OYUNA YENİ BAŞLANGIÇ

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
gakkosbaba
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

OYUNA YENİ BAŞLANGIÇ

Mesaj gönderen gakkosbaba »

Merhaba üstatlar, oyuna yeni başladım. Yıllar evvel çok kısa oynayıp çıkmıştım ancak tabi ki hiçbir şey hatırlamıyorum. Hem karaköy hem eminönü sunucularına girdim ancak ikisinde de karşılaştığım insanlar "boşuna oynama tek başına kasamazsın, kimse ekibine de almaz en fazla 30 olur tıkanırsın" gibi şeyler dediler. Bu husus doğru mu? Eğer doğru ise yardımcı olabilecek bir ekip var mıdır? Çok büyük hedeflerim yok kendi halimde oynamak, savaşmak istiyorum. Hangi sunucuyu derseniz oraya gelirim.
Kullanıcı avatarı
vaSloG
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Iııı Asil Iııı

Re: OYUNA YENİ BAŞLANGIÇ

Mesaj gönderen vaSloG »

merhaba hocam oyunu oynamak istiyorsan illaki ekibin olcak diye bi bahanen yok ama biraz geç gelişirsin
oyuna savaşcı sınıfıyla başlamanı öneririm can ve saldırı açısından mantıklı olur senin için ve tek ikende işini görür
millete ricada bulunursun tıkandığın yerlere yaparlarsa yaparlar
sonda yazdığın gibi savaşmak istiyorsan eminönü sunucusuna gitmelisin karaköyde daha savaşlar başlamadı diye biliyorum ve orda fullenmek aşırı zahmetli ':) zahmete girmek istemiyorsan eminönü sunucusunu tavsiye ederim
millete rica etsen silah ve zırhını basarlar herkesde biner biner maden var :')
İyi Oyunlar.
SalvaVİDAS[Eminönü] , DÜZENCİ[Eminönü] , EXELANS[Karaköy] , AsiLxEXELANSx[Beyazköşk] , AsiLxEXELANS[Eminönü-Beyazköşk] , AsiLxHeaRBeaT[Beyazköşk] , IxAsaLetiYeTeRxI[Eminönü] , IıAsaLetiYeteRıI[Eminönü] ve Exelance[Karaköy] harici aynı isime benzer karakterlerden sorumlu değilim
Kullanıcı avatarı
bymehmett
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü
Lonca: 5 SUNUCU KAPATILSIN !

Mesaj gönderen bymehmett »

yeni başlayanlara başarılar dilerim
Kullanıcı avatarı
xxJUSTINGxx
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Mazi

Mesaj gönderen xxJUSTINGxx »

Bende Karaköy sunucusunda bi çar kasayım dedim zaten hali hazırda Eminönü'nde oynuyordum 25 lvl oldum 39 yaşında bir abi yeni başlamış internette gördüm dedi çok garip hissettim daha önce oynayıp bırakan insanlara alıştık ama 0 dan başlayan birisini görmek garip hissettirdi. Tabi kasamazsın gibi bir dünya yok bende olduğumda elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum oyuna bir oyuncu daha kazandırmak için, ama şu oyunu babasının malı sanan kitle( 300 lira ver gaffarını kesiyim, 100m ver junona götüriyim) oyuncuları oyundan soğutuyor. Oyunda sadece 1 avuç insan kaldığında ne yapacaklar saygı ve sevgi çerçevesinde dolu bir sunucuda oyun oynamak varken..
Bildiğim Birşey Varki Oda Hiçbirşeyin Birdaha Eskisi Gibi Olmayacağıdır.

DevilMayCry
KaraköyResim
Kullanıcı avatarı
Gangbangg
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Gangbangg »

Karakoyde bilen bilir , Bosslardan item dusmezse gidip gariban duasi almak lazim diye, Kenanin onunde beklyene junon gorevi olanlar , Gaffar x gorevi olanlari direkt toplar gotururum :) Ne para ne baska birsey . Eski oyuncu olmak empati kurmak saygi gostermek bunu gosteriri . Respect GANGSTA.
•Gerçekleri konuşmak yetenek,birbirimizi iyileştirmek zaman ister. "Tupac Amaru Shakur "
Kullanıcı avatarı
bymehmett
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü
Lonca: 5 SUNUCU KAPATILSIN !

Mesaj gönderen bymehmett »

eö hariçi bir yerde oynamayın eö iyidir
Kullanıcı avatarı
xxJUSTINGxx
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

bymehmett yazdı: 20 Nis 2025 12:43 eö hariçi bir yerde oynamayın eö iyidir
Eö dekilerin ıq seviyesi kısıtlı gerçekten böyle birşey görmedim çocuk gibiler ben yıllardır teşkilatta pynardım böyle insanlarla hiç karşılaşmadım teşkilatın adamında bir ağırlık olur

DevilMayCry
KaraköyResim
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

İki gün önce sıfırdan karakter açtım, şu an 30. seviyeyim. Öylesine sağdan soldan geçen insanlarla önemli görevleri yaparak ilerledim hızlıca. Grup bölgelerine kadar rahatça gelinebiliyor buna garanti veririm.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
Lighthouse
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Brothership Of Nobility
Discord: recthaltouche

Mesaj gönderen Lighthouse »

Karaköy sunucusu dışında oynayanın kendine saygısı yoktur hocam
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 Karaköy
Kullanıcı avatarı
xxJUSTINGxx
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Lighthouse yazdı: 21 Nis 2025 01:46 Karaköy sunucusu dışında oynayanın kendine saygısı yoktur hocam
Karaköyünde dini imanı para olmuş herşey R dönüyor 20 yaşında çocuklar cep harçlığı yapacak diye 300 lira ver Gaffara götüreyim diyor. Dostluk Arkadaşlık Hikaye o sunucuda, ve şöyle düzelteyim Karaköy güncellemesi geldikten sonra İKV oynayanın kendine saygısı yoktur.

DevilMayCry
KaraköyResim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön