Tamam deneyecem.HeliN yazdı:Lütfen aydınlık yap resimleri artık suratlatı zar zor seciyoruz :roll:
Emeğine sağlık
Yeni çalışmam...
- Sanalkorkun
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
- Lonca: Sanalkorkun
Re: Yeni çalışmam...
Göster
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
HeliN yazdı:Lütfen aydınlık yap resimleri artık suratları zar zor seciyoruz :roll:
Emeğine sağlık

HeliN'e katılıyorum. Biraz daha aydınlık resimler denemelisin; bence.HeliN yazdı:HeliN yazdı:Lütfen aydınlık yap resimleri artık suratları zar zor seciyoruz :roll:
- DerindekiSIR
- Sahaf Yardımcısı
Aydınlık yap diyenlere kesinlikle katılmıyorum kendine has bir tarz ortaya çıkarmışsın tek eksik kompozisyon sorunu ön plandaki figürleri ya sağa yada sola koyuyorsun bana öm atabilirsin bir sonraki çalışmada bide öyle deneyelim.Bu tarz güzel.Her şey parça ele anındığında tamam ama bütüne baktıyımızda olmuyor.Direncin kırılmasın diğerlerinin söylediklerine kulak asma elbetteki tepeye tırmanırken eline bir kaç diken batacak düşeceksin çalılar yolunu kesecek
:arrow: devamm
- JuSTLoV
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Wan Te D
Uzun zamandır bu kanalı gezer ama yporum yapmazdım,ve bir öneride benden olmasını istedim.Geçen süre zarfında birkez daha deyinmiş olduğum renk tonlaması hakkında tekrar tiyo vermeyi düşündüm.CTRL+l ilerenkleri haddinden fazla bozmaktasın her resminde gözüme batan tek şeyer onlar bence soluk rengi biraz Normal renklerini 1.00 oynatarak dene daha iyi şeyler elde ediceğinden eminim.Tavsiye 2 CTRL + m olması lazım bayadır girmiyorm
renk tonlamasını orda 1.00 ayarla ve renklerine elleme yanlrına efect için Brush denersen (kaliteli burshlar)daha güzel resimler elde ediceksin.
Dediğim gibi bu kanalı sadece izliyorum
bazı eserlerin biraz gülünç o tür eserlerden kaçın.
Dediğim gibi bu kanalı sadece izliyorum
JuSTLoV{e}
Kusursuz AŞK

Kusursuz AŞK

- Sanalkorkun
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Sanalkorkun
DerindekiSIR yazdı:Aydınlık yap diyenlere kesinlikle katılmıyorum kendine has bir tarz ortaya çıkarmışsın tek eksik kompozisyon sorunu ön plandaki figürleri ya sağa yada sola koyuyorsun bana öm atabilirsin bir sonraki çalışmada bide öyle deneyelim.Bu tarz güzel.Her şey parça ele anındığında tamam ama bütüne baktıyımızda olmuyor.Direncin kırılmasın diğerlerinin söylediklerine kulak asma elbetteki tepeye tırmanırken eline bir kaç diken batacak düşeceksin çalılar yolunu kesecek:arrow: devamm
JuSTLoV yazdı:Uzun zamandır bu kanalı gezer ama yporum yapmazdım,ve bir öneride benden olmasını istedim.Geçen süre zarfında birkez daha deyinmiş olduğum renk tonlaması hakkında tekrar tiyo vermeyi düşündüm.CTRL+l ilerenkleri haddinden fazla bozmaktasın her resminde gözüme batan tek şeyer onlar bence soluk rengi biraz Normal renklerini 1.00 oynatarak dene daha iyi şeyler elde ediceğinden eminim.Tavsiye 2 CTRL + m olması lazım bayadır girmiyormrenk tonlamasını orda 1.00 ayarla ve renklerine elleme yanlrına efect için Brush denersen (kaliteli burshlar)daha güzel resimler elde ediceksin.
Dediğim gibi bu kanalı sadece izliyorumbazı eserlerin biraz gülünç o tür eserlerden kaçın.
Güzel öneriler gerçektende,ilginiz beni mutlu etti.Herşeyin başı çalışmaktır bunun bilincindeyim,daha iyisini yapmak için uğraş veriyorum.İnşallah daha iyileri gelecektir.
Göster
- izmirliiii
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Güzel olmuş emeğine sağlık.Arka plan uyumu harika.Fakat karakterlerle pek uymamış.Karakterler üzerinde geliştirme yaparsan çok daha iyi sonuçlar elde edebilirsin.
Kabusxwarning (20)