OYUNA YENİ BAŞLANGIÇ

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Gangbangg
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: OYUNA YENİ BAŞLANGIÇ

Mesaj gönderen Gangbangg »

Gangbangg yazdı: 08 Nis 2025 09:25 Karakoyde bilen bilir , Bosslardan item dusmezse gidip gariban duasi almak lazim diye, Kenanin onunde beklyene junon gorevi olanlar , Gaffar x gorevi olanlari direkt toplar gotururum :) Ne para ne baska birsey . Eski oyuncu olmak empati kurmak saygi gostermek bunu gosteriri . Respect GANGSTA.
xxJUSTINGxx yazdı: 21 Nis 2025 14:23
Lighthouse yazdı: 21 Nis 2025 01:46 Karaköy sunucusu dışında oynayanın kendine saygısı yoktur hocam
Karaköyünde dini imanı para olmuş herşey R dönüyor 20 yaşında çocuklar cep harçlığı yapacak diye 300 lira ver Gaffara götüreyim diyor. Dostluk Arkadaşlık Hikaye o sunucuda, ve şöyle düzelteyim Karaköy güncellemesi geldikten sonra İKV oynayanın kendine saygısı yoktur.

:)
•Gerçekleri konuşmak yetenek,birbirimizi iyileştirmek zaman ister. "Tupac Amaru Shakur "
Kullanıcı avatarı
bymehmett
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü
Lonca: 5 SUNUCU KAPATILSIN !

Mesaj gönderen bymehmett »

eö candır gerisi boş
Kullanıcı avatarı
kreon61
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen kreon61 »

Bir arkadaşınız yok ise oyun bitik vaziyette.
Sen dürüst ol; Kaybettiğin şerefin olmasın.
Kullanıcı avatarı
hattihumayun
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen hattihumayun »

ikvde tek başına ilerleyememe saçmalığı yeni başlayanların sürekli tıkanması azulda tıkanacak philide tıkanacak 100 tane tıkanma noktası mevcut , junon x gaffarı saymıyorum bile onları yapmak için zaten şuan oyundaki halley asalı birine bir ton dil dökmen lazım şimdi yeni başlayan birine peygamber sabrı lazım bence karaköyde hiç uğraşmayın çok cuzi miktarlara dürüm parasına eöde full charlar mevcut alın onlardan birini takılın :grin:
Kullanıcı avatarı
AGRESIF
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen AGRESIF »

xxJUSTINGxx yazdı: 21 Nis 2025 14:23
Lighthouse yazdı: 21 Nis 2025 01:46 Karaköy sunucusu dışında oynayanın kendine saygısı yoktur hocam
Karaköyünde dini imanı para olmuş herşey R dönüyor 20 yaşında çocuklar cep harçlığı yapacak diye 300 lira ver Gaffara götüreyim diyor. Dostluk Arkadaşlık Hikaye o sunucuda, ve şöyle düzelteyim Karaköy güncellemesi geldikten sonra İKV oynayanın kendine saygısı yoktur.
Bir loncaya katılmayı dene her şey çok kolaylaşıyor.
Kullanıcı avatarı
Heaven1925
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Brothership Of Nobility

Mesaj gönderen Heaven1925 »

hattihumayun yazdı: 27 Nis 2025 23:32 ikvde tek başına ilerleyememe saçmalığı yeni başlayanların sürekli tıkanması azulda tıkanacak philide tıkanacak 100 tane tıkanma noktası mevcut , junon x gaffarı saymıyorum bile onları yapmak için zaten şuan oyundaki halley asalı birine bir ton dil dökmen lazım şimdi yeni başlayan birine peygamber sabrı lazım bence karaköyde hiç uğraşmayın çok cuzi miktarlara dürüm parasına eöde full charlar mevcut alın onlardan birini takılın :grin:
hocam dün gece 03:40 sularında kulağını çınlattım. Öylesine bir çar açayım dedim ve phi de takıldım.
phininBALDIZI ve phininGAYNII adındaki 2 karakteroe görev dahil kimseyi gruba almayıp makroya bırakmışlardı. Mecbur skipleyerek taşkanat'a geçtim. anca sabaha karşı phiyi kesebildim.
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"

Karaköy
Lighthouse - Heaven - Recthaltouche

Kullanıcı avatarı
Sufizm
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Sufizm »

Heaven1925 yazdı: 30 Nis 2025 10:19
hattihumayun yazdı: 27 Nis 2025 23:32 ikvde tek başına ilerleyememe saçmalığı yeni başlayanların sürekli tıkanması azulda tıkanacak philide tıkanacak 100 tane tıkanma noktası mevcut , junon x gaffarı saymıyorum bile onları yapmak için zaten şuan oyundaki halley asalı birine bir ton dil dökmen lazım şimdi yeni başlayan birine peygamber sabrı lazım bence karaköyde hiç uğraşmayın çok cuzi miktarlara dürüm parasına eöde full charlar mevcut alın onlardan birini takılın :grin:
hocam dün gece 03:40 sularında kulağını çınlattım. Öylesine bir çar açayım dedim ve phi de takıldım.
phininBALDIZI ve phininGAYNII adındaki 2 karakteroe görev dahil kimseyi gruba almayıp makroya bırakmışlardı. Mecbur skipleyerek taşkanat'a geçtim. anca sabaha karşı phiyi kesebildim.
atakaaan atakaaan..
Kullanıcı avatarı
Sufizm
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Sufizm »

Heaven1925 yazdı: 30 Nis 2025 10:19
atakaaan atakaaan..
Kullanıcı avatarı
bymehmett
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: 5 SUNUCU KAPATILSIN !

Mesaj gönderen bymehmett »

:thinking_face:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön