Yeni çalışmam...

İKV ile ilgili ekran görüntüleri, çizim, duvar kağıdı gibi çalışmalarınız
Kullanıcı avatarı
Sanalkorkun
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos
Lonca: Sanalkorkun

Re: Yeni çalışmam...

Mesaj gönderen Sanalkorkun »

HeliN yazdı:Lütfen aydınlık yap resimleri artık suratlatı zar zor seciyoruz :roll:

Emeğine sağlık
Tamam deneyecem. :)
Göster
Resim
DUVAR KAĞIDI KATEGORİSİ:
1. Sancak - Sanalkorkun - Cehennem
HeliN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen HeliN »

HeliN yazdı:Lütfen aydınlık yap resimleri artık suratları zar zor seciyoruz :roll:

Emeğine sağlık
Resim
Kullanıcı avatarı
Locus
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Locus »

HeliN yazdı:
HeliN yazdı:Lütfen aydınlık yap resimleri artık suratları zar zor seciyoruz :roll:
HeliN'e katılıyorum. Biraz daha aydınlık resimler denemelisin; bence.
Kullanıcı avatarı
DerindekiSIR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen DerindekiSIR »

Aydınlık yap diyenlere kesinlikle katılmıyorum kendine has bir tarz ortaya çıkarmışsın tek eksik kompozisyon sorunu ön plandaki figürleri ya sağa yada sola koyuyorsun bana öm atabilirsin bir sonraki çalışmada bide öyle deneyelim.Bu tarz güzel.Her şey parça ele anındığında tamam ama bütüne baktıyımızda olmuyor.Direncin kırılmasın diğerlerinin söylediklerine kulak asma elbetteki tepeye tırmanırken eline bir kaç diken batacak düşeceksin çalılar yolunu kesecek :) :arrow: devamm
Kullanıcı avatarı
JuSTLoV
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Wan Te D

Mesaj gönderen JuSTLoV »

Uzun zamandır bu kanalı gezer ama yporum yapmazdım,ve bir öneride benden olmasını istedim.Geçen süre zarfında birkez daha deyinmiş olduğum renk tonlaması hakkında tekrar tiyo vermeyi düşündüm.CTRL+l ilerenkleri haddinden fazla bozmaktasın her resminde gözüme batan tek şeyer onlar bence soluk rengi biraz Normal renklerini 1.00 oynatarak dene daha iyi şeyler elde ediceğinden eminim.Tavsiye 2 CTRL + m olması lazım bayadır girmiyorm :) renk tonlamasını orda 1.00 ayarla ve renklerine elleme yanlrına efect için Brush denersen (kaliteli burshlar)daha güzel resimler elde ediceksin.

Dediğim gibi bu kanalı sadece izliyorum :) bazı eserlerin biraz gülünç o tür eserlerden kaçın.
JuSTLoV{e}
Kusursuz AŞK

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Sanalkorkun
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Karaköy
Lonca: Sanalkorkun

Mesaj gönderen Sanalkorkun »

DerindekiSIR yazdı:Aydınlık yap diyenlere kesinlikle katılmıyorum kendine has bir tarz ortaya çıkarmışsın tek eksik kompozisyon sorunu ön plandaki figürleri ya sağa yada sola koyuyorsun bana öm atabilirsin bir sonraki çalışmada bide öyle deneyelim.Bu tarz güzel.Her şey parça ele anındığında tamam ama bütüne baktıyımızda olmuyor.Direncin kırılmasın diğerlerinin söylediklerine kulak asma elbetteki tepeye tırmanırken eline bir kaç diken batacak düşeceksin çalılar yolunu kesecek :) :arrow: devamm
JuSTLoV yazdı:Uzun zamandır bu kanalı gezer ama yporum yapmazdım,ve bir öneride benden olmasını istedim.Geçen süre zarfında birkez daha deyinmiş olduğum renk tonlaması hakkında tekrar tiyo vermeyi düşündüm.CTRL+l ilerenkleri haddinden fazla bozmaktasın her resminde gözüme batan tek şeyer onlar bence soluk rengi biraz Normal renklerini 1.00 oynatarak dene daha iyi şeyler elde ediceğinden eminim.Tavsiye 2 CTRL + m olması lazım bayadır girmiyorm :) renk tonlamasını orda 1.00 ayarla ve renklerine elleme yanlrına efect için Brush denersen (kaliteli burshlar)daha güzel resimler elde ediceksin.

Dediğim gibi bu kanalı sadece izliyorum :) bazı eserlerin biraz gülünç o tür eserlerden kaçın.

Güzel öneriler gerçektende,ilginiz beni mutlu etti.Herşeyin başı çalışmaktır bunun bilincindeyim,daha iyisini yapmak için uğraş veriyorum.İnşallah daha iyileri gelecektir.
Göster
Resim
DUVAR KAĞIDI KATEGORİSİ:
1. Sancak - Sanalkorkun - Cehennem
Kullanıcı avatarı
izmirliiii
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen izmirliiii »

Güzel olmuş emeğine sağlık.Arka plan uyumu harika.Fakat karakterlerle pek uymamış.Karakterler üzerinde geliştirme yaparsan çok daha iyi sonuçlar elde edebilirsin.
Kabusxwarning (20) ;)

“Görseller” sayfasına dön