Arkadaşlar Herkes Tutturmuş Bir Karaköyde Karaköy Daha Çemberli Yeni Geldi Bi Gaffarı Kesin Sonra O Gelir Vakti Gelince.Herneyse Tarihçeyi Bi Gözden Geçirdim.Eğer Karaköy Gelirse Oyunda Hangi Dengeler Değişir Onları Araştırdım.
1-)Klanlar:Galata Köprüsünün Yıkılma Nedenini Biliyoruz.Fare Adamlar.Galata Köprüsünün Açılışında Köprünün Altında Bomba Patlatarak Gizit Klanı Liderinin Ölümüne Ve Galata Klanı Liderinin Ağır Yaralanmasına Sebep Olmuşlardı.2 Şekilde Bir Klan Değişikliği Olabilir.1. Seçenek:Gizit Klanı Mensupları ,Arz'ın Çocuklarına Tüm Yaratıkların Eşit Olduğunu Söyledikleri İçin Yani Onlara zarar Vermek İstemedikleri İçin Onlara Karşı Savaş Açabilir.Galata Klanı İse Eminönü Sahilinin Güvenliğini Sağlayamadığı İçin Lodoslara Savaş Açmış Olabilir 2. Seçenek İse Galata Klanı Lideri Başıboş kalmış Gizit Klanı Mensuplarını Kendi Klanına Alıp Hem Lodoslara Hemde Arzlara Karşı Savaş Açmış Olabilir.
2-)Karaköy Bölgesi Kesinlikle Meteor Bölgesi Gibi Bir Bölge Olarak Gelecektir Grup Bölgesi Olarak Gelme İhtimali Yüzde 0,Kuklacı Orda Olacaktır.Çünkü Fare Adamları O Yaratmaya Başladı.Selami Ve Kuklacının Adadan Aynı Anda Kaçtıklarını Biliyoruz.Selami'de Karaköyde Olabilir.Bu Arada Karaköye Mısır Çarşısı Tarzı Bir Yer Olarak Beyaz Köşk Gelebilir Yada Kuklacının Mekanı Olarak Gelebilir.Meran'daki İfliss'in Mekanı Gibi.
Bu 2 Değişiklik Oyunun tüm Dengesini Alt Üst Edebilir.Galata Klanıyla Beraber 55 Level Olan M3 Gözlükler Gelebilir Bunlar Sadece Galata Klanında Satılabilir.Örneğin M3 Transförmator Gözlük Büyü Hasar Elektrik = 190 Gibi Olabilir.Oyun 59 Level Olacağı İçin Kimse Şahesersiz Kalmayacak Sığınak Migrat Gibi Bölgeler Yarım Saatten Az Sürecek.Bu Arada Köprü Yıkımına Gelirsek Kuklacı Gibi Gaffar Bey'inde Fare Adam Yarattığını Biliyoruz.Köprüyü Yıkanlar Gaffar Bey'in Örgütlediği Fare Adamlar Olabilir.Çünkü Çemberlitaş'ta Galata Sembolü Diye Bir İtem Var Bu Galata Klanı Mensuplarına Ait Bir Madalyon Tarzı Sembol Olabilir.Lodos Ve Arz Sembolleri Gibi.Okuduğunuz İçin Teşekkürler.Lütfen Emeğe Saygı.Bunlar Benim Düşüncelerimdir.Yanlışlarım Olabilir.
Bu Arada Unutmadan 2.5 Yıllık İKV Tecrübem Olmasına Rağmen Beni Rehber Takımına Almayıp Oyuna Başlayalı 1 Sene Olmayan Arkadaşımı Rehber Takımına Alan Destek Ekibini Her Rehber Gördüğüm Anda Saygıyla Anıyorum. :ugeek:
Eğer Karaköy Gelirse...
Eğer Karaköy Gelirse...
Adalet:Türkiye'de Sadece Saray İsmi !!
- LotusGNS
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Eğer Karaköy Gelirse...
ELİNE SAĞLIK GÜZEL ÇALIŞMA OLMUŞ YAZI RENGİNİ BİRAZ DAHA AÇIK RENK YAPSAYDIN GÖZ YORUYOR
Lonca LOTUS
MeCNuuN
LeeYLa
MeCNuuN
LeeYLa
- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Old Brothers
Aynen gözümü aldı yazı rengiLotusGNS yazdı:ELİNE SAĞLIK GÜZEL ÇALIŞMA OLMUŞ YAZI RENGİNİ BİRAZ DAHA AÇIK RENK YAPSAYDIN GÖZ YORUYOR![]()
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya
turkuazı tercih etmeni öneririm.
benimde rehber başvurumu kabul ettiler bilgileri yolladım ama 1 haftadır yanıt gelmedi geri
benimde rehber başvurumu kabul ettiler bilgileri yolladım ama 1 haftadır yanıt gelmedi geri
aykut gökçe
//Reklam içeriği kaldırıldı.
//Reklam içeriği kaldırıldı.
- MuRaTPoLaT
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Nefes
hiç rehber olmaya heveslenme dertsiz başına dert alırsın eğer gerçekten yardım sever biriysen rehber etiketi olmadan da bunu yapabilirsin yeni oyunculara yardım etmek için rehber olmaya gerek yok tabi bunu hava atmak amaçlı bak ben rehberim gibi düşünüyorsanız bu görevde çok tutunamazsınız
- benzombi01
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
yorumun güzel ama o son cümlene deyindim. Ben tam olarak 4 yıl 6 aydır oynuyorum bu oyunu ve bende alınmadım
- fuzulisifa
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
Gaffar bey değil azat bey fareadam üretebilmektedir
İKV'NİN BİR DESTAN OLMASINA NE DERSİN?
LİNKE TIKLA
viewtopic.php?t=71530
KUKLACI Fuzuliii
TEŞKİLAT Fuzuli
TILSIM Fuzulişifa
LİNKE TIKLA
viewtopic.php?t=71530
KUKLACI Fuzuliii
TEŞKİLAT Fuzuli
TILSIM Fuzulişifa
- HOPDEDIKS
- Cin Avcısı
- Lonca: Raiders of AnatoliA
Şu yazı rengini bulanın allah belasını versinLotusGNS yazdı:ELİNE SAĞLIK GÜZEL ÇALIŞMA OLMUŞ YAZI RENGİNİ BİRAZ DAHA AÇIK RENK YAPSAYDIN GÖZ YORUYOR![]()
Ya onurlu bir bakış yada görkemli bir direniş.
fareyi yazıya sürükleyince mis gibi oluyorYorgunDemokrat yazdı:Şu yazı rengini bulanın allah belasını versinLotusGNS yazdı:ELİNE SAĞLIK GÜZEL ÇALIŞMA OLMUŞ YAZI RENGİNİ BİRAZ DAHA AÇIK RENK YAPSAYDIN GÖZ YORUYOR![]()
- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü
- Klan: Lodos
- Lonca: Old Brothers
Göz bozmak isteyeni alın bu konuyaCelikk yazdı:fareyi yazıya sürükleyince mis gibi oluyorYorgunDemokrat yazdı:Şu yazı rengini bulanın allah belasını versinLotusGNS yazdı:ELİNE SAĞLIK GÜZEL ÇALIŞMA OLMUŞ YAZI RENGİNİ BİRAZ DAHA AÇIK RENK YAPSAYDIN GÖZ YORUYOR![]()
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya