadas
- Demirci Çırağı

- Klan: Lodos
- Lonca: Hasta La Vista
bende gördüm konuştuk bana yardım eden, oyunu bırakmış arkadaşı devam ediyormuş o çarda.
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
su gördüm düşümde
sonra sabah oluyor
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı

- Klan: Arzın Çocukları
Hakiki bir abladır kendisixsercanx yazdı:alakasız olacak belki ama zehra hocam hala oynuyor eminönündemarasaldadas yazdı:Oyuna ilk başladığımda, savaşçıyla başladım. oyunu hiç bilmiyordum.hiç tanımadığım bir oyuncunun yardımıyla HEZEA yı dı sanırım yanlış yazmış olabilirim. ismi zehra bana çok yardımcı oldu. neredeyse tüm görevlerimi yaptı. 43 lw olduğuma da arkadaş oyuna girmedi. sonradan öğrendim. bırakmış, hesabını arkadaşınaa vermiş. neyse 43 de solucan görevinde taklıdım. çevrede yok yeniyimde sinirlendim ve sildim savaşçıyı. sonra alışkanlık yaptı oyun şifa ve büyücü açtım. büyücümde ejer asa var. oynyacaksan eğer pes etme inat et.
birazda oyuncuların suçu adam yazıyor klandan ev anaya yardım edin diye. millet çemberlinin önünde geyik muhabbeti loncadan çetin arkadaşımla beraber bir de şifa geldi. 5 dk da kestik. helle bzı oyuncular var insan demeye bin şahit lazım. yarım isteyene bırak yardım etmeyi cevap bile vermiyorlar. en azından cevap ver işim var de vaktim yok de bi şe de
PIRASASAPI
- marasaldadas
- Demirci Çırağı

- Klan: Lodos
- Lonca: Hasta La Vista
HEEZAEE büyücüyüdü. sildiğim karekterin ismini unuttum, ama yardım edeni unutmadım.
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
sonra sabah oluyor
su gördüm düşümde
sonra sabah oluyor