Yeni çalışmam...
- Sanalkorkun
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
- Lonca: Sanalkorkun
Yeni çalışmam...
Umarım beğenirsiniz...Fazla üzerinde duramadım zamanım kısıtlıydı biraz...Can sıkıntısından yapılmış bir çalışma diyelim...İyi , kötü ve önerilere açık bir resimdir. :?

Göster
Re: Yeni çalışmam...
yaw bende hiç bi resim açılmıyor
:?

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
İyi ve kötü yorumlara açığım demişsin. O yüzden kırılmaca darılmaca yok.Senin yaptığın doğru dzgün hiç bi resim görmedim biLader. Senin yaptığın resimlere bakınca kusasım geliyor. Biraz daha geliştir bence bu iŞi . YaDa yapamıyosan bıRak gitsin. hiç yapma daha iYi.
dediğim gibi kırılmaca darılmaca yok. iyi akşamlar
harfiyen katılıorum...Lavender yazdı:İyi ve kötü yorumlara açığım demişsin. O yüzden kırılmaca darılmaca yok.Senin yaptığın doğru dzgün hiç bi resim görmedim biLader. Senin yaptığın resimlere bakınca kusasım geliyor. Biraz daha geliştir bence bu iŞi . YaDa yapamıyosan bıRak gitsin. hiç yapma daha iYi.

- TwiLiGhTxxNoNaMe
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Güzel olmuş tebrikler.. fakat az daha aydınlık resimler yaparsan dahada güzel olacağına inanıyorum..
________________________________________________________________________________________________________

________________________________________________________________________________________________________

Çalışman güzel olmuş kardeşim Yanlız siyah tonunu biraz daha açsaydın resim aydınlık olurdu gibime geliyor

''Ne Mutlu TÜRKÜMDiyene!''

' Hayati '
Arka plan tek kelime ile harika...Çok beğendim arka planda ki ışıklandırmayı ve renk dizaynını..Karakterler ile uyuşmuş mu diye sorarsan,bence uyuşmamış.Karakterler ile arka planın renk tonunu uydurmayı dene daha iyi bir resim ortaya çıkaracaksın...Fakat dediği.m gibi son 2-3 resimde gördüğüm kadarıyla yeni bir "tarz" yapmışsın özellikle arka plan ile ilgili çok başarılı buldum seni fakat dediğim gibi karakterlerle biraz daha oynamanı öneririm.
İyi çalışmalar.
İyi çalışmalar.

Sen bunun bitanesini yapsanaLavender yazdı:İyi ve kötü yorumlara açığım demişsin. O yüzden kırılmaca darılmaca yok.Senin yaptığın doğru dzgün hiç bi resim görmedim biLader. Senin yaptığın resimlere bakınca kusasım geliyor. Biraz daha geliştir bence bu iŞi . YaDa yapamıyosan bıRak gitsin. hiç yapma daha iYi.
- Sanalkorkun
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Sanalkorkun
Yorumlarınız için teşekkürler...Kişiye özel bir açıklama yapmam hiç bir zaman...Zaten gereksiz bir yorum olarak gördüm bazı yorumları...Resmi eleştirilecek noktalarını söyleyin demiştim.Resmi bırak git demeni söylememiştim.
Neyse o kadar da değerli veya önemli bir yorum değildi Lavendar ın yorumu benim için...Hayal ve Redbull önerileriniz için teşekkürler dikkate alacağım...Daha iyisi gelecektir...
Hadi kolay gelsin.
Neyse o kadar da değerli veya önemli bir yorum değildi Lavendar ın yorumu benim için...Hayal ve Redbull önerileriniz için teşekkürler dikkate alacağım...Daha iyisi gelecektir...
Hadi kolay gelsin.
Göster
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Lütfen aydınlık yap resimleri artık suratlatı zar zor seciyoruz :roll:
Emeğine sağlık
Emeğine sağlık