Eğer Karaköy Gelirse...
Re: Eğer Karaköy Gelirse...
Konuyu Değiştirmeyin Beyler Konu Yazı Rengi Değil Konu Karaköy Gelirse Nelerin Değişeceği
Adalet:Türkiye'de Sadece Saray İsmi !!
Zevkle okudum.
Emeğine sağlık. Ayrıca rehber olmak hiç bir ayrıcalık sağlamıyor, bizde sıradan bir oyuncuyuz.
Yardımcı olmak istiyorsan bunu rehber tagı olmadan da yapabılırsın. Bu elbette ki hiç bir sorun teşkil etmeyeceği gibi senin açık yürekli ve yardımsever olduğunun göstergesidir. İyi forumlar dilerim.
Hayır sıkma demiyorum, hobi olarak yine sık...
geleceği varsa göreceği de vardır...
Üzgünüm fakat şu anda aramayı kullanamazsınız. Birkaç dakika içinde tekrar deneyiniz.
Galata köprüsü eğer patlatıldıysa ne güzel patlatmışlar dümdüz 
14 Nisan 1978 tarihinde, Galata köprüsü üzerinde, müttefikliği simgeleyen büyük bir tak, altına da büyük bir sahne kuruldu. İnsanlardan ve fare adamlardan oluşan kalabalık bir ahali kutlamaya katılmak için köprü üzerini doldurmuştu. Ziya Bey ve Perihan Hanım, dış ilişkiler ekibi, Galata ve Gizit klan liderleri, sahne üzerinde çeşitli konuşmalar yaptılar. Bu esnada fare adam klanları arasında bir huzursuzluk baş gösterdi bunu takiben sahnenin altında büyük bir patlama meydana geldi. Kargaşa ve kaos arasında çatışmalar çıktı. Patlamada Perihan Hanım ve Gizit klanı lideri can verdiler, Ziya Bey ve Galata klanı lideri ise ağır yaralandı. Köprüde bulunan bir çok insan öldüler yada ağır yaralandılar. Fare adam ve insan korumalar arasında çatışmalar çıktı. Bu tarihten günümüze, fare adamlarla bir daha barış yapılmadı.bilinmez yazdı:Galata köprüsü eğer patlatıldıysa ne güzel patlatmışlar dümdüz
- Comader
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Bende 4.5 yıldır oynuyorum ama seçilmedim ne var bundaMaryhuana yazdı:
Bu Arada Unutmadan 2.5 Yıllık İKV Tecrübem Olmasına Rağmen Beni Rehber Takımına Almayıp Oyuna Başlayalı 1 Sene Olmayan Arkadaşımı Rehber Takımına Alan Destek Ekibini Her Rehber Gördüğüm Anda Saygıyla Anıyorum. :ugeek:
Eski nickim, LoSTxGENCASKER
Yeni nickim, BericDondarrion
Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi
Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi
''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı
Yeni nickim, BericDondarrion
Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi
Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi
''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı
- fuzulisifa
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
artı arz ve lodos klanlarına ayrı senaryolar uygulanabilir demişsin bu da mümkün değil
İKV'NİN BİR DESTAN OLMASINA NE DERSİN?
LİNKE TIKLA
viewtopic.php?t=71530
KUKLACI Fuzuliii
TEŞKİLAT Fuzuli
TILSIM Fuzulişifa
LİNKE TIKLA
viewtopic.php?t=71530
KUKLACI Fuzuliii
TEŞKİLAT Fuzuli
TILSIM Fuzulişifa
Kardeşim Karaköy Gelirse Bu Mümkün.2 İhtimal Var.Birincisi Gizit Klanı Ve Galata Klanı Ayrı Ayrı Gelebilir.Yada 2 Klanda Tek Çatı Altında Gelebilir.Sence Neden Mümkün Olmasın ?fuzulisifa yazdı:artı arz ve lodos klanlarına ayrı senaryolar uygulanabilir demişsin bu da mümkün değil
Hiç bir şey belli olmaz. Arz ve Lodos klanı birleşip Gizit veya Galata klanına savaş aça bilirler Eminönü'yü korumak için. Zamanı gelince her şeyi görücezMaryhuana yazdı:Kardeşim Karaköy Gelirse Bu Mümkün.2 İhtimal Var.Birincisi Gizit Klanı Ve Galata Klanı Ayrı Ayrı Gelebilir.Yada 2 Klanda Tek Çatı Altında Gelebilir.Sence Neden Mümkün Olmasın ?fuzulisifa yazdı:artı arz ve lodos klanlarına ayrı senaryolar uygulanabilir demişsin bu da mümkün değil