Yaşı büyükler içeri.
Re: Yaşı büyükler içeri.
:arrow: Oyunu oynayan küçükler dışlanıyor oyundan soğutuluyor kim istemezdi ki Knight gibi WoW gibi olmasını
SirDeathLess
- HoLLyEoLo
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: We Are Legend
Oyundaki çocukça laflarımı yazarmısınız acaba.Ne yapabilirim.Oyuna giriyorum bölgeden bi şey yazdığımda herkes bana laf atıyo.Sence ne yapıyım sen söyle.Özele gel diyorum tartıştığım adamlara.Ama adamlar reklam için bölgeden yazıyolar.Bende bölgeden tartışmak zorunda kalıyorum.Oyunda hiç 1 kişiyle tartışmadım hep 2 3 kişi aynı anda laf atıyorlar bana.Bunun nedeni bazılarının birilerine yalakalık yapması.BAZILARININ.
Kesinlikle doğru bir cümle olmuş...HoLLyEoLo yazdı:Oyundaki çocukça laflarımı yazarmısınız acaba.Ne yapabilirim.Oyuna giriyorum bölgeden bi şey yazdığımda herkes bana laf atıyo.Sence ne yapıyım sen söyle.Özele gel diyorum tartıştığım adamlara.Ama adamlar reklam için bölgeden yazıyolar.Bende bölgeden tartışmak zorunda kalıyorum.Oyunda hiç 1 kişiyle tartışmadım hep 2 3 kişi aynı anda laf atıyorlar bana.Bunun nedeni bazılarının birilerine yalakalık yapması.BAZILARININ.
Titxreis-Titxatasagun

Bir gün tüm Türk Devletleri ile birlikte Çin seddinde buluşacağız... M.Kemal ATATÜRK

Bir gün tüm Türk Devletleri ile birlikte Çin seddinde buluşacağız... M.Kemal ATATÜRK
Gizlenmiş İçerikGöster
Bir Kurt' un Peşinden 40 Köpek Havlamıyorsa, O Kurt, Kurt Değildir.