Merhabalar foruma 1 2 aylık bir ara verdim arada girip konuları gözden geçiriyordum ...
Aslında böyle bi konu geregini duymazdım ama resimler siliniyor bu resimleri forumdan kolayca alabilirim diye düşündüm. Bazı konularda da bilginiz olsun istedim.
Nocomment İle hiç bir alakam olmadıgını umarım birçok kişi biliyordum ama bu arkadaş elementleri nereden tasarliyor anlamış değilim. Nocomment Antalya'dan olabilir Birçok kullanıcı var onun gibi antalya'da olan Sanki oyunda Bir tek GM var üzerine oynamaya çalişiyorsunuz ?
Ben kimseyi ne bi zan nede başka birşey altında birakmam.
Kendi pislikleride kendileri boğulsun derim kenara çekilirim. Ama gördügüm kadariyla Benim Adımdan başkalarının adı karalanıyor...
Önce iftira attilar attiklariyla kendilerine bulaşmaları bir oldu... Sarkık Diyorlar'dı bu Sarkık Kadim'i kaçirmiş ben Seraxs'ım Demiş Uqalaxunruly tastiklemiş Güvenip çar verdigim adam beni Hırsız yapmaya kalktı ? Ondan sonra Özrü bile çok gördü...
EsinTi yazdı:Ama megerki bırısınden ögrendım '' Sarkık'' denilen kişi Serdar deilmiş Adı apo 'ymuş.. Bunu olaydan sonra ögrendım .. Lütfen hakkımda yalan yanlış şeyler söylemeyin ;)
GM'ler Seraxs'ın görevini yapıyor destek çıkıyor gibi söylentiler dolanıyormuş birde. Madem ki böyle bir tez var o zaman ben neden GM veya Bir yetkili değilim ? Madem böyle birşey var o zaman bu oyunda neden hala online'm ?
Asıl bomba burada Üstüme oynayan Sazobali ve yanında gezdirdigi bazı şahışlar..
Yazılarını iyi okuyun üstü kapalı GM'lerden bahsediyor Acaba neden bahsediyor GM ' ler ile tatsız bir olayı mı var ?
Romayıda ben yaktım bunlarıda ben yakım . İkv geri sarsa serdar der bunlar .Alayı çoluk çocuk bir laflar ediyorlar bunda kendimi gülmemek için zor tutuyorum benim soytarılarım ya arada bir kralı güldürüyorlar Serdarım sen takma bunları seni zaten bilen biliyor kib yavru .
Keşke böyle şeyler hiç yaşanmasa, yanlış anlaşılmalar olmasa.Köşk şuan o kadar batak bir durumda ki . Herkes birbirine cephe almış.Kimi zaman bir dostumun 'Düşmanım' dediği başka bir dostum çıkıyor,arada kaldığım da oluyor.Nocomment'in yardım etme olayları atıldı bi ara ortaya ama , esasında ilgisi yok.Hatta bu konuda Nocomment'in üstünede gidildi ,bu talihsiz olaydan o da nasibini aldı.Ne diyelim ,sonumuz hayır olsun.İnşallah yaşanmaz böyle bir olay bir daha.
SeraxsTyLe yazdı:Merhabalar foruma 1 2 aylık bir ara verdim arada girip konuları gözden geçiriyordum ...
Aslında böyle bi konu geregini duymazdım ama resimler siliniyor bu resimleri forumdan kolayca alabilirim diye düşündüm. Bazı konularda da bilginiz olsun istedim.
Nocomment İle hiç bir alakam olmadıgını umarım birçok kişi biliyordum ama bu arkadaş elementleri nereden tasarliyor anlamış değilim. Nocomment Antalya'dan olabilir Birçok kullanıcı var onun gibi antalya'da olan Sanki oyunda Bir tek GM var üzerine oynamaya çalişiyorsunuz ?
Ben kimseyi ne bi zan nede başka birşey altında birakmam.
Kendi pislikleride kendileri boğulsun derim kenara çekilirim. Ama gördügüm kadariyla Benim Adımdan başkalarının adı karalanıyor...
Önce iftira attilar attiklariyla kendilerine bulaşmaları bir oldu... Sarkık Diyorlar'dı bu Sarkık Kadim'i kaçirmiş ben Seraxs'ım Demiş Uqalaxunruly tastiklemiş Güvenip çar verdigim adam beni Hırsız yapmaya kalktı ? Ondan sonra Özrü bile çok gördü...
EsinTi yazdı:Ama megerki bırısınden ögrendım '' Sarkık'' denilen kişi Serdar deilmiş Adı apo 'ymuş.. Bunu olaydan sonra ögrendım .. Lütfen hakkımda yalan yanlış şeyler söylemeyin ;)
GM'ler Seraxs'ın görevini yapıyor destek çıkıyor gibi söylentiler dolanıyormuş birde. Madem ki böyle bir tez var o zaman ben neden GM veya Bir yetkili değilim ? Madem böyle birşey var o zaman bu oyunda neden hala online'm ?
Asıl bomba burada Üstüme oynayan Sazobali ve yanında gezdirdigi bazı şahışlar..
Yazılarını iyi okuyun üstü kapalı GM'lerden bahsediyor Acaba neden bahsediyor GM ' ler ile tatsız bir olayı mı var ?
Dalgasız denizde herkes kaptan ...
Küçük ayrıntı peşinde koşmayın [/b][/color]
Jujum takma kafana seni biLen biliyor zaten.. Adamlar anca klandan artislik tasliyor plusu olunca eee ne yapsinlar adamlar mutlaka birilerine camur atmalari gerekiyor ki onlarda bir yerde adlarini duyurmaya calisiyor iste bilmem anlata bildimmi;)
ßasiTLEr iftira EdeR ! / AcizLeR ŞikayeT EdeR.! / AsiLLEr De İdare EdeR..
HER TÜRLÜ SORU GÖRÜŞ VE ŞİKAYETLERİNİZ İÇİN /b]ikvtayfa@hotmail.com
Hiç bir GM nin adını vermedim...Hatta GM olduğundan dahi bahsetmedim.Sadece sen ve bir kişi ile ilgili Dinamit etkisi yaratacak mailler yolluyacam dedim onu neden eklemedin. Ben yazdığın yazılara dair hiç bir kelime sarfetmedim...Kullandığm cümleler resimlerde net zaten. Az kafası çalışan adam ne demek istediğimi anlar. Bunları sarfeden sensin altında bir gerçeklik payı aramak gerekir mi? / gerekmez mi? bilinmez.
Attığın iftiranın resmini neden eklemedin.
Kılıfına uydurup burada reklam yapma.Okadar laf ediyorsunuz ama oyuncağı elinden alınmış çocuklar gibi kendimi savunma amaçlı konu açmış mıyım foruma ? Bana bunu dediler bana bunu ettiler diye ? Az çocukluğunuzdan sıyrılıpta gelin karşıma. Böyle herseferinde mahallede arkadaşından dayak yemiş çocuğun annesine arkadaşını şikayet edişi gibi kullanmayın forumu.
HeadbangersBall yazdı:Bunlar Zaten Önüne Geleni Serdar Zannediyor
Tartıştığım karakter girdiğimde Sazobali hırsız diyordu...Bende o sırada Kankalarxbüyücü isimli karakterimdeydim. Ne büyük bir iz bırakmışım ne büyük işler yapmışım ki bu çocuklar ben oyunda yokken dahi hakkımda iftira atıyorlar... Her iftiranın altında iyileri kapatma isteği vardır.
Daha dakikalar önce aldığım bilgiyle üzerine gideceğimi bildirdim sadece kendisine.Farkındaysan forum hesabı
Sera(y)'nin resimlerdeki karakter benim değil demiyor zaten.
AncyraTR yazdı:Yapılcak Yek Şey Var Bunları Bi Arsada Toplayacaksın;
Üstüne Benzin Döküp Yakıcaksın, Tabi Benzin Parasına Yazık . . .
Lüzumsuz Yerde Lüzumsuzca Konusan Kendini Bilmez İbiş Bunlar .
Dediğin Gibi Fazla Ayrıntıya Gerek Yok Aynaya Bakıp Gülsünler
Ateşi nasıl olurda yakmayı düşünürsün...Senin zekan hakkında yorum yapmışlardı da yok yasin zekidir demiştim :mrgreen: ama görüyorum ki zeki ile yasin gerçektende farklı kişiler...
Milletin eline kalem verdik; "Şekil çizmeye başladılar".Ama unuttukları birşey var; "Silgi hala bizim elimizde".
İyi Forumlar.
Sazobali
Kankalarxbüyücü
Kankalarxbxex
Olay bir değil bu sadece bir örnektir bu ve bunun yancıları oyunda olduğu sürece bu tür dengesizlikler olacaktır bunun önüne geçilmesi malesef imkansız okadar incinmişler ki soluğu GM de almışlar her neyse bunlara laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zordur. iyi forumlar.
Dün balıktaydık arkadaşlarla sazan avladık
AncyraTR yazdı:Yapılcak Yek Şey Var Bunları Bi Arsada Toplayacaksın;
Üstüne Benzin Döküp Yakıcaksın, Tabi Benzin Parasına Yazık . . .
Lüzumsuz Yerde Lüzumsuzca Konusan Kendini Bilmez İbiş Bunlar .
Dediğin Gibi Fazla Ayrıntıya Gerek Yok Aynaya Bakıp Gülsünler
Ateşi nasıl olurda yakmayı düşünürsün...Senin zekan hakkında yorum yapmışlardı da yok yasin zekidir demiştim :mrgreen: ama görüyorum ki zeki ile yasin gerçektende farklı kişiler...
Ateşi Yakmak Yerine Söndürmeye Ne Dersin 2 Su Serptimi Ortada ne Ateş Kalır nede Köz
Merak Edip O Bedeninden Küçük KAfanı Bu İşler İçin Yorma Sonra Yoracak Bir Şey Bulamazsın
Sen Benim Zekiliğim Hakkında Ne Biliyorsun ki Yorum Yapma Kapasitesine Sahip Oluyorsun Anlamadım
Ama Anladığım Tek Şey Var Sen, Benim İçin Oyunda Olan Küçük Bir Meselesin Em'den Kaçan Bir Kişi Gibi.
Sahipsiz vatanın batması haktır,sen sahip çıkarsan bu vatan batmayacaktır..!
Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır,uğrunda ölen varsa o toprak vatandır!