Sıradan Bir Olay Nasıl büyütülür ?

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
FianxLeewoht
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: Sıradan Bir Olay Nasıl büyütülür ?

Mesaj gönderen FianxLeewoht »

TAYFA yazdı:Yahu siz bu müptezele ne takılıyorsunuz :lol: Bırakın debelenip dursun :D
On numero xD

Yasınım oyuna gel az em atak :p
''Karbon Kağıdı Değil Yaratıcı Ol ''

Resim

FianxLeewoht
Kullanıcı avatarı
SAZOBALII
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen SAZOBALII »

Yazdığım yorum yasinde bir sersemlik etkisi yaratacaktı biliyordum.Eminim ki bu yazan Engin mi ? diye kendisine sordu.Günde siz gibi binlercesi ile uğraşmak tabikide bir deneyim kazandırıyor bana.Ben hergün sizin gibilerden senin bu tehtidlerine benzerlerini alıyorum.Ama onlarınkisi biraz daha yasal.
Sen kimsinki beni yakmakla tehtid ediyorsun.
Sen kimsinki beni söndürmekle tehtid ediyosun.
Sen ne söylediğini ne söylemek istediğini bilmiyen birisin.

cemal senin tek sorunun ne biliyormusun sana tek laf etmeme rağmen selam dahi vermediğim halde kalkıpta burada laf atıp birşeyler ispatlamaya çalışman loncandaki nergizin benim ile alıp veremediği neyse bilmiyorum önemide yok kız arkadaşın olabilir belkide ona kendini ispatlama çabasındasındır...Sana oyunda selamım yok, seninle oyunda ufak bir münakaşam yok.

Ne tür bir medeniyete mensupsunuz...Hangi fikir ile yaşıyorsunuz...
Cahillik zordur diyelim.
Birisine senin ve bir kişi ile ilgili şikayet mailleri göndericem dedim olayı GM'lere çevirdi.
Zaten onun dışındaki yorum yazanlara hoşt bile dememişim.
Boş verin ya tiribünlere oynamayın...Çıkın oyununuzu oynayın.

Gerçekten yoruldum...sizin bu cahilliğinizden yoruldum.

Size yazdığım her yorumu israf olarak görmekteyim.Sonuçta konuşarak,yazışarak anlaşılacak bir karaktere sahip olmadığınızı görüyorum.Son yorumumdur konuya.Başka iftiralarınız var ise farklı bir başlık altında tekrardan açınız...

Önemli olan dostlarım gerisi teferruat...

.

Milletin eline kalem verdik; "Şekil çizmeye başladılar".Ama unuttukları birşey var; "Silgi hala bizim elimizde".
İyi Forumlar.
Sazobali
Kankalarxbüyücü
Kankalarxbxex
Kullanıcı avatarı
Karaxbyturk
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Karaxbyturk »

ben onu bunu bılmem de bu konun basında verılen linke gırdım nocomment birsey yazmıs adam kel laf oturtmus haa
kıme gıttıyse bu laflar cok fane kapak olmus
4- Açmış olduğunuz konunun içeriği '' İtle uğraşacak vaktim oLsaydı... veteriner olur, seni tedavi ederdim.'' siz buna konumu diyorsunuz ? GM nin sözleri
SeraxsTyLe
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen SeraxsTyLe »

Karaxbyturk yazdı:ben onu bunu bılmem de bu konun basında verılen linke gırdım nocomment birsey yazmıs adam kel laf oturtmus haa
4- Açmış olduğunuz konunun içeriği '' İtle uğraşacak vaktim oLsaydı... veteriner olur, seni tedavi ederdim.'' siz buna konumu diyorsunuz ? GM nin sözleri
Ah bide anlasa ;) Köşk'ün Yüzde 70 bu ve yanındaki yandaşlarına düşman kendi klanındaki adamlar bile :lol:

Forumda mesajlarını aratın Yarısından fazlası tartışma niteliği taşıyor... İlk Hesabı Sazobali acaba neden kapatılmış bi sorun ? Geçmişinden haberi yok Onuda bırakın Uyarısı var bu hesapda da demekki Hırlı birşey değil havlayıp duruyor :) Ama unutuyor ki ne kadar debelensede kuyruguna ulaşamaz. Minaresiz kubbe olmaz buda istisna işte.

Kimsenin bu şahısa ve yandaşı CELLADIM (DEMORII) ye yanıt vermemesi. Yılanın başı bellide kuyruklar kim ona bakıyoruz. Domuzların duş aldığı yerden kurtulmaya çalişşalar birde ? Bana Anti Tezleriniz değil geçerli TEZleriniz lazım...

Debelensin dursunlar Plus alıp klandan Hırsız yazsın umrumda mi sanıyor ? Kim takar onun o yazısını ? Ona göre saten kim hırsız değil ki yakında Sobee Yönetiminede Haklarımı çaldi diye mail atar :) Adli dengesi pek yerinde değil :lol: Ne klanlarında ne başka yerde adını kirletim mi hayır kendisi bişeyler çıkarıp kendini kriletiyor farkında değil. Reel'de sizin gibiler çok gelip geçiyor diyor acaba ne işle meşgulsun GÜmrükde Zabıt mısın ? Herşeyi kabullene bildigin gibi bizim varılıgımızda seninde olamiyacagını kabullenebilsen :lol: Burada söyleyebildigi birçok cümleyi bide karşımıza geçip sarf edebilse madalya takardım ;) Arkama dönüp bakmamışımdır bakmamda bundan Sonra yorum gibi bişey beklersen AVUCUNU açar Dilini Gotürürü yalarsın ;)

Dalgasız denize herkez kaptal şekerim.
* ђéя séçίş, bίя ωazqéçίşтίr.....
Kullanıcı avatarı
leoNHeaRt
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen leoNHeaRt »

SeraxsTyLe yazdı:
Karaxbyturk yazdı:ben onu bunu bılmem de bu konun basında verılen linke gırdım nocomment birsey yazmıs adam kel laf oturtmus haa
Ah bide anlasa ;) Köşk'ün Yüzde 70 bu ve yanındaki yandaşlarına düşman kendi klanındaki adamlar bile :lol:

Forumda mesajlarını aratın Yarısından fazlası tartışma niteliği taşıyor... İlk Hesabı Sazobali acaba neden kapatılmış bi sorun ? Geçmişinden haberi yok Onuda bırakın Uyarısı var bu hesapda da demekki Hırlı birşey değil havlayıp duruyor :) Ama unutuyor ki ne kadar debelensede kuyruguna ulaşamaz. Minaresiz kubbe olmaz buda istisna işte.

Kimsenin bu şahısa ve yandaşı CELLADIM (DEMORII) ye yanıt vermemesi. Yılanın başı bellide kuyruklar kim ona bakıyoruz. Domuzların duş aldığı yerden kurtulmaya çalişşalar birde ? Bana Anti Tezleriniz değil geçerli TEZleriniz lazım...

Debelensin dursunlar Plus alıp klandan Hırsız yazsın umrumda mi sanıyor ? Kim takar onun o yazısını ? Ona göre saten kim hırsız değil ki yakında Sobee Yönetiminede Haklarımı çaldi diye mail atar :) Adli dengesi pek yerinde değil :lol: Ne klanlarında ne başka yerde adını kirletim mi hayır kendisi bişeyler çıkarıp kendini kriletiyor farkında değil. Reel'de sizin gibiler çok gelip geçiyor diyor acaba ne işle meşgulsun GÜmrükde Zabıt mısın ? Herşeyi kabullene bildigin gibi bizim varılıgımızda seninde olamiyacagını kabullenebilsen :lol: Burada söyleyebildigi birçok cümleyi bide karşımıza geçip sarf edebilse madalya takardım ;) Arkama dönüp bakmamışımdır bakmamda bundan Sonra yorum gibi bişey beklersen AVUCUNU açar Dilini Gotürürü yalarsın ;)

Dalgasız denize herkez kaptal şekerim.

Sözlerine en içtenliğimle katıldığımı belirtmek isterim.

Bu kişinin artık oyuna girmeye yüzü yok ara da giriyor klana selam veriyor selamını alan kişi sayısı en fazla 2 dir.

Bu şahısla nezaman karşılaşsam bir köşeye kıstırılmış bir başka kişiler tarafından küfür yeme moduna girmiş.

Okadar küfürü yiyen nasıl bir kişiliğe/karaktere sahip ki hala konuşabiliyor.

Aile değerleri nasıl bir konumda ki okadar lafı kaldırabilyor.

Hadi kendisini düşünmüyor diyelim bir insan nasıl olurda annesine küfür ettirir ve bundan zevk alır.

İnsan gibi oyununu oyna dedikçe daha çok yabanileştiği ortada veya çekememezlik söz konusu.

İyi forumlar.
  • ResimResim
  • MadeNKasası
  • ıIıLEONHEARTıIı
  • KozMaça
Kullanıcı avatarı
TAYFA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen TAYFA »

SAZOBALII yazdı:
cemal senin tek sorunun ne biliyormusun sana tek laf etmeme rağmen selam dahi vermediğim halde kalkıpta burada laf atıp birşeyler ispatlamaya çalışman loncandaki nergizin benim ile alıp veremediği neyse bilmiyorum önemide yok kız arkadaşın olabilir belkide ona kendini ispatlama çabasındasındır...Sana oyunda selamım yok, seninle oyunda ufak bir münakaşam yok.

Derdimi mi bilmek istiyorsun ? Afika-yı Ala-i Arat'da bir "Sayyad" misali nokta atışı yapmak derdim :)

Açtığımız her konuya avare avare yorumlar yazacaksın, insanlara haksız suçlamalarda bulunacaksın, tüm bunları yaparken de yapmadığın haysiyetsizlik kalmayacak. Sonra Cemal'in sorununu kendince tahmin edeceksin :) Sen önce dostlarımın ayakları altından çekilmelisin :lol:

Ben bir Cemâl'im gören insana
Görmez ise neyleyim afikaya
Selam etmen için ol önce Âdemoğlu
Adem içinde benzersin "Hayevana" ;)
Bizim dostumuz sözü gibi özü özü gibi de sözü doğru olandır.

Karanlığı lanetlemektense, bir mum yak.
Kullanıcı avatarı
TAYFAxASKR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen TAYFAxASKR »

TAYFA yazdı:
SAZOBALII yazdı:

Derdimi mi bilmek istiyorsun ? Afika-yı Ala-i Arat'da bir "Sayyad" misali nokta atışı yapmak derdim :)

Açtığımız her konuya avare avare yorumlar yazacaksın, insanlara haksız suçlamalarda bulunacaksın, tüm bunları yaparken de yapmadığın haysiyetsizlik kalmayacak. Sonra Cemal'in sorununu kendince tahmin edeceksin :) Sen önce dostlarımın ayakları altından çekilmelisin :lol:

Ben bir Cemâl'im gören insana
Görmez ise neyleyim afikaya
Selam etmen için ol önce Âdemoğlu
Adem içinde benzersin "Hayevana" ;)

Benim senle hic bir sorunum yok.. Asil senin milletle alip veremedigin ne onuda anlamis degilim.. Kimin forumuna birsey yazsan bakiyorumda genelde laf atmakdan baska birsey yaptigin yok!!! Sen bize laf attikca bana veya arkadaslarima cevreme emin ol okadarda sana düsmanin olur... Bilmem anlata bildimmi!!!
Cemal konusuna gelince arkadasdan zira kardesimdir kendisi cemal ve onun gbi bir cok kardesimde vardir...
Resim

ßasiTLEr iftira EdeR ! / AcizLeR ŞikayeT EdeR.! / AsiLLEr De İdare EdeR..

HER TÜRLÜ SORU GÖRÜŞ VE ŞİKAYETLERİNİZ İÇİN :[/b] ikvtayfa@hotmail.com
Kullanıcı avatarı
Nocomment
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Nocomment »

Forum Kuralları
....................................

2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.

.....................................

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön