CANBAZZ HIRSIZDIR
- aqsicocuq
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
CANBAZZ HIRSIZDIR
beyler canbazz adlı kullanıcı hırsızdır lütfen onla alışveriş yapmayın gördüqünüz yerde yasaklılalara ekleyin benim paramı caldı sizde dikkat edin
- freze61
- Teşkilat Neferi
Re: CANBAZZ HIRSIZDIR
vallaha hırsızmı bilemem ama daha bu sabah kendisi ile bölgeden tartışma yaşandı herkezle tartıştı ver herkez kendisini yasakladı bunu söylemek istedim
ReVeNGeoFaGeE(Ecel Getiren)
Revengeofage
ReVeNGeoFHaMSi(Ejder Asa)
Revengeofage
ReVeNGeoFHaMSi(Ejder Asa)
- aqsicocuq
- Şarapçı'nın Sırdaşı
wll cok iyi oldu bu haber cok serefsiz biri o tekrar qörenlern yasaklamasının rica ediyorum bu ve bunun qbi oyuncular yüzünden ikv nin kalitesi düşüyor...
Arkdaşlar Cambazz arkdaşımın hırsız olduguna yada olmadıgına karşın bir yorumum Olmuyacak yalnız Epin satıyorum diye para çalmaya kalktıgından bilgim var
Lütfen böyle şeylere aldanmayın İyi forumlar
~~BEKLENEN GÜN GELECEKSE ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR~~~
Zalimfelek Dragayxoğuz Tuvaletkağıdı
Zalimfelek Dragayxoğuz Tuvaletkağıdı
-
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
wll cok iyi oldu bu haber cok serefsiz biri o tekrar qörenlern yasaklamasının rica ediyorum bu ve bunun qbi oyuncular yüzünden ikv nin kalitesi düşüyor...
Hayır canbaz yapmaz hım birde canbazın hırsız olduguna süphen var ama sadice kendi aranda var neden foto koymuyorsun ? çekmediysen eyer bu konu tamamen gereksizdir .
Merhabalar
Kanıtınız/yeterli kanıtınız olmadan boyle bir suclamada bulunmak haksizliktir.
Yeterli derecedeki kaniti ikvdestek'e gonderdiginiz takdirde gerekli islemler yapilacaktir.
Kanıtınız/yeterli kanıtınız olmadan boyle bir suclamada bulunmak haksizliktir.
Yeterli derecedeki kaniti ikvdestek'e gonderdiginiz takdirde gerekli islemler yapilacaktir.
- aqsicocuq
- Şarapçı'nın Sırdaşı
bana inanmayan arkadaşlar canbazz a qitsin sorsun oda ben hırsızlık yaomadım diyosa zaten benin başka diyecek lafım yok bi daha açmam böyle konular ha bu arada apin satarken para çalan ben deqil canbazz dır lütfen böyle iftiralar atmayın
-
- Cin Avcısı
''birdk epin satarken para çalan ben deil o '' demissin oyun içi e pin satmak yasaktır yasak oldugu halde bunu yaparsanız tabiki adamda epin olmadıgı halde paranı çalıcaktır lütfen kardeş foton varsa fotoyla gel ugrastırma inanmak /inanmamakla alakası yok kanıt bul bize
benim düsüncem ise canbazz asla hırsızlık yapmaz ben böyle bilirim ...
- aqsicocuq
- Şarapçı'nın Sırdaşı
kardeş ben bişey demiyorum qit sor canbazz a oda ben hırsızlık yapmadım diyorsa zaten benim ona yada bu olaya söyleyecek başka lafım yok
-
- Cin Avcısı
kardeş ben bişey demiyorum qit sor canbazz a oda ben hırsızlık yapmadım diyorsa zaten benim ona yada bu olaya söyleyecek başka lafım yok
tamam sorucam ama yinede inanmıcam elimde kanıt görmedigim için ...