CANBAZZ HIRSIZDIR

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
aqsicocuq
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: CANBAZZ HIRSIZDIR

Mesaj gönderen aqsicocuq »

senin inanıp inanmaman beni ilqilendirmesz
Savascixhalill
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Savascixhalill »

senin inanıp inanmaman beni ilqilendirmesz
bak bu tek senin için geçerli deil tüm herkes için geçerli bu konu simdi boş bir konu kanıtı olsa boşlugu gider =) eyer böyle bişey olduysa ben serkanla konusucam birde söylemesi ayıptır hangi itemin çalındıysa yazarmısın bu arada bir ders almısındır umarım alısveris konusunda bidahaki sefere daha dikkatli ol ;)
Kullanıcı avatarı
aqsicocuq
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen aqsicocuq »

item deqil paramı caldı sn sor sana anlatsın ne kadar doqru alatırsa
Kullanıcı avatarı
Karakalpakxselok
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Karakalpakxselok »

EVET CANBAZZ HIRSIZ KENDİSİNİN Smlak Diye 1 Charı war Ondan PLus Satıyor Bugün 5.5 m mi aldı PLus e-Pin wericem Diye wermedi ... Dikkatinize
Géçici Hévés DéqiL Hakédene NéFés oLurum
öLméq Sorun DéqiL KéFén TaRzımız DéqiL.
KarakaLpakxselok SaygılarımLa :)
Savascixhalill
Cin Avcısı
Cin Avcısı

EVET CANBAZZ HIRSIZ KENDİSİNİN Smlak Diye 1 Charı war Ondan PLus Satıyor Bugün 5.5 m mi aldı PLus e-Pin wericem Diye wermedi ... Dikkatinize

smlak die bir char duydum 39 lvllerde çalıntı bir chardı çalıntı demiyelimde satılmıs bir chardı charın sahibi canbazz deildi yanılmıyorsam itemlerini baska chara aktarırken gördüm belki karıstırıyorda olabilirim ama dün gibi hatırlıyorumda diyebilirim olayı bence canbazz yapmadı bu işin içinde baska bişe var arastırıcam ...
Kullanıcı avatarı
fenerli73
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen fenerli73 »

Lan aLLahTan kork Adi #@!? İki Üç Salak Hırsız DEdi Diye Hırsız çıkTık yaaa Kanıtın vaRsa söyLe . Nedensen bu Tür şeyLer hep KanıtSın oLuyo ZaLimkader misin neSin senLe bi yerinden uydurma Lan Şu zaman Kadar ePin Satmadım SAtmamDa ALLahTan korkun Biraz inSan da ALLah korKusu oLur BİLip biLmeden suç AtMaz.Diqer dünyada HepinizDen haKKımı aLcam
Resim

Canbazz 49
Lanetlixzebani 40

Resim
Kullanıcı avatarı
fenerli73
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Pardon [ Zalimfelek/Dragayxoguz ] Bu LafLarım senin içinDe qeçerLi
Resim

Canbazz 49
Lanetlixzebani 40

Resim
Kullanıcı avatarı
fenerli73
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

HaLiL kardeŞim Eyw . Bu arada Hay ben Bu smLak ın... töbe töbe bi defa insaNLık eTTim adam tanımam etmem aktarım yaparmsın dedi insanlık ettim hay etmez oLAydın adam 1 numaraLı hırsızmış. Benim onLa bi aLAkam yokTur sadece Ben ona Bİr kere aKtarım yapmakTa Yardımcı oLun OyunA sorAbiLirsiniz FistanbuL du qALiba yanLIş hatırLamıyorSam o kardeşim benLe yakLAşık 50m e YAkın aKtarım Yaptı sorun bAkıyım qöz dikMişmiyim iTemLEribne Hadda verirKende sen bana ne verdin diye sorarım başKAsına vermiyim iTEmi diYe Benim Tek LaFım Bana iFtira aTanLAr aLLahtan buLsun başKa bişi demiYom Ben
Resim

Canbazz 49
Lanetlixzebani 40

Resim
Savascixhalill
Cin Avcısı
Cin Avcısı

anlamıstım saten senin hırsızlık yapmayacagına bu konuyu açan her kimse suanda akradsima iftira atmakta bulunuyor :evil: elinde kanıt olsaydı işler degisirdi birde diyor kaç paran çalındı dedim param deil itemim çalındı git ona sor neyim çalındıysa dio :evil: :evil: :evil: smlak charı kaçak bir char yani gerçek sahibi yok içinde belki sifresini 1den fazla kişi biliyordur bu konu kanıtsız oldugu için boşdur ve pis iftira atılmıstır konu kilit .
Kullanıcı avatarı
fenerli73
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

bu bir dqiL iki deqiL kardeşim yaa ne ARtık sus sus sus Bi yere kadar aRtık ama ßen büyük Beddua eDDim bana ifTira aTanLarın aLLah beLAsını verSin
Resim

Canbazz 49
Lanetlixzebani 40

Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön