Yıkık Galata Köprüsü Hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Maryhuana
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Yıkık Galata Köprüsü Hk.

Mesaj gönderen Maryhuana »

Arkadaslar Kuklaci Kesinlikle Cemberlitasta Demedim.çemberli tanitim videosunda bir liman var gemi ya ordan yada Karaköy'den gelmiş olabilir.bir onceki konumda Selami ile bir tez hazırlamıştım videodali gemide saklanıyor olabilir ancak kesin olarak söyleyeceğim tek şey oyunun sırrını gaffar öldükten sonra anlayabileceğiz
Adalet:Türkiye'de Sadece Saray İsmi !!
Kullanıcı avatarı
fuzulisifa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen fuzulisifa »

öncelikle hidrayı meranlar hapsetmiştir
kuklacı teşkilatla savaş halinde değildir sadece ona fazlasıyla bağlı fanatik fareadamlar insanlarla zamanla anlaşmazsızlıklar yaşamıştır bu yüzden fareadamlarla savaşıyoruz
ve gaffarda kuklacının yerini bilmiyor tarihçeye göre
İKV'NİN BİR DESTAN OLMASINA NE DERSİN?
LİNKE TIKLA
viewtopic.php?t=71530

KUKLACI Fuzuliii
TEŞKİLAT Fuzuli
TILSIM Fuzulişifa
Kullanıcı avatarı
serh4n
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen serh4n »

Daha önce forumda paylaşılmış olan fotoğrafta fotoğraftaki konuşmalar incelendiğinde Gaffar Bey ölmüştür buyurun buda düşen reçete diye yazıldığını okuyoruz.Eğer bu gerçekten olduysa Gaffar Bey bizi hiçbiryere ışınlamayacak.Elinize sağlık çok güzel bir çalışma olmuş EMEĞE SAYGI
Kullanıcı avatarı
W0IkaN
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Babylon

Mesaj gönderen W0IkaN »

serh4n yazdı:Daha önce forumda paylaşılmış olan fotoğrafta fotoğraftaki konuşmalar incelendiğinde Gaffar Bey ölmüştür buyurun buda düşen reçete diye yazıldığını okuyoruz.Eğer bu gerçekten olduysa Gaffar Bey bizi hiçbiryere ışınlamayacak.Elinize sağlık çok güzel bir çalışma olmuş EMEĞE SAYGI

+1 daha önce kesenlerin açtığı konuyu dikkatli incelediyseniz görürsünüz gaffar ölüyor ışınlama yok
Kullanıcı avatarı
fuzulisifa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

serh4n yazdı:Daha önce forumda paylaşılmış olan fotoğrafta fotoğraftaki konuşmalar incelendiğinde Gaffar Bey ölmüştür buyurun buda düşen reçete diye yazıldığını okuyoruz.Eğer bu gerçekten olduysa Gaffar Bey bizi hiçbiryere ışınlamayacak.Elinize sağlık çok güzel bir çalışma olmuş EMEĞE SAYGI
karabasanların olduğu fotoyu görmedin mi sen patasananın grubu oraya ışınlanmıştı pembe bir yerde taşlardan oluşan bir yol
LİNKE TIKLA
viewtopic.php?t=71530

KUKLACI Fuzuliii
TEŞKİLAT Fuzuli
TILSIM Fuzulişifa
Kullanıcı avatarı
Crack
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Crack »

O köprünün açılışında bir patlama olduğunu ve köprünün bu yüzden yarım olduğunu hatırlıyorum tarihçeden okuduğum kadarıyla ama yanlış hatırlıyor olabilirim.
Resim
Kullanıcı avatarı
fuzulisifa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Crack yazdı:O köprünün açılışında bir patlama olduğunu ve köprünün bu yüzden yarım olduğunu hatırlıyorum tarihçeden okuduğum kadarıyla ama yanlış hatırlıyor olabilirim.
fareadamlar ve insanların barışı kutladığı gece bombalanmıştır o köprü
LİNKE TIKLA
viewtopic.php?t=71530

KUKLACI Fuzuliii
TEŞKİLAT Fuzuli
TILSIM Fuzulişifa
Kullanıcı avatarı
KRaLeX
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen KRaLeX »

14 Nisan 1978 tarihinde, Galata köprüsü üzerinde, müttefikliği simgeleyen büyük bir tak, altına da büyük bir sahne kuruldu. İnsanlardan ve fare adamlardan oluşan kalabalık bir ahali kutlamaya katılmak için köprü üzerini doldurmuştu. Ziya Bey ve Perihan Hanım, dış ilişkiler ekibi, Galata ve Gizit klan liderleri, sahne üzerinde çeşitli konuşmalar yaptılar. Bu esnada fare adam klanları arasında bir huzursuzluk baş gösterdi bunu takiben sahnenin altında büyük bir patlama meydana geldi. Kargaşa ve kaos arasında çatışmalar çıktı. Patlamada Perihan Hanım ve Gizit klanı lideri can verdiler, Ziya Bey ve Galata klanı lideri ise ağır yaralandı. Köprüde bulunan bir çok insan öldüler yada ağır yaralandılar. Fare adam ve insan korumalar arasında çatışmalar çıktı. Bu tarihten günümüze, fare adamlarla bir daha barış yapılmadı.
Resim
Resim
Resim
İstanbul Kıyamet Vakti Çözümleme Ekibi
Kullanıcı avatarı
serh4n
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen serh4n »

fuzulisifa yazdı:
karabasanların olduğu fotoyu görmedin mi sen patasananın grubu oraya ışınlanmıştı pembe bir yerde taşlardan oluşan bir yol
Yazdığım yazıyı dikkatli okursanız sevinirim ben hiçbiryere ışınlanmayacak demiyorum.Ben bizi Gaffar Bey ışınlamayacak diyorum.Yeterince anladın sanırım.
Kullanıcı avatarı
bbsnake
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen bbsnake »

Canı 15 e gelince bizi başka bir yere ışınlayıp döndüğümüzde 40 canı oldugunu ben dedim :D :D :D
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..

Euronymous
Behexen
Watain

“Genel Etkileşim” sayfasına dön