Gerçek İKV Ve Destek Ekibi Kendini Belli Etti.
- grafikzeydan
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: Gerçek İKV Ve Destek Ekibi Kendini Belli Etti.
Seni eşşekler Kovalasa Azdır Senden Çok Gıcık Alıyorum Velet .

Arkadaşım ,
Şimdi sen problemlerini dile getirmişsin , senin kadar ağır bir şekilde olmasada bende yöneticilere tepkimi veriyorum... Ben birçok millet gördüğüm için bunu yazabiliyorum , bizim insanımıza tehtid vb. işlemez çünkü herzaman hazırlıklıdır. Yönetimin yerinde olsam açıkca seni takmam bile(genelde onların yaptığı bu dur).Eğer bir tepkin varsa bunu şu zamanda şurda yapacam değil , yapıyorumla anlatırsın. 4-5 senedir (ikv forumu açıldığından beri) forumda hep" hesabım çalındı dava açıyorum , davam sonuçlandı ben kazandım" gibi konular açılıyor. Birde Sobee firmasının haksız olduğunu söyleyen arkadaşlar , hakkınızı mahkemede aramayı düşünmedinizmi ? Sen dedin pvp serverları kim çökertti diye , eğer o insanları tanıyorsan yaptıkları legal network saldırısının anca hosting firmaları tarafından lokasyon edilen dedicated sunuculara yapabilirler , TTNET gibi az gelişmiş ama bünyesinde birçok şirket ve güvenlik bağlantıları kullanan bir firmanın sunucularına saldırı yapmaktan bahsediyorsun. Ha , haklısın her kodlamada bir açık vardır. Tek başına bile yapabilirsin , ama yukarıda arkadaşında dediği gibi gerçekten olacakları çok merak ediyorum. Eğer bu yazdıklarımı bilmiyorsan ve inandırıcı gelmiyorsa biraz araştırma yap
İstersen özel mesaj yolu ile banada ulaşabilirsin ancak bir işe girişmeden tekrar tekrar düşün , unutma ne kadar güvenmesemde hala mahkeme diye bir kurum var..
Şimdi sen problemlerini dile getirmişsin , senin kadar ağır bir şekilde olmasada bende yöneticilere tepkimi veriyorum... Ben birçok millet gördüğüm için bunu yazabiliyorum , bizim insanımıza tehtid vb. işlemez çünkü herzaman hazırlıklıdır. Yönetimin yerinde olsam açıkca seni takmam bile(genelde onların yaptığı bu dur).Eğer bir tepkin varsa bunu şu zamanda şurda yapacam değil , yapıyorumla anlatırsın. 4-5 senedir (ikv forumu açıldığından beri) forumda hep" hesabım çalındı dava açıyorum , davam sonuçlandı ben kazandım" gibi konular açılıyor. Birde Sobee firmasının haksız olduğunu söyleyen arkadaşlar , hakkınızı mahkemede aramayı düşünmedinizmi ? Sen dedin pvp serverları kim çökertti diye , eğer o insanları tanıyorsan yaptıkları legal network saldırısının anca hosting firmaları tarafından lokasyon edilen dedicated sunuculara yapabilirler , TTNET gibi az gelişmiş ama bünyesinde birçok şirket ve güvenlik bağlantıları kullanan bir firmanın sunucularına saldırı yapmaktan bahsediyorsun. Ha , haklısın her kodlamada bir açık vardır. Tek başına bile yapabilirsin , ama yukarıda arkadaşında dediği gibi gerçekten olacakları çok merak ediyorum. Eğer bu yazdıklarımı bilmiyorsan ve inandırıcı gelmiyorsa biraz araştırma yap
N’oublie pas d'ou tu viens..
ilginç bir konu buldum sonunda.sıkılmıştım oyundan zaten.biri sinirlenip hacklese diyordum az önce gerçek oldu. takipteyim
(ciddi olarak yazdım)
Hayat tek başına mücadele sanatıdır.
Hiç kimseye güvenme...BEYAZ bir gülün bile , SİYAH gölgesi vardır ...!!!
Emanet edene ihanet, ihanet edene emanet etmem.
Hiç kimseye güvenme...BEYAZ bir gülün bile , SİYAH gölgesi vardır ...!!!
Emanet edene ihanet, ihanet edene emanet etmem.
- grafikzeydan
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
AHAHAHAHAHHA YAZIYI OKUDUMDA
AHAHAH SEN İKV YE NE YAPABİLİRSİNKİ
AHAHHA BİR ARKDAŞIM VAR HACKER KIRAMADIĞI CHAT SİTESİ YOK DEDİM İKV YE BİR EL AT ADAM BİŞEY YAPAMIYOR
İKV ÇOK KORUMALI BİR SİSTEME BAĞLI MAKİNALAR ÇOK GÜÇLÜ SERVERLER SU İLE SOĞUTULUYOR SEN AYIK OL YÖNETİM SANA KAYMASIN 

- fuzulisifa
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
(bknz.: temiz kalp)kargasa yazdı:ilginç bir konu buldum sonunda.sıkılmıştım oyundan zaten.biri sinirlenip hacklese diyordum az önce gerçek oldu. takipteyim(ciddi olarak yazdım)
İKV'NİN BİR DESTAN OLMASINA NE DERSİN?
LİNKE TIKLA
viewtopic.php?t=71530
KUKLACI Fuzuliii
TEŞKİLAT Fuzuli
TILSIM Fuzulişifa
LİNKE TIKLA
viewtopic.php?t=71530
KUKLACI Fuzuliii
TEŞKİLAT Fuzuli
TILSIM Fuzulişifa
Süpersin bak iyi noktaya değindin!!Su soğutma çok önemli onu atlamasınlar arkadaşlar hacklerkengrafikzeydan yazdı:AHAHAHAHAHHA YAZIYI OKUDUMDAAHAHAH SEN İKV YE NE YAPABİLİRSİNKİ
AHAHHA BİR ARKDAŞIM VAR HACKER KIRAMADIĞI CHAT SİTESİ YOK DEDİM İKV YE BİR EL AT ADAM BİŞEY YAPAMIYOR
İKV ÇOK KORUMALI BİR SİSTEME BAĞLI MAKİNALAR ÇOK GÜÇLÜ SERVERLER SU İLE SOĞUTULUYOR SEN AYIK OL YÖNETİM SANA KAYMASIN
Ölümsüz bir aşk için..

Safa Öztürk

Safa Öztürk
-
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of AnatoliA
Merhaba arkadaşlar, böyle birşey olması mümkün değil inanın. İster akrabası ister kendisi destek ekibinde olsun sus veremez. Nedenini de açıklayayım, siz şikayet ettiğinizde panel e ileti gider ve sizin adlarınız şikayet eden ve şikayet edilen şeklinde yazılarınız görüntülenir. Nickler yokdur. Ayrıca destek takımının sorumluları vardır [DES] bu arkadaşlarımızda şikayetleri denetler ve kontrol eder. Yani akraba vesaire işler ile sus almanız mümkün olamaz. Cevapladığım ileti umarım aklınızdaki çelişkilere yanıt olmuştur.
- Raiders OF AnatoliA Teşkilat Sunucu Temsilcisi
Rapismylifee
- www.raidersofanatolia.com
dediklerine katılıyorum ama susturma açılmazsa da bi [İçerik silinmiştir] yapamazsın 
Uygunsuz içerik forum hesabınızı 1 günlüğüne kapatıyorum.
TATLISU
Uygunsuz içerik forum hesabınızı 1 günlüğüne kapatıyorum.
TATLISU
Bak arkadaşım,hadi diyelim bi açık filan buldun sunucuları çökerttin filan.Ki öyle bir şey yapacağına zerre kadar inanmıyorum.Eğer öyle açık filan bulabilseydin şu an o koltuk başında milyarlarla oynuyordun.Eğer böyle bir şey yaptığını varsayarsak olayların nereye varabileceğini düşünebiliyor musun?Türk Telekom'un bünyesinde barındırdığı bir şirkete saldırı yapıp,milyarlık sistemlere zarar vermek ve hiç bir şey olmamış gibi normal hayatına devam etmek o_O
Avanta yaşıyoruz hayatı.
Hacker Okanlığın vakti değil şuan
Kardeşim haklısın başından sonuna kadar REHBER ekibi alma meselesi hikaye millet umutlansın oyunu hatırlasın diye öylesine başvurular aldılar.Çogunun Okunmadıgına Yemin bile ederim.Okunsaydı herbirine ctrl+v yapı yollamak yönetime zor gelmezdi...
Kardeşim haklısın başından sonuna kadar REHBER ekibi alma meselesi hikaye millet umutlansın oyunu hatırlasın diye öylesine başvurular aldılar.Çogunun Okunmadıgına Yemin bile ederim.Okunsaydı herbirine ctrl+v yapı yollamak yönetime zor gelmezdi...
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome