Gerçek İKV Ve Destek Ekibi Kendini Belli Etti.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
grafikzeydan
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Gerçek İKV Ve Destek Ekibi Kendini Belli Etti.

Mesaj gönderen grafikzeydan »

Seni eşşekler Kovalasa Azdır Senden Çok Gıcık Alıyorum Velet .
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Tarky
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen Tarky »

Arkadaşım ,

Şimdi sen problemlerini dile getirmişsin , senin kadar ağır bir şekilde olmasada bende yöneticilere tepkimi veriyorum... Ben birçok millet gördüğüm için bunu yazabiliyorum , bizim insanımıza tehtid vb. işlemez çünkü herzaman hazırlıklıdır. Yönetimin yerinde olsam açıkca seni takmam bile(genelde onların yaptığı bu dur).Eğer bir tepkin varsa bunu şu zamanda şurda yapacam değil , yapıyorumla anlatırsın. 4-5 senedir (ikv forumu açıldığından beri) forumda hep" hesabım çalındı dava açıyorum , davam sonuçlandı ben kazandım" gibi konular açılıyor. Birde Sobee firmasının haksız olduğunu söyleyen arkadaşlar , hakkınızı mahkemede aramayı düşünmedinizmi ? Sen dedin pvp serverları kim çökertti diye , eğer o insanları tanıyorsan yaptıkları legal network saldırısının anca hosting firmaları tarafından lokasyon edilen dedicated sunuculara yapabilirler , TTNET gibi az gelişmiş ama bünyesinde birçok şirket ve güvenlik bağlantıları kullanan bir firmanın sunucularına saldırı yapmaktan bahsediyorsun. Ha , haklısın her kodlamada bir açık vardır. Tek başına bile yapabilirsin , ama yukarıda arkadaşında dediği gibi gerçekten olacakları çok merak ediyorum. Eğer bu yazdıklarımı bilmiyorsan ve inandırıcı gelmiyorsa biraz araştırma yap ;) İstersen özel mesaj yolu ile banada ulaşabilirsin ancak bir işe girişmeden tekrar tekrar düşün , unutma ne kadar güvenmesemde hala mahkeme diye bir kurum var..
N’oublie pas d'ou tu viens..
Kullanıcı avatarı
kargasa
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen kargasa »

ilginç bir konu buldum sonunda.sıkılmıştım oyundan zaten.biri sinirlenip hacklese diyordum az önce gerçek oldu. takipteyim :D (ciddi olarak yazdım)
Hayat tek başına mücadele sanatıdır.
Hiç kimseye güvenme...BEYAZ bir gülün bile , SİYAH gölgesi vardır ...!!!
Emanet edene ihanet, ihanet edene emanet etmem.
Kullanıcı avatarı
grafikzeydan
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen grafikzeydan »

AHAHAHAHAHHA YAZIYI OKUDUMDA :D AHAHAH SEN İKV YE NE YAPABİLİRSİNKİ :D AHAHHA BİR ARKDAŞIM VAR HACKER KIRAMADIĞI CHAT SİTESİ YOK DEDİM İKV YE BİR EL AT ADAM BİŞEY YAPAMIYOR :D İKV ÇOK KORUMALI BİR SİSTEME BAĞLI MAKİNALAR ÇOK GÜÇLÜ SERVERLER SU İLE SOĞUTULUYOR SEN AYIK OL YÖNETİM SANA KAYMASIN ;)
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
fuzulisifa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen fuzulisifa »

kargasa yazdı:ilginç bir konu buldum sonunda.sıkılmıştım oyundan zaten.biri sinirlenip hacklese diyordum az önce gerçek oldu. takipteyim :D (ciddi olarak yazdım)
(bknz.: temiz kalp) :D :lol: :D :lol:
İKV'NİN BİR DESTAN OLMASINA NE DERSİN?
LİNKE TIKLA
viewtopic.php?t=71530

KUKLACI Fuzuliii
TEŞKİLAT Fuzuli
TILSIM Fuzulişifa
sianfeamx
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen sianfeamx »

grafikzeydan yazdı:AHAHAHAHAHHA YAZIYI OKUDUMDA :D AHAHAH SEN İKV YE NE YAPABİLİRSİNKİ :D AHAHHA BİR ARKDAŞIM VAR HACKER KIRAMADIĞI CHAT SİTESİ YOK DEDİM İKV YE BİR EL AT ADAM BİŞEY YAPAMIYOR :D İKV ÇOK KORUMALI BİR SİSTEME BAĞLI MAKİNALAR ÇOK GÜÇLÜ SERVERLER SU İLE SOĞUTULUYOR SEN AYIK OL YÖNETİM SANA KAYMASIN ;)
Süpersin bak iyi noktaya değindin!!Su soğutma çok önemli onu atlamasınlar arkadaşlar hacklerken :D
Ölümsüz bir aşk için..
Resim
Safa Öztürk
okan34
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Raiders Of AnatoliA

Mesaj gönderen okan34 »

Merhaba arkadaşlar, böyle birşey olması mümkün değil inanın. İster akrabası ister kendisi destek ekibinde olsun sus veremez. Nedenini de açıklayayım, siz şikayet ettiğinizde panel e ileti gider ve sizin adlarınız şikayet eden ve şikayet edilen şeklinde yazılarınız görüntülenir. Nickler yokdur. Ayrıca destek takımının sorumluları vardır [DES] bu arkadaşlarımızda şikayetleri denetler ve kontrol eder. Yani akraba vesaire işler ile sus almanız mümkün olamaz. Cevapladığım ileti umarım aklınızdaki çelişkilere yanıt olmuştur.
  • Raiders OF AnatoliA Teşkilat Sunucu Temsilcisi

Rapismylifee
[/size]
  • Resim

• www.raidersofanatolia.com
    [/color]
Kullanıcı avatarı
W0IkaN
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Babylon

Mesaj gönderen W0IkaN »

dediklerine katılıyorum ama susturma açılmazsa da bi [İçerik silinmiştir] yapamazsın :)

Uygunsuz içerik forum hesabınızı 1 günlüğüne kapatıyorum.

TATLISU
Kullanıcı avatarı
awlej
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen awlej »

Bak arkadaşım,hadi diyelim bi açık filan buldun sunucuları çökerttin filan.Ki öyle bir şey yapacağına zerre kadar inanmıyorum.Eğer öyle açık filan bulabilseydin şu an o koltuk başında milyarlarla oynuyordun.Eğer böyle bir şey yaptığını varsayarsak olayların nereye varabileceğini düşünebiliyor musun?Türk Telekom'un bünyesinde barındırdığı bir şirkete saldırı yapıp,milyarlık sistemlere zarar vermek ve hiç bir şey olmamış gibi normal hayatına devam etmek o_O
Avanta yaşıyoruz hayatı.
Kullanıcı avatarı
HaNdSoMe
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen HaNdSoMe »

Hacker Okanlığın vakti değil şuan

Kardeşim haklısın başından sonuna kadar REHBER ekibi alma meselesi hikaye millet umutlansın oyunu hatırlasın diye öylesine başvurular aldılar.Çogunun Okunmadıgına Yemin bile ederim.Okunsaydı herbirine ctrl+v yapı yollamak yönetime zor gelmezdi...
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön