Yaşı büyükler içeri.

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Felaket26
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Yaşı büyükler içeri.

Mesaj gönderen Felaket26 »

:arrow: Oyunu oynayan küçükler dışlanıyor oyundan soğutuluyor kim istemezdi ki Knight gibi WoW gibi olmasını
SirDeathLess
Kullanıcı avatarı
HoLLyEoLo
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: We Are Legend

Mesaj gönderen HoLLyEoLo »

Oyundaki çocukça laflarımı yazarmısınız acaba.Ne yapabilirim.Oyuna giriyorum bölgeden bi şey yazdığımda herkes bana laf atıyo.Sence ne yapıyım sen söyle.Özele gel diyorum tartıştığım adamlara.Ama adamlar reklam için bölgeden yazıyolar.Bende bölgeden tartışmak zorunda kalıyorum.Oyunda hiç 1 kişiyle tartışmadım hep 2 3 kişi aynı anda laf atıyorlar bana.Bunun nedeni bazılarının birilerine yalakalık yapması.BAZILARININ.
Resim
Kullanıcı avatarı
Titxreis
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Titxreis »

HoLLyEoLo yazdı:Oyundaki çocukça laflarımı yazarmısınız acaba.Ne yapabilirim.Oyuna giriyorum bölgeden bi şey yazdığımda herkes bana laf atıyo.Sence ne yapıyım sen söyle.Özele gel diyorum tartıştığım adamlara.Ama adamlar reklam için bölgeden yazıyolar.Bende bölgeden tartışmak zorunda kalıyorum.Oyunda hiç 1 kişiyle tartışmadım hep 2 3 kişi aynı anda laf atıyorlar bana.Bunun nedeni bazılarının birilerine yalakalık yapması.BAZILARININ.
Kesinlikle doğru bir cümle olmuş...
Titxreis-Titxatasagun
Resim
Bir gün tüm Türk Devletleri ile birlikte Çin seddinde buluşacağız... M.Kemal ATATÜRK
Gizlenmiş İçerikGöster
Bir Kurt' un Peşinden 40 Köpek Havlamıyorsa, O Kurt, Kurt Değildir.

“Genel Sohbet” sayfasına dön