Gangbangg yazdı: ↑08 Nis 2025 09:25Karakoyde bilen bilir , Bosslardan item dusmezse gidip gariban duasi almak lazim diye, Kenanin onunde beklyene junon gorevi olanlar , Gaffar x gorevi olanlari direkt toplar gotururum Ne para ne baska birsey . Eski oyuncu olmak empati kurmak saygi gostermek bunu gosteriri . Respect GANGSTA.
Lighthouse yazdı: ↑21 Nis 2025 01:46
Karaköy sunucusu dışında oynayanın kendine saygısı yoktur hocam
Karaköyünde dini imanı para olmuş herşey R dönüyor 20 yaşında çocuklar cep harçlığı yapacak diye 300 lira ver Gaffara götüreyim diyor. Dostluk Arkadaşlık Hikaye o sunucuda, ve şöyle düzelteyim Karaköy güncellemesi geldikten sonra İKV oynayanın kendine saygısı yoktur.
•Gerçekleri konuşmak yetenek,birbirimizi iyileştirmek zaman ister. "Tupac Amaru Shakur "
ikvde tek başına ilerleyememe saçmalığı yeni başlayanların sürekli tıkanması azulda tıkanacak philide tıkanacak 100 tane tıkanma noktası mevcut , junon x gaffarı saymıyorum bile onları yapmak için zaten şuan oyundaki halley asalı birine bir ton dil dökmen lazım şimdi yeni başlayan birine peygamber sabrı lazım bence karaköyde hiç uğraşmayın çok cuzi miktarlara dürüm parasına eöde full charlar mevcut alın onlardan birini takılın
Lighthouse yazdı: ↑21 Nis 2025 01:46
Karaköy sunucusu dışında oynayanın kendine saygısı yoktur hocam
Karaköyünde dini imanı para olmuş herşey R dönüyor 20 yaşında çocuklar cep harçlığı yapacak diye 300 lira ver Gaffara götüreyim diyor. Dostluk Arkadaşlık Hikaye o sunucuda, ve şöyle düzelteyim Karaköy güncellemesi geldikten sonra İKV oynayanın kendine saygısı yoktur.
Bir loncaya katılmayı dene her şey çok kolaylaşıyor.
hattihumayun yazdı: ↑27 Nis 2025 23:32ikvde tek başına ilerleyememe saçmalığı yeni başlayanların sürekli tıkanması azulda tıkanacak philide tıkanacak 100 tane tıkanma noktası mevcut , junon x gaffarı saymıyorum bile onları yapmak için zaten şuan oyundaki halley asalı birine bir ton dil dökmen lazım şimdi yeni başlayan birine peygamber sabrı lazım bence karaköyde hiç uğraşmayın çok cuzi miktarlara dürüm parasına eöde full charlar mevcut alın onlardan birini takılın
hocam dün gece 03:40 sularında kulağını çınlattım. Öylesine bir çar açayım dedim ve phi de takıldım.
phininBALDIZI ve phininGAYNII adındaki 2 karakteroe görev dahil kimseyi gruba almayıp makroya bırakmışlardı. Mecbur skipleyerek taşkanat'a geçtim. anca sabaha karşı phiyi kesebildim.
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"
Karaköy
Lighthouse - Heaven - Recthaltouche
hattihumayun yazdı: ↑27 Nis 2025 23:32ikvde tek başına ilerleyememe saçmalığı yeni başlayanların sürekli tıkanması azulda tıkanacak philide tıkanacak 100 tane tıkanma noktası mevcut , junon x gaffarı saymıyorum bile onları yapmak için zaten şuan oyundaki halley asalı birine bir ton dil dökmen lazım şimdi yeni başlayan birine peygamber sabrı lazım bence karaköyde hiç uğraşmayın çok cuzi miktarlara dürüm parasına eöde full charlar mevcut alın onlardan birini takılın
hocam dün gece 03:40 sularında kulağını çınlattım. Öylesine bir çar açayım dedim ve phi de takıldım.
phininBALDIZI ve phininGAYNII adındaki 2 karakteroe görev dahil kimseyi gruba almayıp makroya bırakmışlardı. Mecbur skipleyerek taşkanat'a geçtim. anca sabaha karşı phiyi kesebildim.