Selam
İKV içinde ucuzdan ve insanları tatmin edecek E-PIN satışları yaptığını herkes biliyor. Bu konuda şikayet edilme hakkın vardır, fakat şikayet edilmiş olmanı gereksiz buluyorum. Ben seni çok tanımamama rağmen gördüğüm şudur ki; E-PIN leri oyun parasına çevirerek etrafındakilere yardım ediyorsun. Destek takımı belki ceza konusunda önceden belirlediği kurallara uydular fakat manevi olarak senin ceza yemen beni de üzmüştür.
Antibiyotik konusuna gelince, eşi olan beyberbeyi(Koray Abi) daha önceden beri bizim loncamızda idi. Loncasal faaliyetlerimize Antibiyotik genelde eşinin çarından katılırdı. Fakat resmi olarak loncamızda bulunmuyordu. Bize başvurduğunda hiç bir loncaya mensup olmadığını biliyorduk. Sizden ne zaman ayrıldı, nezaman katıldı bunu herkesin bilememesini sizin DEVA konunuzun pasifliğine bağlıyorum.
Aranızda yaşanan kişisel kavgaya dönük tartışmalar ve olayların genel gidişatı kısa süre sonra bizler tarafından irdelenecektir. Sizin konuyu açarak imalar yapmanız karşı tarafın da cevap hakkını doğurmuştur, umarız karşı taraf cevap verdikten sonra bu tartışma böylece sürmez. Tekrar geçmiş olsun dileklerimle.
ATABEY
Raiders of Anatolia Kuklacı
Forum Sözcüsü
YORUMU SIZ YAPIN
- Aspirinn
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: YORUMU SIZ YAPIN
Selam Kardesim, öncelikle yorumun icin tesekkür ederim, Beylerbeyi yani koray herzaman basimizin üstündedir hic bir zaman kendisi ile bir sorunumuz olmamistir ve olamaz, O sahsiyet olarak kendisinin ROA da oldugunu bildirdigi halde biz ona elimizden geldigince yinede destek olmamiz gereken yerde destek olduk, bir Loncaya mensup olmak kötü birsey degildir, Gamzeye gelince O sahsiyet suan bile bizim lonca listemizde mevcuttur ve atilmamistir, cok basit bir örnek vermek gerekirse Gamze Hanimin en son actigi ve beraber kastigimiz carinin adi Xaspiriniyex dir, bu car yaklasik 10 gün önce acildi, DEVA loncasinda olmamis olsaydi carin ismi DEVA loncasinin isimlerinden biri olmazdi, simdi o car klan kanallarinda ROA diye sesleniyor. Ayrica DEVA Loncasi Pasif degildir yeterince aktiftir, Baska bir Loncanin üyesini sormadan Loncaya Almak bizim Degil sizin ayibiniz olmasi gerek,Özür Dilemeniz ve "bu konuyun arastiralim kusura bakmayin, sizin loncadan ayrilmadigini bilmiyorduk! demeniz gereken yerde Lütfen bizi Pasiflikle Suclamayin. Saygilar
ASPIRINN ASPIRINXSIFA ASPIRINXBÜYÜ
DEVA LONCASI
DEVA LONCASI
Aspirinn yazdı:Selam Kardesim, öncelikle yorumun icin tesekkür ederim, Beylerbeyi yani koray herzaman basimizin üstündedir hic bir zaman kendisi ile bir sorunumuz olmamistir ve olamaz, O sahsiyet olarak kendisinin ROA da oldugunu bildirdigi halde biz ona elimizden geldigince yinede destek olmamiz gereken yerde destek olduk, bir Loncaya mensup olmak kötü birsey degildir, Gamzeye gelince O sahsiyet suan bile bizim lonca listemizde mevcuttur ve atilmamistir, cok basit bir örnek vermek gerekirse Gamze Hanimin en son actigi ve beraber kastigimiz carinin adi Xaspiriniyex dir, bu car yaklasik 10 gün önce acildi, DEVA loncasinda olmamis olsaydi carin ismi DEVA loncasinin isimlerinden biri olmazdi, simdi o car klan kanallarinda ROA diye sesleniyor. Ayrica DEVA Loncasi Pasif degildir yeterince aktiftir, Baska bir Loncanin üyesini sormadan Loncaya Almak bizim Degil sizin ayibiniz olmasi gerek,Özür Dilemeniz ve "bu konuyun arastiralim kusura bakmayin, sizin loncadan ayrilmadigini bilmiyorduk! demeniz gereken yerde Lütfen bizi Pasiflikle Suclamayin. Saygilar
Ben de yorumun için teşekkür ederim.
Antibiyotiğin ''aspriniye'' diye bir şifacısı olduğunu biz de biliyoruz fakat loncamıza katılalı henüz 6 gün bile olmadı. Yani beraber karakter kastıktan 3-5 gün sonra lonca başvurusu yapması bizim için kural olarak bir sorun teşkil etmez. Özür konusunda ise bu durumun biraz karışık olduğunu aile içinde bazı irdelemeler yaptıktan sonra size tekrar cevap yazabiliriz.
Pasiflik konusunu ise sanırım istediğim gibi belirtemedim. Biz her zaman listemizi güncelliyoruz. Ayda bir ilk sayfamızdaki listeyi, her yenilik olduğunda son sayfadaki listeyi güncellerim. Sizin ** DEVA LONCASI** adlı konunuzun çok pasif kaldığını belirtmek istedim. Yoksa loncanızın faaliyetlerini ben de biliyorum. Yakın bir arkadaşımın oyuna sizin loncadanızdan başlayarak 2 günde 49 seviye olup, şehaserle dolaştığını bilirim.
Tekrar geçmiş olsun.
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deva
Sayın Atabey,
Öncelikle konuyu hakkında duygusal davranmayıp olgun cümleler kurduğunuz için teşekkür ederim.
Sizi öncelikle "empati" ye davet ediyorum.Sizin bir üyenize tüm çarlarına saherser üretip buda yetmezmiş gibi ayakkabi ceket vs. de ek olarak ürettikten sonra vede bizim loncamızda bulunduğu sürece tüm ikv ürünlerini loncamız tarafından sağlandınıda hesaba katarsak ve şu an oyun içi genel iletişim kanallarından sizin loncanız olan "Roa" yazısını da bizim temin ettiğimiz pulus ürünüyle yazdığınıda düşünürsek sizin bu konu hakkındaki reaksiyonunuz ne olurdu.
Bizim için bu tür şeyler önemli değildir maddi kazanımlar yada kaybedilenlerde önemli değildir.Verilen emek ve iyi niyete rağmen Gamze ablamızın yaptığı hain plan çok üzücü ve onur kırıcıdır.
Bizim bu kadar iyiliklerimize rağmen ağzımızda kus tutsakta kendimizi beğendiremediğimiz bu insan size nasıl bir yarar ve nasıl dostane bir lonca üyesi olacaktır yorumu size brakıyorum.
Sahinx
PANALGINE
ÜZEYİR ŞAHİN.
Öncelikle konuyu hakkında duygusal davranmayıp olgun cümleler kurduğunuz için teşekkür ederim.
Sizi öncelikle "empati" ye davet ediyorum.Sizin bir üyenize tüm çarlarına saherser üretip buda yetmezmiş gibi ayakkabi ceket vs. de ek olarak ürettikten sonra vede bizim loncamızda bulunduğu sürece tüm ikv ürünlerini loncamız tarafından sağlandınıda hesaba katarsak ve şu an oyun içi genel iletişim kanallarından sizin loncanız olan "Roa" yazısını da bizim temin ettiğimiz pulus ürünüyle yazdığınıda düşünürsek sizin bu konu hakkındaki reaksiyonunuz ne olurdu.
Bizim için bu tür şeyler önemli değildir maddi kazanımlar yada kaybedilenlerde önemli değildir.Verilen emek ve iyi niyete rağmen Gamze ablamızın yaptığı hain plan çok üzücü ve onur kırıcıdır.
Bizim bu kadar iyiliklerimize rağmen ağzımızda kus tutsakta kendimizi beğendiremediğimiz bu insan size nasıl bir yarar ve nasıl dostane bir lonca üyesi olacaktır yorumu size brakıyorum.
Sahinx
PANALGINE
ÜZEYİR ŞAHİN.

LEPRECHAUN
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deva
Ayrıca
Biz genel etkilesimimizi facebook sayfası üzerinden yapıyoruz forum üzerinden lonca yönetilemeyeceğini önceki tecrübelerimden öğrendim.
Biz genel etkilesimimizi facebook sayfası üzerinden yapıyoruz forum üzerinden lonca yönetilemeyeceğini önceki tecrübelerimden öğrendim.

LEPRECHAUN
- ASHABISUFFA
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
Bakın bu oyunun 100 de 60 ı nı 18 yaş altı çoçuklar oynuyor bu çoçuklar nasıl plus alsın ahmet abi gibi birisi olması şart özel izin çıkarmak lazım ASPİRİN'e İkv yönetiminden bile daha çok güvenıyorum ona D
>>>E F E <<<
- fuzulisifa
- FareAdam Düşmanı
telden alınıyor bi kere :lol:ASHABISUFFA yazdı:Bakın bu oyunun 100 de 60 ı nı 18 yaş altı çoçuklar oynuyor bu çoçuklar nasıl plus alsın ahmet abi gibi birisi olması şart özel izin çıkarmak lazım ASPİRİN'e İkv yönetiminden bile daha çok güvenıyorum ona D
![]()
![]()
ve gerçekten ben oyunda ikv ürünü alacak olsam birkaç belli kişiden alırım birincisi bu karekterdir
sonuçta ikv para kaybetmemekte
telif ihlali durumu yoktur ortada
düşünsenize orjinal bir kitabı fiyatıyla alıyorsunuz ve 5 kilo domatese veriyorsunuz
olay tamamen bundan ibaret
bu yüzden zaten yasal bir işlem uygulanamıyor
ikv yönetimi bu tutumuyla neyi önlemeye çalışıyor anlamıyorum
İKV'NİN BİR DESTAN OLMASINA NE DERSİN?
LİNKE TIKLA
viewtopic.php?t=71530
KUKLACI Fuzuliii
TEŞKİLAT Fuzuli
TILSIM Fuzulişifa
LİNKE TIKLA
viewtopic.php?t=71530
KUKLACI Fuzuliii
TEŞKİLAT Fuzuli
TILSIM Fuzulişifa
JhooSen yazdı:Öncelikle geçmiş olsun, bunu yapan kişilerde zaten istediklerini bir daha zor bulurlar. Oyunda bu konuda en güvenilir kişiyi kaybettiler, tekrar geçmiş olsun.
hiç alışveriş yapmadık ama guvenıolır oldugunu biliyorum..
ayrıca
Kadin ölür ve cehennemin kapisina gelir, seytan ayaga kalkar ve "Hosgeldin ustadim" der
harıka.

-
- Cin Avcısı
TarKk yazdı:Kadin ölür ve cehennemin kapisina gelir, seytan ayaga kalkar ve "Hosgeldin ustadim" der
- GaNDaLS
- Salgın Koruyucusu
aynı yorumu bana yapmıştınız 2 . 5günlük susturulmayı aldım diyince bakın sizinde başınıza geldi.. Kınamıyorum gerçekten üzüldüm geçmiş olsun.
Gandals ( GaNDaLS ) .. Gandalsxşifa ( GaNDaLs ) ....... Wiqqans ( gAnDaLs )
SAYGILARIMLA ..
SAYGILARIMLA ..