On numero xDTAYFA yazdı:Yahu siz bu müptezele ne takılıyorsunuz :lol: Bırakın debelenip dursun![]()
Yasınım oyuna gel az em atak
On numero xDTAYFA yazdı:Yahu siz bu müptezele ne takılıyorsunuz :lol: Bırakın debelenip dursun![]()
Ah bide anlasaKaraxbyturk yazdı:ben onu bunu bılmem de bu konun basında verılen linke gırdım nocomment birsey yazmıs adam kel laf oturtmus haa
kıme gıttıyse bu laflar cok fane kapak olmus
4- Açmış olduğunuz konunun içeriği '' İtle uğraşacak vaktim oLsaydı... veteriner olur, seni tedavi ederdim.'' siz buna konumu diyorsunuz ? GM nin sözleri
SeraxsTyLe yazdı:Ah bide anlasaKaraxbyturk yazdı:ben onu bunu bılmem de bu konun basında verılen linke gırdım nocomment birsey yazmıs adam kel laf oturtmus haa
kıme gıttıyse bu laflar cok fane kapak olmus
4- Açmış olduğunuz konunun içeriği '' İtle uğraşacak vaktim oLsaydı... veteriner olur, seni tedavi ederdim.'' siz buna konumu diyorsunuz ? GM nin sözleriKöşk'ün Yüzde 70 bu ve yanındaki yandaşlarına düşman kendi klanındaki adamlar bile :lol:
Forumda mesajlarını aratın Yarısından fazlası tartışma niteliği taşıyor... İlk Hesabı Sazobali acaba neden kapatılmış bi sorun ? Geçmişinden haberi yok Onuda bırakın Uyarısı var bu hesapda da demekki Hırlı birşey değil havlayıp duruyorAma unutuyor ki ne kadar debelensede kuyruguna ulaşamaz. Minaresiz kubbe olmaz buda istisna işte.
Kimsenin bu şahısa ve yandaşı CELLADIM (DEMORII) ye yanıt vermemesi. Yılanın başı bellide kuyruklar kim ona bakıyoruz. Domuzların duş aldığı yerden kurtulmaya çalişşalar birde ? Bana Anti Tezleriniz değil geçerli TEZleriniz lazım...
Debelensin dursunlar Plus alıp klandan Hırsız yazsın umrumda mi sanıyor ? Kim takar onun o yazısını ? Ona göre saten kim hırsız değil ki yakında Sobee Yönetiminede Haklarımı çaldi diye mail atarAdli dengesi pek yerinde değil :lol: Ne klanlarında ne başka yerde adını kirletim mi hayır kendisi bişeyler çıkarıp kendini kriletiyor farkında değil. Reel'de sizin gibiler çok gelip geçiyor diyor acaba ne işle meşgulsun GÜmrükde Zabıt mısın ? Herşeyi kabullene bildigin gibi bizim varılıgımızda seninde olamiyacagını kabullenebilsen :lol: Burada söyleyebildigi birçok cümleyi bide karşımıza geçip sarf edebilse madalya takardım
Arkama dönüp bakmamışımdır bakmamda bundan Sonra yorum gibi bişey beklersen AVUCUNU açar Dilini Gotürürü yalarsın
Dalgasız denize herkez kaptal şekerim.
SAZOBALII yazdı:
cemal senin tek sorunun ne biliyormusun sana tek laf etmeme rağmen selam dahi vermediğim halde kalkıpta burada laf atıp birşeyler ispatlamaya çalışman loncandaki nergizin benim ile alıp veremediği neyse bilmiyorum önemide yok kız arkadaşın olabilir belkide ona kendini ispatlama çabasındasındır...Sana oyunda selamım yok, seninle oyunda ufak bir münakaşam yok.
TAYFA yazdı:SAZOBALII yazdı:
cemal senin tek sorunun ne biliyormusun sana tek laf etmeme rağmen selam dahi vermediğim halde kalkıpta burada laf atıp birşeyler ispatlamaya çalışman loncandaki nergizin benim ile alıp veremediği neyse bilmiyorum önemide yok kız arkadaşın olabilir belkide ona kendini ispatlama çabasındasındır...Sana oyunda selamım yok, seninle oyunda ufak bir münakaşam yok.
Derdimi mi bilmek istiyorsun ? Afika-yı Ala-i Arat'da bir "Sayyad" misali nokta atışı yapmak derdim![]()
Açtığımız her konuya avare avare yorumlar yazacaksın, insanlara haksız suçlamalarda bulunacaksın, tüm bunları yaparken de yapmadığın haysiyetsizlik kalmayacak. Sonra Cemal'in sorununu kendince tahmin edeceksinSen önce dostlarımın ayakları altından çekilmelisin :lol:
Ben bir Cemâl'im gören insana
Görmez ise neyleyim afikaya
Selam etmen için ol önce Âdemoğlu
Adem içinde benzersin "Hayevana"