CANBAZZ HIRSIZDIR
- aqsicocuq
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: CANBAZZ HIRSIZDIR
senin inanıp inanmaman beni ilqilendirmesz
-
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
bak bu tek senin için geçerli deil tüm herkes için geçerli bu konu simdi boş bir konu kanıtı olsa boşlugu gidersenin inanıp inanmaman beni ilqilendirmesz
- aqsicocuq
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
item deqil paramı caldı sn sor sana anlatsın ne kadar doqru alatırsa
- Karakalpakxselok
- Salgın Koruyucusu
EVET CANBAZZ HIRSIZ KENDİSİNİN Smlak Diye 1 Charı war Ondan PLus Satıyor Bugün 5.5 m mi aldı PLus e-Pin wericem Diye wermedi ... Dikkatinize
Géçici Hévés DéqiL Hakédene NéFés oLurum
öLméq Sorun DéqiL KéFén TaRzımız DéqiL.
KarakaLpakxselok SaygılarımLa
öLméq Sorun DéqiL KéFén TaRzımız DéqiL.
KarakaLpakxselok SaygılarımLa
-
- Cin Avcısı
EVET CANBAZZ HIRSIZ KENDİSİNİN Smlak Diye 1 Charı war Ondan PLus Satıyor Bugün 5.5 m mi aldı PLus e-Pin wericem Diye wermedi ... Dikkatinize
smlak die bir char duydum 39 lvllerde çalıntı bir chardı çalıntı demiyelimde satılmıs bir chardı charın sahibi canbazz deildi yanılmıyorsam itemlerini baska chara aktarırken gördüm belki karıstırıyorda olabilirim ama dün gibi hatırlıyorumda diyebilirim olayı bence canbazz yapmadı bu işin içinde baska bişe var arastırıcam ...
Lan aLLahTan kork Adi #@!? İki Üç Salak Hırsız DEdi Diye Hırsız çıkTık yaaa Kanıtın vaRsa söyLe . Nedensen bu Tür şeyLer hep KanıtSın oLuyo ZaLimkader misin neSin senLe bi yerinden uydurma Lan Şu zaman Kadar ePin Satmadım SAtmamDa ALLahTan korkun Biraz inSan da ALLah korKusu oLur BİLip biLmeden suç AtMaz.Diqer dünyada HepinizDen haKKımı aLcam

Canbazz 49
Lanetlixzebani 40

Pardon [ Zalimfelek/Dragayxoguz ] Bu LafLarım senin içinDe qeçerLi

Canbazz 49
Lanetlixzebani 40

HaLiL kardeŞim Eyw . Bu arada Hay ben Bu smLak ın... töbe töbe bi defa insaNLık eTTim adam tanımam etmem aktarım yaparmsın dedi insanlık ettim hay etmez oLAydın adam 1 numaraLı hırsızmış. Benim onLa bi aLAkam yokTur sadece Ben ona Bİr kere aKtarım yapmakTa Yardımcı oLun OyunA sorAbiLirsiniz FistanbuL du qALiba yanLIş hatırLamıyorSam o kardeşim benLe yakLAşık 50m e YAkın aKtarım Yaptı sorun bAkıyım qöz dikMişmiyim iTemLEribne Hadda verirKende sen bana ne verdin diye sorarım başKAsına vermiyim iTEmi diYe Benim Tek LaFım Bana iFtira aTanLAr aLLahtan buLsun başKa bişi demiYom Ben

Canbazz 49
Lanetlixzebani 40

-
- Cin Avcısı
anlamıstım saten senin hırsızlık yapmayacagına bu konuyu açan her kimse suanda akradsima iftira atmakta bulunuyor :evil: elinde kanıt olsaydı işler degisirdi birde diyor kaç paran çalındı dedim param deil itemim çalındı git ona sor neyim çalındıysa dio :evil: :evil: :evil: smlak charı kaçak bir char yani gerçek sahibi yok içinde belki sifresini 1den fazla kişi biliyordur bu konu kanıtsız oldugu için boşdur ve pis iftira atılmıstır konu kilit .
bu bir dqiL iki deqiL kardeşim yaa ne ARtık sus sus sus Bi yere kadar aRtık ama ßen büyük Beddua eDDim bana ifTira aTanLarın aLLah beLAsını verSin

Canbazz 49
Lanetlixzebani 40