Benden israrla IKV ürünü isteyeen Dost Sandiklarim, Lütfen Bu Kadar Kasitli Olmayin, Ya Acikca Beni Oyunda Görmek Istemediginizi Söyleyin, Yada birakin insan gibi oyunumuzu oynayalim
Telif İhlali
Merhabalar,
"28.07.2011 14:36" tarihinde "Kuklaci" Sunucusu'nda sergilemiş olduğunuz "Telif İhlali" nedeniyle üyeliğiniz "Kuklaci" Sunucusu'nda "14 gün susturma " cezasına çaptırılmıştır.
Eğer cezanın yersiz olduğunu düşünüyorsanız aşağıdaki bilgileri Destek formundan İKV Destek Takımı'na iletiniz.
Gereksiz ve birden fazla yapılan başvurulara yanıt verilmeyecektir.
Şikayet ve ceza bilgileri aşağıda verilmiştir..
Bilginize rica ederiz.
Şikayet bilgileri*
Şikayet No: "1310643375"
Şikayet tarihi: "28.07.2011 14:36"
Ceza başlangıç tarihi : "29.07.2011 18:08"
Ceza süresi ve türü : "14 gün susturma "
Karakter adı : "ASPIRINN"
* İtiraz başvurularında bu bilgiler gereklidir..
İKV Destek Takımı
http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
Telif İhlali
Merhabalar,
"29.07.2011 19:15" tarihinde "Kuklaci" Sunucusu'nda sergilemiş olduğunuz "Telif İhlali" nedeniyle üyeliğiniz "Kuklaci" Sunucusu'nda "21 gün susturma " cezasına çaptırılmıştır.
Eğer cezanın yersiz olduğunu düşünüyorsanız aşağıdaki bilgileri Destek formundan İKV Destek Takımı'na iletiniz.
Bilginize rica ederiz.
Şikayet bilgileri*
Şikayet No: "1910642371"
Şikayet tarihi: "29.07.2011 19:15"
Ceza süresi ve türü : "21 gün susturma "
Karakter adı : "ASPIRINXBÜYÜ"
İKV Destek Takımı
Telif İhlali
Merhabalar,
"28.07.2011 18:36" tarihinde "Kuklaci" Sunucusu'nda sergilemiş olduğunuz "Telif İhlali" nedeniyle üyeliğiniz "Kuklaci" Sunucusu'nda "7 gün susturma " cezasına çaptırılmıştır.
Bilginize rica ederiz.
Şikayet bilgileri*
Şikayet No: "2210553325"
Şikayet tarihi: "28.07.2011 14:36"
Ceza süresi ve türü : "7 gün susturma "
Karakter adı : "DEPRESYON"
İKV Destek Takımı
YORUMU SIZ YAPIN
- Aspirinn
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
YORUMU SIZ YAPIN
ASPIRINN ASPIRINXSIFA ASPIRINXBÜYÜ
DEVA LONCASI
DEVA LONCASI
Re: YORUMU SIZ YAPIN
Geçmiş Olsun
Soğuk su iç bence :?
Davamız kuru bir cihangirlik davası değildir.Bilakis davamız İslam davasıdır.-Ertuğrul Gazi
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deva
Bu 21 günü ben sorarım ne demek bu ya saçmalayın arkadaşlar kendinize gelin.binlerce ticket akarken bakmazken nasıl gördünüzde bu cezayı verdiniz.Biz bu oyuna milyarlarca para harcadık işinizi doğru yapın.
Ahmet abi ceza itiraz bilgilendirmeye bir gönder.Tekrar
Ahmet abi ceza itiraz bilgilendirmeye bir gönder.Tekrar

LEPRECHAUN
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
Ahmet abi daha ikv ürünü satımı alımını bırakalım bakalım onlarmı kazanacak bizmi.üç ay sonra pluslar bitince tekrar yüklenmeyince göreceğim ben.
Arkadaşlar biraz dikkatli olun zaten çoğunuz tatildesiniz moderasyonlarda acelecimi davranıyorsunuz ne yapıyorsunuz anlamakta zorlanıyorum amacıınız nedir ikv zaten oyuncuı kaybediyor buna bir baltada sizmi vurmak isteiyorsunuz bu cezayı veren des arkadasım büyük ihtimal dikkatsizlıkten dolayı böyle bir hatayı yaptı düzelteceğine eminim.
Arkadaşlar biraz dikkatli olun zaten çoğunuz tatildesiniz moderasyonlarda acelecimi davranıyorsunuz ne yapıyorsunuz anlamakta zorlanıyorum amacıınız nedir ikv zaten oyuncuı kaybediyor buna bir baltada sizmi vurmak isteiyorsunuz bu cezayı veren des arkadasım büyük ihtimal dikkatsizlıkten dolayı böyle bir hatayı yaptı düzelteceğine eminim.

LEPRECHAUN
- Aspirinn
- İri Fare Avcısı
Üzeyir, Bunlar gercekten sorun Degil, Ceza kim vermisse ona hicbir lafim yok ve olamazda. Peki benden ürün isteyim Ardindan Sikayet Edene ne demeli, ceza yedigim güne baktigimda ROA loncasindan 4 kisiye o gün ürün satmisim, Ve bundan sonra roa midir yoksa bayan üyelerine item ve saheser dizdiren sonrada zaten herzaman aramizdaydi diyen yalaka bir loncaya ürün satisi YOK, ama sanirim onlar bayan üyeleri sayesinde bi yolunu bulacaktir
DEVA LONCASI
DEVA LONCASI
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
Bizim paramızla hava atması değil plusunu biz verelim 3 çarına hem saheser hemde saheser cekte ayakkabi vs dizelim ve çıksın zaten bizim üyemizdi diyerek ROA gurubuna alsın.
İnsani erdemlerini kayubetmiş bunlar yazık acıyorum Roa yı ben KARAKTERLİ LONCA olarak bilirdim.Merak etmeyin o kisi bizi dolandırdığıu gibi sizide dolandırır.
Bir roa yetkilisi beni eklerse sevinirim.Yoksa bu böyle kalmayacak kalpler krılacak.Öm'den ulassın
İnsani erdemlerini kayubetmiş bunlar yazık acıyorum Roa yı ben KARAKTERLİ LONCA olarak bilirdim.Merak etmeyin o kisi bizi dolandırdığıu gibi sizide dolandırır.
Bir roa yetkilisi beni eklerse sevinirim.Yoksa bu böyle kalmayacak kalpler krılacak.Öm'den ulassın

LEPRECHAUN
-
- İskele Babası
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Argo İzmir
- Discord: yenicead3676
Öncelikle geçmiş olsun, bunu yapan kişilerde zaten istediklerini bir daha zor bulurlar. Oyunda bu konuda en güvenilir kişiyi kaybettiler, tekrar geçmiş olsun.
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
-
- İskele Babası
Ahmet abı ben sana zamanında da cok sey soyledım sen galıba arkasına dusmedın dedıgım seyın sız sız olun 2 kurusluk ınsana pat dıye guvenmeyın ıste boyle yarı yolda kalmakla beraber kendılerını bırsey sanarak uste cıkmaya calısırlar..
- Aspirinn
- İri Fare Avcısı
Haklisin Kardesim ama biz Yaradilani severiz Yaradan"dan dolayi. insanlara güvenimiz sonsuz. tek sorun insanlarin arasina giren seytanlari fark edememis olmak, Kadin ölür ve cehennemin kapisina gelir, seytan ayaga kalkar ve "Hosgeldin ustadim" der
DEVA LONCASI
DEVA LONCASI