Yıkık Galata Köprüsü Hk.
Re: Yıkık Galata Köprüsü Hk.
Arkadaslar Kuklaci Kesinlikle Cemberlitasta Demedim.çemberli tanitim videosunda bir liman var gemi ya ordan yada Karaköy'den gelmiş olabilir.bir onceki konumda Selami ile bir tez hazırlamıştım videodali gemide saklanıyor olabilir ancak kesin olarak söyleyeceğim tek şey oyunun sırrını gaffar öldükten sonra anlayabileceğiz
Adalet:Türkiye'de Sadece Saray İsmi !!
- fuzulisifa
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
öncelikle hidrayı meranlar hapsetmiştir
kuklacı teşkilatla savaş halinde değildir sadece ona fazlasıyla bağlı fanatik fareadamlar insanlarla zamanla anlaşmazsızlıklar yaşamıştır bu yüzden fareadamlarla savaşıyoruz
ve gaffarda kuklacının yerini bilmiyor tarihçeye göre
kuklacı teşkilatla savaş halinde değildir sadece ona fazlasıyla bağlı fanatik fareadamlar insanlarla zamanla anlaşmazsızlıklar yaşamıştır bu yüzden fareadamlarla savaşıyoruz
ve gaffarda kuklacının yerini bilmiyor tarihçeye göre
İKV'NİN BİR DESTAN OLMASINA NE DERSİN?
LİNKE TIKLA
viewtopic.php?t=71530
KUKLACI Fuzuliii
TEŞKİLAT Fuzuli
TILSIM Fuzulişifa
LİNKE TIKLA
viewtopic.php?t=71530
KUKLACI Fuzuliii
TEŞKİLAT Fuzuli
TILSIM Fuzulişifa
Daha önce forumda paylaşılmış olan fotoğrafta fotoğraftaki konuşmalar incelendiğinde Gaffar Bey ölmüştür buyurun buda düşen reçete diye yazıldığını okuyoruz.Eğer bu gerçekten olduysa Gaffar Bey bizi hiçbiryere ışınlamayacak.Elinize sağlık çok güzel bir çalışma olmuş EMEĞE SAYGI
serh4n yazdı:Daha önce forumda paylaşılmış olan fotoğrafta fotoğraftaki konuşmalar incelendiğinde Gaffar Bey ölmüştür buyurun buda düşen reçete diye yazıldığını okuyoruz.Eğer bu gerçekten olduysa Gaffar Bey bizi hiçbiryere ışınlamayacak.Elinize sağlık çok güzel bir çalışma olmuş EMEĞE SAYGI
+1 daha önce kesenlerin açtığı konuyu dikkatli incelediyseniz görürsünüz gaffar ölüyor ışınlama yok
- fuzulisifa
- FareAdam Düşmanı
karabasanların olduğu fotoyu görmedin mi sen patasananın grubu oraya ışınlanmıştı pembe bir yerde taşlardan oluşan bir yolserh4n yazdı:Daha önce forumda paylaşılmış olan fotoğrafta fotoğraftaki konuşmalar incelendiğinde Gaffar Bey ölmüştür buyurun buda düşen reçete diye yazıldığını okuyoruz.Eğer bu gerçekten olduysa Gaffar Bey bizi hiçbiryere ışınlamayacak.Elinize sağlık çok güzel bir çalışma olmuş EMEĞE SAYGI
LİNKE TIKLA
viewtopic.php?t=71530
KUKLACI Fuzuliii
TEŞKİLAT Fuzuli
TILSIM Fuzulişifa
LİNKE TIKLA
viewtopic.php?t=71530
KUKLACI Fuzuliii
TEŞKİLAT Fuzuli
TILSIM Fuzulişifa
O köprünün açılışında bir patlama olduğunu ve köprünün bu yüzden yarım olduğunu hatırlıyorum tarihçeden okuduğum kadarıyla ama yanlış hatırlıyor olabilirim.

- fuzulisifa
- FareAdam Düşmanı
fareadamlar ve insanların barışı kutladığı gece bombalanmıştır o köprüCrack yazdı:O köprünün açılışında bir patlama olduğunu ve köprünün bu yüzden yarım olduğunu hatırlıyorum tarihçeden okuduğum kadarıyla ama yanlış hatırlıyor olabilirim.
LİNKE TIKLA
viewtopic.php?t=71530
KUKLACI Fuzuliii
TEŞKİLAT Fuzuli
TILSIM Fuzulişifa
LİNKE TIKLA
viewtopic.php?t=71530
KUKLACI Fuzuliii
TEŞKİLAT Fuzuli
TILSIM Fuzulişifa
14 Nisan 1978 tarihinde, Galata köprüsü üzerinde, müttefikliği simgeleyen büyük bir tak, altına da büyük bir sahne kuruldu. İnsanlardan ve fare adamlardan oluşan kalabalık bir ahali kutlamaya katılmak için köprü üzerini doldurmuştu. Ziya Bey ve Perihan Hanım, dış ilişkiler ekibi, Galata ve Gizit klan liderleri, sahne üzerinde çeşitli konuşmalar yaptılar. Bu esnada fare adam klanları arasında bir huzursuzluk baş gösterdi bunu takiben sahnenin altında büyük bir patlama meydana geldi. Kargaşa ve kaos arasında çatışmalar çıktı. Patlamada Perihan Hanım ve Gizit klanı lideri can verdiler, Ziya Bey ve Galata klanı lideri ise ağır yaralandı. Köprüde bulunan bir çok insan öldüler yada ağır yaralandılar. Fare adam ve insan korumalar arasında çatışmalar çıktı. Bu tarihten günümüze, fare adamlarla bir daha barış yapılmadı.

İstanbul Kıyamet Vakti Çözümleme Ekibi
Yazdığım yazıyı dikkatli okursanız sevinirim ben hiçbiryere ışınlanmayacak demiyorum.Ben bizi Gaffar Bey ışınlamayacak diyorum.Yeterince anladın sanırım.fuzulisifa yazdı:karabasanların olduğu fotoyu görmedin mi sen patasananın grubu oraya ışınlanmıştı pembe bir yerde taşlardan oluşan bir yolserh4n yazdı:Daha önce forumda paylaşılmış olan fotoğrafta fotoğraftaki konuşmalar incelendiğinde Gaffar Bey ölmüştür buyurun buda düşen reçete diye yazıldığını okuyoruz.Eğer bu gerçekten olduysa Gaffar Bey bizi hiçbiryere ışınlamayacak.Elinize sağlık çok güzel bir çalışma olmuş EMEĞE SAYGI
Canı 15 e gelince bizi başka bir yere ışınlayıp döndüğümüzde 40 canı oldugunu ben dedim
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..
Euronymous
Behexen
Watain
Euronymous
Behexen
Watain