Evet arkadaslar bir önceki tezimde selamiyi ele almıştım sırada Galata koprusunun yıkık olma nedenini açıklayacağım
Herkes Kadim Hidranin Oradaki Gol Gibi Yeri Biliyodur.Kadim Hidra İlk Saldirisinda Eminönü Sahiline Yapmisti Balyoz Nazim ,Agah efendi gibi Eminönü'nün onde gelenleri savaş acmıştı.Kadim hidra Kafasi Kesildikten Sonra Galata Kopruunu Ve sahildeki Gemiyi Yan Yatirip Kaciyor.ve agah Efendi'nin adamları kadim hidrayi takip edip onu kaçtığı yerde güç kalkanlariyla hapsettiler.Bu Arada Yan Donen Geminin Sahildeki Fare Adamlara Ait Oldugunu Biliyoruz.Yani kuklacının seçilmişine Ait Buda demek oluyor ki Kuklaci Adam Toplamasi Yada adamlariyla Eminonune saldirmasi İcin Onu Eminonune Yolladi.Ama Gemi Yan Donunce Orada Mahsur Kaldilar.Kuklacının Yanina Donemediler.Cemberlitas Tanitim Videosunda bir sahil ve gemi görünüyor yani cemberlitaşa gemiyle gidiş geliş var.Gaffar Bey'in 15 canı kaldığında bizi başka bir yere isinladigini biliyoruz.oradaki karabasanların sonunda hangi boss var bilinmiyor. Onlarida kestikten sonra gaffar beyin yanına tekrar gidiyoruz ve canı 40 olarak karşımıza çıkıyor gaffar beyin yolladığı yerdeki boss kuklacı olabilir yada o gemi Karaköy'den gelmiştir %50 ihtimalle cemberlitas yada Karaköy'de kuklacı efendi emeğe saygı lütfen
Yıkık Galata Köprüsü Hk.
Yıkık Galata Köprüsü Hk.
En son Maryhuana tarafından 06 Tem 2011 16:13 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Adalet:Türkiye'de Sadece Saray İsmi !!
Re: Yıkık Galata Köprüsü Hk.
Yazdıklarımı iki öncelikle sonra öğüt ver
Adalet:Türkiye'de Sadece Saray İsmi !!
- seagle
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Sentinus
güzel yazmışın
şu karabasanlara gitmeyi çok istiyom
.......SeaGle (49 lwl)Büyücü
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)

*2254*
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)

*2254*
- lSuSTuRunl
- Işık Hanım'ın Elemanı
Adama incele diyosun yazın da ''nedenini açıklayacağım'' diyorsun.Hayal gücün fazla genişMaryhuana yazdı:Yazdıklarımı iki öncelikle sonra öğüt ver
Rapten gelecek para kadar değerin var gözümde.
DeaTH..SusTuRun
İKV
M2
DeaTH..SusTuRun
İKV

M2

- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Ferday-i kyamet
gaffar mı kuklacıya gönderiyor o.O sen kuklacıyı bilio musn? oyunda ki son ve en zorlu düşman. ve tarihçenin sonu.
- lSuSTuRunl
- Işık Hanım'ın Elemanı
Aynen ama gördüklerimden sonra Gaffar Bey daha zeki derim.Meran'ın görünmeyen lideri olup, Tangriss'in anahtarını taşımak kolay iş değilSagopakajmeran yazdı:gaffar mı kuklacıya gönderiyor o.O sen kuklacıyı bilio musn? oyunda ki son ve en zorlu düşman. ve tarihçenin sonu.
Rapten gelecek para kadar değerin var gözümde.
DeaTH..SusTuRun
İKV
M2
DeaTH..SusTuRun
İKV

M2

terslemek yerine tarihçeyi okusan köprünün ne zaman yıkıldığını bilirdinMaryhuana yazdı:Yazdıklarımı iki öncelikle sonra öğüt ver
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
- starMad
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Gaffar Bey Böyleyse KUKLACI nasıldır Düşünmekte İstemiyorum...
Altefdört