Eğer Karaköy Gelirse...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Maryhuana
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Eğer Karaköy Gelirse...

Mesaj gönderen Maryhuana »

Arkadaşlar Herkes Tutturmuş Bir Karaköyde Karaköy Daha Çemberli Yeni Geldi Bi Gaffarı Kesin Sonra O Gelir Vakti Gelince.Herneyse Tarihçeyi Bi Gözden Geçirdim.Eğer Karaköy Gelirse Oyunda Hangi Dengeler Değişir Onları Araştırdım.
1-)Klanlar:Galata Köprüsünün Yıkılma Nedenini Biliyoruz.Fare Adamlar.Galata Köprüsünün Açılışında Köprünün Altında Bomba Patlatarak Gizit Klanı Liderinin Ölümüne Ve Galata Klanı Liderinin Ağır Yaralanmasına Sebep Olmuşlardı.2 Şekilde Bir Klan Değişikliği Olabilir.1. Seçenek:Gizit Klanı Mensupları ,Arz'ın Çocuklarına Tüm Yaratıkların Eşit Olduğunu Söyledikleri İçin Yani Onlara zarar Vermek İstemedikleri İçin Onlara Karşı Savaş Açabilir.Galata Klanı İse Eminönü Sahilinin Güvenliğini Sağlayamadığı İçin Lodoslara Savaş Açmış Olabilir 2. Seçenek İse Galata Klanı Lideri Başıboş kalmış Gizit Klanı Mensuplarını Kendi Klanına Alıp Hem Lodoslara Hemde Arzlara Karşı Savaş Açmış Olabilir.
2-)Karaköy Bölgesi Kesinlikle Meteor Bölgesi Gibi Bir Bölge Olarak Gelecektir Grup Bölgesi Olarak Gelme İhtimali Yüzde 0,Kuklacı Orda Olacaktır.Çünkü Fare Adamları O Yaratmaya Başladı.Selami Ve Kuklacının Adadan Aynı Anda Kaçtıklarını Biliyoruz.Selami'de Karaköyde Olabilir.Bu Arada Karaköye Mısır Çarşısı Tarzı Bir Yer Olarak Beyaz Köşk Gelebilir Yada Kuklacının Mekanı Olarak Gelebilir.Meran'daki İfliss'in Mekanı Gibi.
Bu 2 Değişiklik Oyunun tüm Dengesini Alt Üst Edebilir.Galata Klanıyla Beraber 55 Level Olan M3 Gözlükler Gelebilir Bunlar Sadece Galata Klanında Satılabilir.Örneğin M3 Transförmator Gözlük Büyü Hasar Elektrik = 190 Gibi Olabilir.Oyun 59 Level Olacağı İçin Kimse Şahesersiz Kalmayacak Sığınak Migrat Gibi Bölgeler Yarım Saatten Az Sürecek.Bu Arada Köprü Yıkımına Gelirsek Kuklacı Gibi Gaffar Bey'inde Fare Adam Yarattığını Biliyoruz.Köprüyü Yıkanlar Gaffar Bey'in Örgütlediği Fare Adamlar Olabilir.Çünkü Çemberlitaş'ta Galata Sembolü Diye Bir İtem Var Bu Galata Klanı Mensuplarına Ait Bir Madalyon Tarzı Sembol Olabilir.Lodos Ve Arz Sembolleri Gibi.Okuduğunuz İçin Teşekkürler.Lütfen Emeğe Saygı.Bunlar Benim Düşüncelerimdir.Yanlışlarım Olabilir.
Bu Arada Unutmadan 2.5 Yıllık İKV Tecrübem Olmasına Rağmen Beni Rehber Takımına Almayıp Oyuna Başlayalı 1 Sene Olmayan Arkadaşımı Rehber Takımına Alan Destek Ekibini Her Rehber Gördüğüm Anda Saygıyla Anıyorum
. :ugeek:
Adalet:Türkiye'de Sadece Saray İsmi !!
Kullanıcı avatarı
LotusGNS
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Eğer Karaköy Gelirse...

Mesaj gönderen LotusGNS »

ELİNE SAĞLIK GÜZEL ÇALIŞMA OLMUŞ YAZI RENGİNİ BİRAZ DAHA AÇIK RENK YAPSAYDIN GÖZ YORUYOR :D
Lonca LOTUS

MeCNuuN
LeeYLa
Kullanıcı avatarı
ARGOS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Eminönü
Lonca: Old Brothers

Mesaj gönderen ARGOS »

LotusGNS yazdı:ELİNE SAĞLIK GÜZEL ÇALIŞMA OLMUŞ YAZI RENGİNİ BİRAZ DAHA AÇIK RENK YAPSAYDIN GÖZ YORUYOR :D
Aynen gözümü aldı yazı rengi :)
ARGOS - ARGOSS
.
Resim
.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...
Resim
İsmail Kaya
Kullanıcı avatarı
ElitConan
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen ElitConan »

turkuazı tercih etmeni öneririm.
benimde rehber başvurumu kabul ettiler bilgileri yolladım ama 1 haftadır yanıt gelmedi geri :)
aykut gökçe

//Reklam içeriği kaldırıldı.
Kullanıcı avatarı
MuRaTPoLaT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Nefes

Mesaj gönderen MuRaTPoLaT »

hiç rehber olmaya heveslenme dertsiz başına dert alırsın eğer gerçekten yardım sever biriysen rehber etiketi olmadan da bunu yapabilirsin yeni oyunculara yardım etmek için rehber olmaya gerek yok tabi bunu hava atmak amaçlı bak ben rehberim gibi düşünüyorsanız bu görevde çok tutunamazsınız
Kullanıcı avatarı
benzombi01
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen benzombi01 »

yorumun güzel ama o son cümlene deyindim. Ben tam olarak 4 yıl 6 aydır oynuyorum bu oyunu ve bende alınmadım
Kullanıcı avatarı
fuzulisifa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen fuzulisifa »

Gaffar bey değil azat bey fareadam üretebilmektedir
İKV'NİN BİR DESTAN OLMASINA NE DERSİN?
LİNKE TIKLA
viewtopic.php?t=71530

KUKLACI Fuzuliii
TEŞKİLAT Fuzuli
TILSIM Fuzulişifa
Kullanıcı avatarı
HOPDEDIKS
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Raiders of AnatoliA

Mesaj gönderen HOPDEDIKS »

LotusGNS yazdı:ELİNE SAĞLIK GÜZEL ÇALIŞMA OLMUŞ YAZI RENGİNİ BİRAZ DAHA AÇIK RENK YAPSAYDIN GÖZ YORUYOR :D
Şu yazı rengini bulanın allah belasını versin
Ya onurlu bir bakış yada görkemli bir direniş.
Kullanıcı avatarı
Celikk
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Celikk »

YorgunDemokrat yazdı:
fareyi yazıya sürükleyince mis gibi oluyor :D
Kullanıcı avatarı
ARGOS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Lonca: Old Brothers

Mesaj gönderen ARGOS »

Celikk yazdı:
YorgunDemokrat yazdı:
fareyi yazıya sürükleyince mis gibi oluyor :D
Göz bozmak isteyeni alın bu konuya :)
ARGOS - ARGOSS
.
Resim
.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...
Resim
İsmail Kaya

“Genel Etkileşim” sayfasına dön